These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
...no ale teď se ukázalo, že když na Xana hodím cloak of non-detection, on na sebe zakouzlí neviditelnost, a dostane do ruky nějakou činanou hůlčičku, tak je z něj nejužitečnější člen družiny. Aspoň souboj se Sarevokovejma mágama zvládl sám, levou zadní a bez škrábnutí - zatímco zbytek party čekal o patro níž a leveloval, Xan vyčistil pátý patro. Bylo to tak trapně snadný, až si říkám, kde je chyba.
Proč mě to nenapadlo hned? Bych si ušetřila několik hodin času a spoustu nervů.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
sevencreature píše:Cesare: Ten boj je trapně snadnej v každém případě, takže se nemáš za co stydět
No - pro mě strašně snadnej nebyl... Cca 20 reloadů, asi deset různejch pokusů o nějakou "taktiku" a stejně jsme vždycky padali jak mouchy.
Povídám Coran!!! Nej lučištník v BG1... Kivan je taky f pohodě, ale holt Coran má vyšší obratnost a tři hvězdičky v luku... BG2 jsem moc nepařil, tak nevim, ale asi si tam oblíbím Edwina, stejně jako v jedničce.
Ktore NPC, spolu s celou svojou vibavou a poriadne namakanimi EXP. , je podla vas najsilnejsie (... najefektivnejsie , najpraktickejsie a pod.) a preco? (najprv bez modov a potom aj z modami)
dodo píše:Ktore NPC, spolu s celou svojou vibavou a poriadne namakanimi EXP. , je podla vas najsilnejsie (... najefektivnejsie , najpraktickejsie a pod.) a preco? (najprv bez modov a potom aj z modami)
profesor Hrbolek píše:Ale o tom tady již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho
Z nějakého důvodu jsem dal Imoen...připadá mi všeobecně velice zajímavá a má i uvěřitelné dialogy a vůbec je mi sympatická kor mi připomíná jednu slečnu co znám...
Já mám nejradši Viconii - není tak trapná jako Aerie, Minsc a všichni tihle dobráci a ta její romance je taky nejlepší... A nádhernej epilog v ToB.
EDIT: xakru, teď koukám že hlasování vyhrál (spolu se Sarevokem) Jan. OMFG, ten idiot s nejtrapnějšíma kecama na světě!!!
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
Jan Jansen! Skvělej zloděj, skvělej mág, naprosto dokonalý rozhovory(hlavně s Minscem), a navíc je s nim sranda, což se o ostatních NPC moc říct nedá. A ten epilog v ToB je to nejvtipnější co v BG je.