a kam se poděli Black Sabbath, Motorhead, Judas Priest, Iron Maiden a AC/DC nebo KiSS?Elessar píše:Queen, intelektualni geniovia Pink Floyd, Led Zeppelin, Guns N' Roses, starsie platne (nove su uz elektronickejsie) uzasnych Radiohead (s MCZetom by sme mohli napisat roman), klasika Aerosmith, stari Bon Jovi, samozrejme Mr. Genius David Bowie (70te roky- Ziggy Stardust a spol.) and many, many more....
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Elessar píše:Kruci to tu mam vsetky dobre rockove kapely vymenovat? 18. 7. 2012 ma prosim ulozte do postele... Btw Iron Maiden neznasam, Ejsi dici tiez dvakrat nemusim ale zbytok velmi v pohode.... ;)
A co Judas Priest nebo naši Škvoři?....

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
By the way odporucam od Nirvany Unplugged alebo Bleach... Nevermind je az nechutne preceneny a aj ked ma Come As You Are, In Bloom alebo Smells Like Teen Spirit, najlepsie album 90. rokov to nie je ani nahodou...
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vcera se mi konecne dostahovalo DVD Skinny Puppy... a je tu super.
Vsichni krome kytaristy jsou dredari :D, kytarista ma kytaro-basu (asi teda... 2 krky), zpevak cely od krve, pozdeji od bahna nebo co to je :). V zadu je velke platno, na kterem bezi ruzne proti-valecne, proti-Bushovske a jine proti-neco zabery (podle pisnicky, kterou zrovna hraji).
No a jinak divat se na to je neuveritelne hypnoticke, z nekterych tech pisnicek jde uplne citit, ze je delali zfetovani :). Ke konci jsem uz byl uplne mimo :). Ale jeste jsem to cele nedodival... ma to 1 hodinu a 50 minut, ted jsem se na to dival na PC, ten zbytek si chci nechat pekne k TV, az to vypalim :).
Vsichni krome kytaristy jsou dredari :D, kytarista ma kytaro-basu (asi teda... 2 krky), zpevak cely od krve, pozdeji od bahna nebo co to je :). V zadu je velke platno, na kterem bezi ruzne proti-valecne, proti-Bushovske a jine proti-neco zabery (podle pisnicky, kterou zrovna hraji).
No a jinak divat se na to je neuveritelne hypnoticke, z nekterych tech pisnicek jde uplne citit, ze je delali zfetovani :). Ke konci jsem uz byl uplne mimo :). Ale jeste jsem to cele nedodival... ma to 1 hodinu a 50 minut, ted jsem se na to dival na PC, ten zbytek si chci nechat pekne k TV, az to vypalim :).
Poslouchal někdy někdo z vás Demise Roussose? Občas si ho pustím a zavzpomínám na časy, kdy jsem byl malý špunt a seděl tátovi na klíně, když přišel z práce unavený a svalil se do křesla, poslouchaje Demise... no jo 

Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem poslouchal "rodičovské" hitovky, byl tam. Tyhle věci můžuSiNuHeT píše:Poslouchal někdy někdo z vás Demise Roussose? Občas si ho pustím a zavzpomínám na časy, kdy jsem byl malý špunt a seděl tátovi na klíně, když přišel z práce unavený a svalil se do křesla, poslouchaje Demise... no jo

- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele: