Fallout 1 a 2

Opusťte svůj vault a vydejte se do postapokalyptického světa plného nájezdníků, radiace a mutantů.

Moderátoři: Hamster, Saruman, Daemon

Odpovědět
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Arkanis: Zabil si ho skôr ako niečo stihol... ;-)
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Yachiko píše:Arkanis: Zabil si ho skôr ako niečo stihol... ;-)
Bohuzial nemali najmensiu sancu 8-) :twisted:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Dotázek: Jak ve Falloutu (2) dostanu peníze? Stále mám jen něco přes 3000, ale nemůžu najít nikoho, kde bych mohl prodat ty desítky pistolí, brokovnic, plamenometů, odstřelovaček. Nikdo nemá peníze, ale všichni je chcou (pomocí dialogu).
Mám taky problém, že i když někomu stačí naturálie (objeví se to obchodovací okýnko), tak nemám dostatečnou sílu na to, abych mohl prodat např. 4 plamenomety najednou (a vytvořilo to tu požadovanou sumu).
Žralok, který štěká, nekouše.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

drake : Obchodníci mávajú prachy a tiež civilisti. Práve cez barter. Nemáš náhodou nízky skill barter ? Ak hej, je to hlavný dôvod toho, že ti dávajú za moc predmetov málo prachov.

Inak v F2 som asi nikdy nepoužíval na nákup prachy. Radšej som vymieňal zbrane za náboje a vybavenie. Zbrane som tiež nekupoval, až na nejaké výnimky som ich recykloval z mŕtvol.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

nuke: Tohle je ale urcite Fallout 2
EDIT: heh :lol: :oops:
Naposledy upravil(a) Arian dne 4.4.2006 19:41, celkem upraveno 1 x.
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Problém není, že bych jich dávali málo, ale že je prostě nemají. Co jsem viděl, tak nejvíc měl u sebe nějaký obchodník asi 500 zlatých či co to je, a zbraň má hodnotu přes 5000, jenže ji nemám kde prodat.
Žralok, který štěká, nekouše.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Arian : To je jedno 8-) V F1 je to ešte lahšie. Tam sa obchodníkom peniaze obnovujú po každom ukončenom dialógu.

V F1 je dobrý ten obchodník v Hube, čo predáva zbrane. máva stále cca. 2000 ,-

EDIT : drake : tak si k tej sume prihoď nejaké náboje/stimpacky a je to ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

drake127: Jak píše nuke - v F2 zásadně nikdy nic nekupuj za peníze, ale jedině za zboží - obchodníkům se totiž peníze obnovují poměrně dlouhou dobu.

Jinak nejlepší zdroj peněz jsou asi obchodníci v San Franciscu. Ale jinak najdeš peníze i jinde - pomalu, ale jistě, to je ta cesta :-)

Jinak - pokud máš problém s nosností, zkus měnit zboží - tj. prodej plamenomet a kup za něj třeba dvě pistole, k nim přidej další plamenomet a dohromady to prodej zase za něco jiného a tak dál... Jinak členové družiny mají AFAIK hodně velkou nosnost.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

drake127: Ak je to Fallout1 tak tovar vymienaj za knihy a peniaze v Hube u knihovnicky (pokazde ak ukoncis a zacnes rozhovor\obchod ma znova plne zasoby).Ak je to Fallout2 tak najlepsi obchodnici su v San Francisku (kusok od vchodovej brany).Najlepsie je tovar vymienat za municiu do gausrifle.
edit:pozeram ze ma uz predbehli nuke a sevencreature
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Mr.DAN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.DAN »

fallouty zboznuju
jednicku jsem dohral 5x a dvojku 4x
nedavno jsem dodelal i FT i když nema s puvodni trilogii moc spolecneho (hral jsem jenom kvuli svetu falloutu) je to fakt best
nevite jestli vyjde 3jka??? bylo okolo toho hodne reci a nejak to stoji :))
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Mr.DAN píše:nevite jestli vyjde 3jka??? bylo okolo toho hodne reci a nejak to stoji :))
FallOut 3 vyjde. Jestli Bethesdu z něčeho nepodezírám, tak je to nevyužití téhle licence, když už si ji koupili :-))

Jestli to bude FallOut jen názvem, nebo i herně, to už je věc jiná. A je to ve hvězdách. Ale já jsem k tomu spíše skeptický.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Nu, dle toho, co jsem slyšela o (p)Oblivionu se Fallout 3 od Bethesdy upřímně děsím :roll:

K F2 - hra jede v klidu, ale při závěrečném souboji v Military Base/Základně mi to hrozně tuhne, musím PC natvrdo resetovat...nedá se to nějak opatchovat (i když, ta LEVELovská verse asi těžko, co..), či něco takového..
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Vampiria píše:K F2 - hra jede v klidu, ale při závěrečném souboji v Military Base/Základně mi to hrozně tuhne, musím PC natvrdo resetovat...nedá se to nějak opatchovat (i když, ta LEVELovská verse asi těžko, co..), či něco takového..
Žeby fire geckon bug ?

Je to v tom poslednom súboji ? Ak hej, Zabi toho blba, kým na teba pošle fire geckonov, alebo ich proste nenechaj hodiť ten ich plamenný útok.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampria: Přesně jak píše nuke - buď Melchiora zabij okamžitě, nebo (mnou preferovaná verze) nenech gekony plivat oheň - tj. jak se objeví, tak je okamžitě zabij (ideální je stát od Melchiora trochu dál, aby museli nejdřív běžet - pak budeš mít dost času je zabít).

Jinak patche jdou aplikovat, ale neoficiální - a podle všeho tenhle bug sice opraví, ale přidají další, ještě horší :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

7c : A zabudol si spomenúť, že by trebalo save konverter. Alebo si to myslel ako ten bug :-D .

A ešte dodám, že save konvertor je IMHO len na oficiálnu verziu patchu 1.2
Odpovědět

Zpět na „Fallout“