Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

ach jo... dneska píšem čtvtletku z němčiny - a moje znalosti jsou minimální :-( to to dopadne :-?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Neferit píše:ach jo... dneska píšem čtvtletku z němčiny - a moje znalosti jsou minimální :-( to to dopadne :-?
mno my pišem z matiky a zsv. naštěstí sme ukecali dějepis. ale stejně, tenhle tejden to bude u nás dávačka. :twisted: jinak bych si rád stěžoval na svůj flashdisk. je to totální shit a nejde.(že by to bylo tím vytahováním z kompa? že bych to měl prvně softwarově odpojit?)
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Matiku píšem zítra :-? a jak znám naši třídní, tak nám do toho přimíchá i zkoušení z literatury a posléze i hudebky :-? ach jo, ti profesoři jsou prostě hrozní :evil:

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Takže dnes jsem se probudila již v devět a jako z udělání byl až doteď spadený net, takže jsem tu neuroticky pobíhala, konečně si vyprala, umyla vlasy, lehce zapilovala pařáty, vyluxovala, umyla podlahy, koupelnu a dřez, jelikož jsem nebyla schopna se na nic extra moc soustředit (no, až na toho Sandmana - Krajina snů - mňam :angel: ) a sedět přec PC a zírat do něj mě vrcholně rozčilovalo..hm..zase kdyby to nevypnuli, tak vypráno nemám doteď (o dalších věcech nemluvě), což by bylo nepříjemné, zase mi docházely ponožky...no a aby toho nebylo málo, snědla jsem si ráno poslední zásoby, teď dojídám višně, tedy spíše dopíjím lák a budu muset na lov. A venku nechutně prší :evil: obchod mám sice o dvě ulice dál, ale vůbec se mi tam nechce. Zkrátka, kdyby se objevil nějaký dobrovolník, na kterém bych si mohla vybít vztek, nebylo by to vůbec od věci :twisted:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

hm...leje a leje a leje.... :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

no, tady je teď naštěstí sucho, ale kdoví jestli to vydrží do zítřka :-?
mě teď pro změnu s*** neskutečně debilní kamera v Prince of Persia:SoT, já z ní snad dostanu epileptický záchvat :-x
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

...a nejenom, že leje....je kosa jak v ruském filmu a začalo snežit... :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ten sníh s deštěm je hnus - dneska jsem asi jako jediný člověk nenesl deštník :-?

AlieN: Kamera mi možná trochu vadila hlavně v bojích, jinak to IMO šlo :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

hmpf, jak kdybych to včera neříkal, už tu leje :-(

7c: jo v bojích je to nejhorší, ale vadí mi že třeba když doběhnu k propasti tak se změní kamera do úplně jiného úhlu čímž se samozřejmě otočí ovládání :-x
ale jinak je ta hra docela dobrá :-)
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

sevencreature píše:Ten sníh s deštěm je hnus - dneska jsem asi jako jediný člověk nenesl deštník :-? :-)

to já si vzala deštníky dva...a byla to sranda... :roll: 8-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Áuvajs, do psí nohy... včera jsem se přesvědčila, že parádění se bolí :lol: - schválně jsem si vzala krásné nové boty, které jsme před nedávnem kupovaly s mámou a dopadlo to tak, že stěží jsem schopná chodit, protože mám rozedrané paty + ze včerejší náhradní hodiny tanečků mě nehorázně bolí kotníky :-( V životě bych nevěřila, že polobotky budou na rozchození těžší než kanady :lol:

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nef: njn, čím líp to vypadá, tím hůř se v tom chodí :lol:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

ó né...takové papuče vypadají móc dobře a dobře se v nich taky chodí... :lol: doma... :roll:
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

Neferit píše: V životě bych nevěřila, že polobotky budou na rozchození těžší než kanady :lol:
do hospody i do roboty, všude se hoděj těžký boty ;-) (orlík)
tohleto počasí je fakt humus. a k tomu ještě ty zas*raný písemky. celej tejden, dvě-tři denně. už mi z toho šibe. :!:
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

AlieN píše:Nef: njn, čím líp to vypadá, tím hůř se v tom chodí :lol:
Já mámě říkala, že máme radši koupit botasky :-( Štěstí, že letos nemusím rozcházet kanady :-D

Zamčeno

Zpět na „Archivy“