Politika

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nejvíce se mi líbí, že idea, která někomu připadne nepřijatelná, je pak jím označena za dementní - tento přístup se mi opravdu zamlouvá, je to zhruba stejná věc, jako když Paroubek posílá Tlustého do psychiatrické léčebny, kdykoliv se proti němu ohradí

sice nevidím výhody výstupu z NATO a EU, taky jejich hospodářská politika nic moc, ale zbytek programu je příjemnou alternativou k dnešní už ohrané scéně
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:nejvíce se mi líbí, že idea, která někomu připadne nepřijatelná, je pak jím označena za dementní - tento přístup se mi opravdu zamlouvá, je to zhruba stejná věc, jako když Paroubek posílá Tlustého do psychiatrické léčebny, kdykoliv se proti němu ohradí
O nějaká dementnosti ideje vůbec nepíšu. Upozorňuji na rozpory a nelogičnosti v onom programu. Nevím, jak jinak by sis ještě jeho kritiku představoval. :roll:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:
Lerek píše:nejvíce se mi líbí, že idea, která někomu připadne nepřijatelná, je pak jím označena za dementní - tento přístup se mi opravdu zamlouvá, je to zhruba stejná věc, jako když Paroubek posílá Tlustého do psychiatrické léčebny, kdykoliv se proti němu ohradí
O nějaká dementnosti ideje vůbec nepíšu. Upozorňuji na rozpory a nelogičnosti v onom programu. Nevím, jak jinak by sis ještě jeho kritiku představoval. :roll:
myslím tu poznámku o jejich voličích, s kritikou nemám problém
btw fašismus je záměrně iracionální, to stanovil už starý Benito
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Lerek píše:myslím tu poznámku o jejich voličích, s kritikou nemám problém
btw fašismus je záměrně iracionální, to stanovil už starý Benito
Tím se to vysvětluje. 8-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Paroubek
Jandák

Tyhle dva exoty máme asi za trest...
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

SiNuHeT píše:Paroubek
Jandák

Tyhle dva exoty máme asi za trest...
To není elita, ale ten nejhorší plebs. Ovšem když je taky plebs volí, tak co bychom nechtěli. Idioti svým idotům opravdu rozumí... :-?

P.S. Tisíckrát lepší byl Zeman, ten byl sice taky vulgární, ale dokázal diskutovat i v určitých intelektuálních výšinách. :roll:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Ale Jabe, to přece není vůbec o tom, že kdo volí čssd, volí osobu Paroubka :roll: Každopádně nezastírám, že ho mám radši než Topolánka ;-)

Nicméně, odhlédnu-li od formy, pak se dvěma odstavci v tom jeho psaní souhlasím, zbylé dva jsou velmi idealizované a dětsky rozpustilé ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Paroubek píše:...Široká veřejnost začíná postupně chápat, že ministr Rath řeší problémy zdravotnictví v jejím zájmu.
... Asi nejsem široká veřejnost.
Paroubek píše:...Chci se proto zeptat těchto „kritiků“, jaké že vulgární slovo (či slova) jsem vlastně použil v době, kdy jsem předsedou vlády. Tedy, konkrétně jaké a kdy jsem je použil. V posledních týdnech vlastně denně debatuji s „obyčejnými“ občany. Oni naopak říkají něco jiného, a sice že dobře rozumí tomu, co říkám, neboť je to srozumitelné.
... Asi nejsem obyčejný občan.
Paroubek píše:ODS ani média, která ji podporují, ovšem nemají ani za mák zájem o věcnou diskusi nad programy stran. To koneckonců dokazuje zbabělé chování Mirka Topolánka, který se již dva měsíce vyhýbá utkání se mnou v některém z televizních pořadů.
... Ach, na tomhle je krásně vidět, co Paroubek považuje za "věcnou debatu nad programy stran". :roll: Viděli jste někdy ten nedělní "diskusní pořad" v poledne?

