a propos, tenhle obrázek se objevil v NwN, měl ho starosta té vesnice zapadlé v lesích... ten quest byl jeden z nejlepších, co sem kdy hrál... jinak z NwN je tady celkem dost avatarů, co?
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
Přezdívka - na počest dlouholetého vůdce mé družiny v BG1.
Avatar - výřez z jedné Freyiny kresby. ( http://www.freya.webz.cz )
Podpis - jedna sloka Baudelairovy Zdechliny.
nuke: LOL, na tom novém avataru vypadáš jako Danny Trejo v případě, že mu vyčistí a vyžehlí obličej
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Bejt, tebou, nic s tím nedělám - vypadáš dobře a až zestárneš a zmačká se ti ksicht, budeš vypadat jako Trejo - a to bude ohromně cool...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
nuke: Na tom předchozím jsi vypadal vcelku normálně - teď mám ale pořád pocit, že z okna každou chvíli uslyším zvuk motorů, a kolem domu budou agresivně kroužit motorkáři ala Mad Max 2
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature píše:nuke: Na tom předchozím jsi vypadal vcelku normálně - teď mám ale pořád pocit, že z okna každou chvíli uslyším zvuk motorů, a kolem domu budou agresivně kroužit motorkáři ala Mad Max 2