Heroes of Might and Magic [Heroes]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

No ja si zase myslím, že Conflux je dobrý. Strelci sú celkom dobrý a pomerne ľahko dostupný. Výhoda jednotiek z Confluxu je ale aj v odolnosti (imunite) na niektoré kúzla.

Mne sa ale najlepšie hralo s Castlom. Podľa mňa je to najvýváženejší hrad s lacno postaviteľnými budovami. A archanjel je fakt o dosť silnejší ako fénix, aj keď má fénix početnú výhodu.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Valgard: Souhlas - Castle mi taky přijde nejvyváženější co se týče všech jednotek. Ale ostatní města jsou taky ok - takže je to možná spíš o preferencích :-) Obecně nemám rád pomalé jednotky (to ale asi nikdo, předpokládám :lol:) - i když třeba takoví Ancient Behemots, když máš bonusy k rychlosti jsou veselí společníci :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Necropolis forever! :-P
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Poslední dobou bych sám se sebou mohl polemizovat o tom,jestli mám radši conflux,tower nebo stronghold.Tady ty 3 se mi fakt hodně líbí.Za castle nehraju z toho důvodu, že mi přijdou až moc obyčejný a nudný(navíc mají MG jenom lvl4 ).Pak ty tři temný hrady(necropolis a spol.) taky nemám rád´, protože mají úplně vadný jednotky( jediná dobrá je černej drak).Fortress je asi maximálně podělanej hrad,ten se jim fakt nepovedl.Rampart je taková zlatá střední cesta, májí v celku dobrý jednotky, ale když za ně hraju, tak si připadám jak teplouš(asi za to může ta hudba....).
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Já mám nejradši Necropolis (ty hromady kostlivců :twisted: ) a Dungeon (Black dragon rulez :twisted: :twisted: ) 8-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Osobně mám taky nejradši Necropolis, pokud používám jednotky jen z jednoho města. Pokud nemám nemrtvé, tak většinou skládám nejlepší jednotky z Castle, Rampart a Tower - nebo prostě nejlepší jednotky celkově (a předpokládám, že to nedělám jen já ;-) ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

sevencreature píše: (a předpokládám, že to nedělám jen já ;-) ).
Tak to je jasný - všechny best jednotky k jednomu herovi, zvednout morálku a je z něj nezastavitelná mašina :twisted:
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Já u hrdinů volím schopnosti - vedení,štěstí,moudrost,útočení,bránění,magická odolnost,logistika . ... . . . . . . .. . . . . . . . . tohle je fakt soubor těch nejlepších.Škoda je,že tohle se povede jen málokdy.A když jo, tak je to super
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ithralsiel: No já zase Wisdom, Earth Magic, Water Magic, Intelligence a dál už je mi to vcelku jedno - Fire Magic je taky velmi dobrá, pokud má nepřítel obrovskou armádu a není imunní vůči Berserku.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Necromancy :twisted: (samozřejmě jen za nemrtvé ;-) )
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

IMO fire magic je najhorsia magia z tich styroch. Ja skladam hrdinu z: Wisdom, Earth, Air, Inteligence, Pathfinding, Logistics, Sorcery a posledne podla potreby. Napr. za Tower sa takato kombinacia vzdy podari;)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Já ještě dává,m EArth a kouzelnictví - a to vše jen kvůli implozi :lol: ;-) ;-)

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Frco píše:IMO fire magic je najhorsia magia z tich styroch.
Nj, říkám, že to bylo pouze kvůli Berserku a pouze za určitých okolností.

Ithrasiel: Earth Magic = Slow a Town Portal 8-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Každej to má jinak

AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ithralsiel píše:Každej to má jinak
A tak je to se vším ;-) :-D
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“