Právě lidé jako Paroubek a Jandák jsou největší špína v SocDem, neodborníci a hulváti. Jako moderní sociální demokrat mi přijde např. ministr financí Sobotka (byť je právník). Kdyby tam bylo víc takových lidí a méně těch Paroubků... Ostatně před těmi 4mi lety jsem přál vítězství ve volbách ČSSD. Lidé jako Špidla nebo Sobotka pro mne byli příslibem nějaké budoucnosti.

Vlasák: Řekl bych, že to Jab myslel více globálně na naši politickou scénu, než jen na Paroubka a jeho voliče.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis, SiNuHeT a další voliči ODS: To mi ale řekněte, z čeho usuzujete, že právě tato strana je tím menším zlem :?: :think: - Snad proto, že chtějí zavést nesmyslnou rovnou daň, že chtějí školné na vysokých školách, nebo protože populisticky slibují horentní sumy, o které se státním zaměstnancům zvednou mzdy.. :?: :roll:
A proč odsoudíte celou stranu i s programem zejména jen kvůli jejím dvěma zástupcům (Paroubek a Rath) :?:
Nejste příliš ovlivněni názorem veřejnosti a médií :?: ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 18.4.2006 16:24, celkem upraveno 1 x.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

KOFi píše:Ajantis, Jab, SiNuHeT a další rozhodnutí voliči ODS:...
Především, než začneš s jakoukoliv argumentací, si zjisti, kdo koho chce vlastně volit. Já určitě nejsem *rozhodný* volič ODS a Jab jim nejni dokonce vůbec, anžto, co vím, bude volit SNK-ED.

K tomu, na co se ptáš, jsem se myslím vyjádřil dost jasně především na 1. straně tohoto threadu, ovšem i na stranách následujících a rámcově v tématu Politika.

Snad jen malé doplnění k
KOFi píše:A proč odsoudíte celou stranu i s programem zejména jen kvůli jejím dvěma zástupcům (Paroubek a Rath)
Politiku SocDem určuje v míře větší než malé právě první z Tebou jmenovaných politiků. A větší vizitkou než "volební program ČSSD" (který je stejně populistický jako ten ODS) je pro mne posledních 4-8 let vládnutí SocDem. A pro těchto několik let je zavrhuji. Dále rozvedeno především na 1. stránce tohoto threadu.

EDIT:
Za pozornost určitě stojí anketa na těchto stránkách:
http://www.novinky.cz/domaci/83017-cssd ... a-ods.html
Samozřejmě to nejni ten tzv. objektivní průzkum veřejného mínění, ale každopádně je dlouhodobý a zůčastnilo se jej cca 20x víc lidí než běžného "seriopsního" průzkumu.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

KOFi píše:A proč odsoudíte celou stranu i s programem zejména jen kvůli jejím dvěma zástupcům (Paroubek a Rath) :?:
To je jakoby ses mě ptal, proč odsuzuji stranu, ve které je Hitler a Göring. :-D
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Jab píše:
KOFi píše:A proč odsoudíte celou stranu i s programem zejména jen kvůli jejím dvěma zástupcům (Paroubek a Rath) :?:
To je jakoby ses mě ptal, proč odsuzuji stranu, ve které je Hitler a Göring. :-D
chudáci Hitler a Goering, takovouhle urážku si člověk nezaslouží ať už spáchá cokoliv (i vraždy milionů lidí a vyvolání II. světové války) :lol:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Dneska jsem viděl další z těch ODSáckých populistických billboardů - byl na něm "typický" český živnostník a částka 49000 Kč..
Tak dobře jsem se už dlouho nepobavil :!: :twisted:

Jab: To je vskutku irelevantní srovnání :-)
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Já zase viděl billboard (ODS), kde se píše něco o výpovědi bez udání důvodu. Tak jsem si hned řekl, že to prospěje trhu práce a konečně zaměstnavatel bude moct vyhodit neschopného zaměstance. Ovšem bylo mi trochu divné, koho tím chcou oslovit. Podnikatelé už jsou (stálí) voliči ODS a obyčejní lidé tuto výhodu nepochopí. Až asi po desátém shlédnutí a pečlivém prostudování ze stojící tramvaje jsem zjistil, že se jedná o pokus ODS shodit. No, u mě se to příliš nepovedlo.
Žralok, který štěká, nekouše.
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“