Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

alexa píše:ach jo...velikonoce za dveřma....nemám ráda velikonoce...co je tak zrušit...hm... :-? 8-)
Já je taky nemám ráda.Letos nám ,ale dole na baráku nezvoněj zvonky :twisted: .Jestli se sem někdo dostane,tak ho stejně nepustím aby mi nalískal ;-)
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ááá, velikonoce - svátky jara jsou tady - už se těším :-P :wink:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

já se velik.pondělku snažím vyhnout tím, že vyrazíme někam na výlet, ale letos to nevyjde...a dcera má nějakou pošetilou radost z toho, že budeme doma...takže mě nejspíš nemine ani jakýsi jarní úklid (kruci...asi to raději podpálím) :-? 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

7c:Jasně.Proč by jsi se netěšil??Dostaneš sladký nebo nějakýho frťánka a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek :evil:

alexa:U nás už ten jarní úklid tak nějak nastal.Jsem pod velkým nátlakem nucena uklízet.No,alespoň jen svůj pokoj ;-)
Plá plamen věrné lásky,
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ave píše:a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek :evil:
Nevím teda, kde to žijete, ale my používáme pomlázky spíš jen jako doplněk k velikonoční image ;-)
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 14.4.2006 11:29, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

No ja sa aspoň cez pondelok vyspím :mrgreen:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Ave píše:7c:...alexa:U nás už ten jarní úklid tak nějak nastal.Jsem pod velkým nátlakem nucena uklízet.No,alespoň jen svůj pokoj ;-)
hm...mi moje drahá polovička vytkla, že na rozdíl od minulých let na to letos kašlu (což značilo: větrno ve skříních, mytí oken, praní záclon, židle a prachovka na skříně, kam se svojí výškou nevidím, tepování koberců, mytí veškerých sklenic a atd... :-( )...takže se má zítra na co těšit...takový vichr ještě neviděl... :-? 8-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

alexa: Čo keby spomenuté činnosti vyknal radšej on, keď sa sťažuje? ;-) :twisted:
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Yachiko píše:alexa: Čo keby spomenuté činnosti vyknal radšej on, keď sa sťažuje? ;-) :twisted:
to mě taky napadlo, ale...proč mu dávat do ruky granát? :-? ...stačí, že na vánoce "musel" nakoupit a donést stromeček, protože na rozdíl ode mně měl dovolenou?......ne, ne...absolvuje mé uklízecí řádění v přímém přenosu :twisted: ...jo, tak trošku po italsku... :roll: 8-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja by som mu tieto činnosti na Tvojom mieste prenechal... neviem, čo je zlé na tom keď muž upratuje. Práve naopak. U nás v rodine je upratovanie rozdelené 50:50... ;-)
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

alexa: a nebo to nechat příteli na telefonu :lol: (to mě jen tak yachiko inspiroval tím 50:50)... prostě pozvat si na to lidi... :-D
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:
Ave píše:a co z toho budeme mít my holky??Akorát zmalovanej zadek :evil:
Nevím teda, kde to žijete, ale my používáme pomlázky spíš jen jako doplněk k velikonoční image ;-)
Kde to žijeme???V Jaroměři. A když to říkaš takhle,zkus sem přijet a řekni to ostatním koledníkům.Uvidíš že pak sešlehají i tebe :twisted:

alexa:Souhlasím s Yachikem.Nechala bych to na drahé polovičce :idea:
Plá plamen věrné lásky,
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ave: Jaroměř? To je nějaká vidlácká osada? :think: :wink: No ale rozhodně si to užij :lol:
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

alexa píše:...nemám ráda velikonoce...co je tak zrušit...hm... :-? 8-)
Nebol by to márny nápad... ;-) Veľkonočné sviatky tiež nemám rád - hlavne zvyky. Nepolievam, nešibem a ani nič podobné už prá rokov, čo som si stihol uvedomiť, že to je blbosť. V tomto sviatku sa vyžívajú individuá, ktoré všetky ženy/dievčatá, ktoré stretnú zlejú a zmlátia korbáčom a potom ešte za to chcú peniaze, alkohol a rôzne iné veci. :roll: A keď sa ich spýtate prečo to robia, tak vám podnapitým hlasom povedia: "Lebo potom budú zdravé..."
Či však tomu veria, to sa ich radšej ani nepýtajte. Čo si o VN sviatkoch myslíte vy?
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Velikonoce upřímně nesnáším - nutnost úklidu, pak fronty v obchodech, kam mě každou chvíli někdo posílá pro nějakou blbost a následné pondělí... naštěstí už mi všichni dávají pokoj a nikdo mi nehrozí výpraskem :lol: :lol: :lol: (stejně jsem nikdy nechápala, proč se musím nechat zmlátit a následně za to tomu násilníkovi něco dát :evil: )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“