Zajímavé zprávy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Nebylo to (tedy konkrétně u Ježíše) proto, aby se zjistilo, zda je ještě naživuAjantis píše:Naopak houbička s octem bylo zostření trestu - nj, ocet...

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 5.4.2006 17:53, celkem upraveno 1 x.
- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Rímskym občanom bolo priznané právo čestnej smrti - sťatie hlavy. Ukrižovávanie bola bežno praxou pre príšlušníkov "barbarských" národov.
Edit: Ja wohl. Často tak končili náčelníci núbijských kmeňov, vzbúrenci, Rimania... s veľkou radosťou im na krížoch ešte vypárali črevá, vypichli oči, odrezali uši...

Edit: Ja wohl. Často tak končili náčelníci núbijských kmeňov, vzbúrenci, Rimania... s veľkou radosťou im na krížoch ešte vypárali črevá, vypichli oči, odrezali uši...

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to myslel. Ale ukřižování hlavou dolů bylo myslím též řešením tohoto "problému". Koho to tak ukřižovali, sv. Pavla?Arronax píše:Ukrižovávanie bola bežno praxou pre príšlušníkov "barbarských" národov...
KOFi: Možno. Ale Bible to líčí jako že mu ten voják "dal v dobré víře svlažit rty".
EDIT: Sakryš, mně se ten Pavel a Petr pořád pletou

Naposledy upravil(a) Ajantis dne 5.4.2006 18:23, celkem upraveno 1 x.
Apple pouští Windows XP na Macy. Důkaz je zde.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ukřižovali tak svatého Petra. Na vlastní žádost - chtěli jej ukřižovat "klasicky", ale on prohlásil, že není hoden být ukřižován ve stejné poloze, jako Ježíš. Tak mu to poslední přání splnili.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KOFi píše:btw: Může mi někdo vysvětlit, proč to tupé stádo píše v "diskuzích" pod prakticky kterýmkoliv článkem v Novinkách nadávky na Paroubka, které s příslušným tématem vůbec nijak nesouvisí![]()
- Stačí se podívat na přehled "nejlepších" "názorů"..

No, obávám se, že tahle otázka má smysl jen jako řečnická... Nicméně mi přijde, že sis ve své otázce vlastně odpověděl

kofi: jak řekl Lerek, Paroubek je prostě blbec
navíc se montuje snad do všeho, tak se nemůže divit, že se všichni montují do něj
http://lidovky.zpravy.cz/ln_domov.asp?r ... _domov_lvv
Před panem Peřinou smekám pomyslný klobouk...

http://lidovky.zpravy.cz/ln_domov.asp?r ... _domov_lvv
Před panem Peřinou smekám pomyslný klobouk...
Pakliže bych měl kritizovat stále všechny naše politické montéry, kteří se stále do něčeho montují, musel bych skončit jen u toho...SiNuHeT píše:kofi: jak řekl Lerek, Paroubek je prostě blbecnavíc se montuje snad do všeho, tak se nemůže divit, že se všichni montují do něj
Čímž chci říct - myslet si, že je Paroubek blbec, budiž. Ale zdůvodňovat flamy na něj tím, že se montuje do všeho...? Jaktože se tohle neděje i u jiných montérů? Montují se oni snad do věcí správně? nebo proto, že nejsou členy vládnoucí kliky? Jen proto je třeba kritizovat jediného Paroubka?
Proč tak houfně není kritizován Klaus? Taky je na přední pozici a montuje se do všeho... Aféra se snowboarďáky, baťůžkáři, cpaní se tam a tam, předvolávání na koberečky, a z druhé strany (tedy té mediální) v drtivé většině nic než servilita... Jediný rozdíl je v tom, že jednomu je mediálně a veřejně měřeno jinak než druhému...
...anebo to je možná důkaz toho, že pro soc-dem břeh nemá ve svém středu afektované masy, kteří jdou za každým flusem protivníka jako slepice, jen proto, aby pak mohly nespokojeně a kriticky kdákat

V návaznosti na to novinka z předvčerejška - Letňany prošly prezidentovou inspekcí pražských čtvrtí narozdíl od té, kde jsou Petrovice, a Prahy 11 na výbornou (ač je to snad jedna z mála oblastí, kde je u vesla socdem

Takový drobný rozdíl mezi Klausem a Paroubkem spočívá v tom, že ten první si o sobě nemyslí, že byl ke své práci vybrán nějakou Vyšší Bytostí
(určitě víš, na jaký Paroubkův výrok narážím). Do takového člověka se samozřejmě kope a plive snáz, poněvadž je to opravdu blb. A že prezident jako včelička pilně sbírá politický med na výletech po ČR - dělají to všechny hlavy státu, nejedna přitom poučuje jak to či ono dělat lépe. Buďme rádi, že nám nedělá ostudu bláboly o lidských právech v Číně, o teletníku a o morální zhovadilosti konzumu