Heroes of Might and Magic [Heroes]
Moderátor: Vallun
- Javor
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ta pětka se mi zdá celkem podivná. Etherlordy jsem hrál, ale nijak zvlášť mě to nechytlo, navíc ta kůl wórkraft grafika mi už fakt leze krkem. A některé vychytávky z 4 stály za to, třeba dvě budovy na slot (eště kdyby tak šly bořit...) a ten vývoj hrdinů byl taky zajímavý, hlavně postup na nové třídy. Kdyby to doplnili o specializace jednotlivých herů, mohlo by to být super. A to že už rekové nebudou válčit, no vypadalo to blbě, když moje lučišnice sejmula na dvě rány 200 trpaslíků, ale aby takový Kilgor seděl na kopci a koukal na bitvu 

Feed your head
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
mno presiel som z patky jedno scenario, s tym inferno hradom a dost cool sa mi to zda, hlavne boje. Som rad ze zrusili tu debilnu battle fog ci ako sa to vola co bolo v styrke.
co sa mi nepaci:
1. Trosku problemy s kamerou, ale to mozno bude casom a treningom lepsie.
2. Stve ma ze nemozem kradnut suroviny pri priserach jak v trojke.
3. Toto neviem, ci len ja neviem, ale ako sa daju delit (splitovat) jednotky???? Dufam ze som to tlacitko volajake len prehliadol a dufam ze to nebude ako v dvojke, pls help s tymto.
co sa mi nepaci:
1. Trosku problemy s kamerou, ale to mozno bude casom a treningom lepsie.
2. Stve ma ze nemozem kradnut suroviny pri priserach jak v trojke.
3. Toto neviem, ci len ja neviem, ale ako sa daju delit (splitovat) jednotky???? Dufam ze som to tlacitko volajake len prehliadol a dufam ze to nebude ako v dvojke, pls help s tymto.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Gulde píše:Tak jsem zas byl jednou iniciativní, a zprovoznil to demo![]()
![]()
A moje dojmy z toho sou takovýhle:
Grafika, teda žádnej zázrak, vypadá jako by to bylo 2 roky starý, ale budiž. Krajina je poskládaná zhruba stejně jako u čtyřek, tzn. že kde je trocha volnýho místa, tam práskli mapmakeři pole s obilím, salátem, a všelijakýho podobnýho prevítu :)
Roztomilost krajiny se nějak vytratila(chybí mi tam takový krásný detaily jako byly ve trojkách, například na mapě tam ze stájí čučela drobounká hlava kůně :) . Krajina bitvy je ale dost povedená a mění se(aby taky ne :) ). Jednotky vypadaj graficky docela povedeně(třeba takovej grifin je hodně pěknej), ale opět tu platí ta mohutnost z Warcraftu 3, tj. co na sobě nemá aspoň půl tuny železa, to nevypadá drsně![]()
Hudba...je hodně podobná tý z 4ky, takže opět tam střídavě hejká chlap a ženská :) .což mi teda moc nevyhovuje (už jen vzpomínky zbyly z naprosto uchvacující hudby v Necropolis ve trojkách). Což naštěstí neni u bitev, tam je taková normální, bohužel už to neni takový to polotechno co tam bylo ve 4kách :) . A ještě k tý bitvě, je sice hezké že do ní dali autoři zoom, ale ten míří jen doprostřed pole a nelze s ním nijak pohybovat, což mi přijde dost blbý :? . A útoky probíhaj normálně jako v předchozích dílech, jen se vám to přepne do filmovýho módu, a tak můžete pár vteřin koukat jak jeden praští druhýho, a ten mu to zas vrátí
. Taky zajímavě vyřešili základní problém s hrdinou, a to ten,. jestli se do bitvy zapojí nebo ne, a to tak, že normálně stojí jen na kraji bojiště, ale každý kolo může útočit na kteroukoliv jednotku na bojišti, prostě jen projede kolem, šlehne jí mečem, a zas se vrátí do rohu :) . Jinak mě to demo nějak hratelně neuchvátilo, takže jdu hrát Battlefielda

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
este k tomu zapajaniu sa hrdinom do bitky: Je dost nelogicke, ked mam Knighta a utocim na mesto, aby mohol kludne napadnut napr. nepriatelovu strelecku jednotku a v pohode sa vratit ku mne do rohu
To akoze kon dostane flying, preleti hradby, veze, branu
Ale inak je to prakticke,len trochu nelogicke......

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
ten hrad jsem neviděl.Nemáte na něj nějakej link??
Conflux je hooodně dobrej.Vem si to takhle- fénix má 200hp a 30-40 útok - když to srovnám s Archandělama( 300hp a 50 atk) tak je to 800hp X 600hp a 120-160dmg X 100dmg (poněvadž se fénixové rodí 4 za týden)- a to neberu v potaz,že fénix je dokonce myslím nejrychlejší jednotka ve hře(možná arciďábel je rychlejší)
Conflux je hooodně dobrej.Vem si to takhle- fénix má 200hp a 30-40 útok - když to srovnám s Archandělama( 300hp a 50 atk) tak je to 800hp X 600hp a 120-160dmg X 100dmg (poněvadž se fénixové rodí 4 za týden)- a to neberu v potaz,že fénix je dokonce myslím nejrychlejší jednotka ve hře(možná arciďábel je rychlejší)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě se ale Conflux líbí ve všem - psychickej elementaál je taky IMBA a všichni ostatní jsou taky IMBA.Navíc upg.víly jsou lepší než si myslíš...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ithralsiel píše:víly jsou lepší než si myslíš...

No, nevím co si myslíš, že si myslím, ale nízkolevelové jednotky stejně v podstatě nepoužívám (já hraju v HoMM3 jen XL mapy - jo, nejsem zrovna ukázkový hráč - kampaně mě taky nějak extrémně nebaví). Obecně mě po pár mapách začne HoMM dost nudit, tak přestanu a po čase (půl rok +-) nebo když to vidím někoho hrát, se k němu zase třeba vrátím.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
-
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ithralsiel:
tak toto bol zader teda, ze phenix je lepsi ako archandel. Mno lenze: Anjeli maju vacsi dmg, zivoty, vacsiu obranu a utok a mozu ozivovat, co je brutalne silne.
Z confluxu je jedina dobra prisera prave phenix a aj to ich treba 20+ aby sa s nimi dalo daco robit. Ved toho vtaka nema ani kto podporovat. Su tam dve strelecke jednotky a zvysok je nemastny neslany. A ten for s vilami bol tiez riadny
Hej su lepsie ako si myslime, ale treba ich tak 7k:):):):)

Z confluxu je jedina dobra prisera prave phenix a aj to ich treba 20+ aby sa s nimi dalo daco robit. Ved toho vtaka nema ani kto podporovat. Su tam dve strelecke jednotky a zvysok je nemastny neslany. A ten for s vilami bol tiez riadny