ne, Méďa Pusík, to je nejvyšší klasa!Wajgl píše:ja nevim jak pro vas,ale Kačer Donald je ten nej.
Tisk aneb noviny & časopisy
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jo, včera jsem si byl včera po dlouho době pro Level - březnové číslo a přidali mi rovnou dubnové. Tak jsem to ve vlaku cestou domů trochu prohlédl... Recenze jsou passé, přečetl jsem akorát na Oblivion (bohužel ji dostal můj neoblíbený Grygar). No tak jsem se spolehl na klasiku - dopisy, komentáře a Kulturu.sevencreature píše:V Levelu ty herní recenze IMO nemá ani cenu číst - nuda
Dopisy a komentáře se stále opakují - "ááách, všichni si myslí, že násilné hry jsou škodlivé"... a "hry jsou čím dál komerčnější, neoriginální, s realistickou grafikou"... opravdu už nevědí, co tam dávat? :-/ No a kultura darmo mluvit - recenze na album Placebo : Meds. Super. Starman nudně plácal na půl stránce o všem možném, ale k albu se dostal až v poslední větě : "Kapela pokračuje v tomho kurzu i na žhavé novince Meds, která je v prodeji od 10. března". Ať žije kulturní rubrika?

Myslím, že po konci předplatného už si budu kupovat max. Mini Level.
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mě Grygar nezklamal - povedená recenze. (verzi od Dobrovského máš zde)Ajantis píše:Recenze jsou passé, přečetl jsem akorát na Oblivion (bohužel ji dostal můj neoblíbený Grygar).
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Vlasak: Jak jsme se už nejednou bavili o tom zaměření novin na pravici či levici atp...
Poslední dobou čtu jen výhradně Právo a vezmu-li v potaz rubriku "Názory", tak Právo nejni středové, ale levicové. Sice ne tak extrémně jako MF DNES nebo LN jsou pravicové, přesto je tam množství přispěvatelů ze strany ČSSD rozhodně vyšší než z ODS.
Poslední dobou čtu jen výhradně Právo a vezmu-li v potaz rubriku "Názory", tak Právo nejni středové, ale levicové. Sice ne tak extrémně jako MF DNES nebo LN jsou pravicové, přesto je tam množství přispěvatelů ze strany ČSSD rozhodně vyšší než z ODS.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No, pokud dají prostor Paroubkovi, tak samozřejmě levicoví jsou. Pravičák by se s Paroubkem ani nebyl ocohten bavit. {Toto bylo myšleno jen jako vtip {ale docela malinkej}}Vlasák píše:Ajantis: myslíš to tak, že se tam dává prostor Paroubkovi, Jičinskému a dalším? Anebo, že jsou i redaktoři novin levicoví ?
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis: ok - a pozor, dokonce se tam občas najde názor i někoho z KSČM... a do toho i zelení, Nečas a další 
Akorát teď vlastně nevím, jak ti mám odpovědět
Prostě pokývnutní a pokrčení ramen
Zkrátka, nic to nemění na objetivitě těch, od kterých bych ji čekal. Když tam vidím obličej socdem, či ods postavy, hned je mi jasné, co čekat...

Akorát teď vlastně nevím, jak ti mám odpovědět