Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžujuji si na naši právnickou fakultu, její aroganci ke studentům a debilní informační systém.

Do informačního systému se uloží výsledek vaší zkoušky/zápočtu pouze v případě, že ji úspěšně vykonáte, jinak se tam nezobrazí vůbec nic. Takže pokud ji neuděláte, nemáte jak to zjistit - nepoznáte, zda to jen ještě neopravili, nebo jste neuspěli. Navíc nejsou stanovené žádné závazné termíny, do kdy to musí opravit, a je běžné, že zatímco to někomu trvá pár godin, jinému ta samá práce přes týden... A jelikož člověk potřebuje znát výsledek co nejdřív, aby se mohl přihlásit na jiný termín a hlavně věděl, zda se má na něj učit, tak je tohle strašná sviňárna :evil:

A Velikonoce jsou mi ukradený, ať si kdo chce dělá co chce...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ajantis píše:A Velikonoce jsou mi ukradený, ať si kdo chce dělá co chce...
Samozrejme aj mne... pokiaľ mi nezasahujú nejak výrazne do života... ;-)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

sevencreature píše:Ave: Jaroměř? To je nějaká vidlácká osada? :think: :wink: No ale rozhodně si to užij :lol:
Tak trochu.Taková p****l světa.To víš že si to užiju.Pořídím si kulomet :twisted:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ave píše:
sevencreature píše:Ave: Jaroměř? To je nějaká vidlácká osada? :think: :wink: No ale rozhodně si to užij :lol:
Tak trochu.Taková p****l světa.To víš že si to užiju.Pořídím si kulomet :twisted:
doporučuji SA 58 stojí pouze 5000 CZK v semiauto úpravě
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ave: Já to jednou vyřešila šalamounsky - když mě chtěl jeden kluk sešvihat drátěným kocarem, tak jsem mu ho vytrhla z ruky a zrubala ho, aby si vyzkoušel, jaký to je :lol: a od té doby jsem měla pokoj :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

heh neviem, čo by povedali niektorí príslušníci mužského pohlavia keby sa role na Veľkú noc otočili... to by bolo... ;-) :twisted:
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Neferit píše:Ave: Já to jednou vyřešila šalamounsky - když mě chtěl jeden kluk sešvihat drátěným kocarem, tak jsem mu ho vytrhla z ruky a zrubala ho, aby si vyzkoušel, jaký to je :lol: a od té doby jsem měla pokoj :lol:
To jsem už taky zkusila.Ale ten jeden pitomec si ji nenechal sebrat :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ave: To se taky musí udělat rychle a nečekaně :twisted:

Jinak si stěžuju na to, že jsem dneska při umývání oken málem vypadla ven :evil: úklid je zcela očividně zdraví škodlivý :-?
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ešteže u nás sa žiadne predveľkonočné upratovanie, umývanie okien a podobné <censored> činnosti nekonajú... 8-)
Naposledy upravil(a) Yachiko dne 14.4.2006 17:25, celkem upraveno 1 x.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Yachiko píše:heh neviem, čo by povedali niektorí príslušníci mužského pohlavia keby sa role na Veľkú noc otočili... to by bolo... ;-) :twisted:
sm praktiky, to já rád :twisted:
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Tak tenhle člověk taky nemá Velikonoce zrovna v lásce :-D

Já ty trapný zvyky okolo nich už nějaký ten rok neudržuju a skutečnost, že jsem bez nadměrného přísunu vajíček a sladkostí mě nijak zvláště netrápí 8-) - Naopak jsem docela rád, že se neřadím mezi tu starší generaci, kterou koledování snad pořád ještě baví, nebo tu generaci mladší, která považuje Velikonoce pouze za skvělou příležitost, jak se zdunit už během dopoledne a užít si přitom potěšení z násilí.. :roll:

A stěžuju si na toho pubertálního kreténa odnaproti, kterej si nejspíše musí myslet, že je ohromně moc cool, když před naším domem vytrvale túruje svýho prastarýho fichtla :!: :evil:
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 14.4.2006 18:18, celkem upraveno 4 x.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ten Nemec - mô človek... ;-) :twisted:

BTW Som rád, že so mnou zdieľate aspoň vy názor na VN. Vy nikdyn ezklamete... pretože pár ľudí ma už označilo vďaka týmto názorom za idiota... :roll:
No keď si to myslia, srať na nich...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

No, už se na pondělí těším :angel:

A trochu blbou náladu mám proto, že už mi na disku zbývá jen cca 60 GB volného místa :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

když už probíráme velikonoce, tak se dá říct, že je vnímám v podstatě pozitivně, zadarmo se najím, opiju a je dovoleno beztrestně bít (lehce) gayky

7c: pcha, co já mám se svými frei 20 GB říkat, buď rád
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

No super právě mi zhořela mikrovlnka (doslova) :-x :evil: :evil:
Zamčeno

Zpět na „Archivy“