V Holy Grailu bych španělskou inkvizici fakt nečekala...Elessar píše:Z Holy Grail je najlepsia spanielska inkvizicia :)

Jinak, Grál, Smysl života i Briana všechny hodnotím zhruba stejně... Tzn. za jedna s hvězdičkou...

Moderátor: sevencreature
V Holy Grailu bych španělskou inkvizici fakt nečekala...Elessar píše:Z Holy Grail je najlepsia spanielska inkvizicia :)
Mně se to líbilo... (Ale u některých vojáků bych dost výrazně ubrala na zlomyslném chechtání... Chvílema se to lehce zvrhalo ve frašku. Jinak dobrý. ...jo a taky jsem měla dojem, že těch efektně zpomalenejch záběrů bylo občas krapet moc. Gibson se do toho trochu moc zaníceně položil, se mi zdá... Když vynechám poslední pokušení, což je úplně jiná kategorie, z různejch filmovejch variací na evangelia se mi tahle líbila asi nejvíc. Mj. i proto, že Caviezelovi - narozdíl od řady jiných - toho ušlechtilýho mučedníka nějak víc věřím. A Gibsonův tvůrčí záměr taky plně schvaluju... Navíc se mi fakt líbily ty obnažený žebra. A Lucifer.)necrotising_ píše:Jsem se dival na to Umuceni Krista... a nic moc.
NahrávámIthralsiel píše:Koukáte v pátek na MP létající cirkus??
Bejt v tom kině s váma, tak vás asi vmáčknu do sedadla botou na rozkrok.Lerek píše:tak když jsem na Umučení byl v kině s kámošem black metalistou, tak jsme se přitom mučení a týrání krista strašně smáli a vtipkovali - to bylo celkem dobré - ale koukat se na to doma, tak je to sračka slušného formátu
to jsem byl ještě mladé a mnohem větší hovado než teď, to mi bylo čerstvých 14 nebo pozdních 13, pokud mi pamět sloužíCesare píše:Bejt v tom kině s váma, tak vás asi vmáčknu do sedadla botou na rozkrok.Lerek píše:tak když jsem na Umučení byl v kině s kámošem black metalistou, tak jsme se přitom mučení a týrání krista strašně smáli a vtipkovali - to bylo celkem dobré - ale koukat se na to doma, tak je to sračka slušného formátu![]()
Bez ohledu na to, co zrovna běží, podobný návštěvníky kin by měl někdo vyhladit, anebo je prostě do toho kina nepouštět.