Otázky & odpovědi
Moderátor: Sadako
ještě bych měl jeden dotaz:
jde se nějak přidat třeba k anarchistům? v curstu, když se propadne do carceri, potkam ebba kolenovrze jako nějakýho tamního vůdce, ale ani tam, ani zpátky v sigilu z něho o nich nic kloudného nedostanu
stejně jako z tý zombie-nezombie na začátku v márnici, jak špehuje pro anarchisty
btw: byl jsem členem spalovačů, božích lidí a vnímavých.. je tam ještě nějaký společenství, který jde joinout?
jde se nějak přidat třeba k anarchistům? v curstu, když se propadne do carceri, potkam ebba kolenovrze jako nějakýho tamního vůdce, ale ani tam, ani zpátky v sigilu z něho o nich nic kloudného nedostanu
stejně jako z tý zombie-nezombie na začátku v márnici, jak špehuje pro anarchisty
btw: byl jsem členem spalovačů, božích lidí a vnímavých.. je tam ještě nějaký společenství, který jde joinout?
Naposledy upravil(a) magnus dne 20.4.2006 17:53, celkem upraveno 1 x.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to s tou krabicí stejně nějaký divný, když ji otevřete sami tak z ní pokud se dobře pamatuju vyleze Lemure (tedy Baatezu) a když ji neotevřete tak vyleze Glabrezu (tedy Tanar'riVlasák píše:AlieN: on by to mohl být nějaký zkušený a exkluzivní glabrezuTakovéhle fabulování je zcela legální
Ono by to na něj sedělo i tím chováním. Tanar'ri to je zřejmě na tuty a glabrezu to asi vyloučovací metodou vážně bude.

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
K chaotikom to tusim ide, ale nejakym obtiaznym sposobom... Resp. musis byt chaotik pochopitelne a prehovorit si tusim s tym divousom (strielam od boku) pred ich zakladnou....
Btw netusim, kde som prisiel na tento prispevok... :)
Btw netusim, kde som prisiel na tento prispevok... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Xaociteové čili Chaotici nejsou Anarchisté!
K Revoluční lize se dostaneš přes vyhození do povětří továrny Godsmanů a zachránu inženýrky Bedai-Lihn, která Ti následně prozradí více
K Revoluční lize se dostaneš přes vyhození do povětří továrny Godsmanů a zachránu inženýrky Bedai-Lihn, která Ti následně prozradí více

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
chaotici nejsou anarchisté, to víme, já se ptal obecně na všechny frakce, ke kterejm se jde přidatVampiria píše:Xaociteové čili Chaotici nejsou Anarchisté!
jů a jak mam tu továrnu vyhodit? s kym promluvit?
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
magnus: Ono "chaotici x anarchisté" byla reakce na Elessara, jestli sis nevšiml
Nu nejdříve se musíš ke Godsman frakci přidat (pokec s kápem Keldorem za řečnickým pultem/oltářem - jak je ctěná libost - uvnitř v hale) a pak promluv se všemi, od někoho jistě dostaneš úkol...(nechci spoilovat
)

Nu nejdříve se musíš ke Godsman frakci přidat (pokec s kápem Keldorem za řečnickým pultem/oltářem - jak je ctěná libost - uvnitř v hale) a pak promluv se všemi, od někoho jistě dostaneš úkol...(nechci spoilovat

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Na to je prostá odpověď...AlieN píše:Ono je to s tou krabicí stejně nějaký divný, když ji otevřete sami tak z ní pokud se dobře pamatuju vyleze Lemure (tedy Baatezu) a když ji neotevřete tak vyleze Glabrezu (tedy Tanar'ri)
![]()

...sféry...

Už si přesně ten quest nepamatuju, ale je třeba možné, že se objeví protiklad toho, jaký (chaotický/zákonný) čin jsi udělal, abys to otevřel...
například pro ilustraci - samovolné otevření, přestože jsi to otevřít neměl, je chaotické, takže třeba vyleze ten lemure, coby "tvůj" protiklad... Jinak jsi konfrontován chaosem (protože jsi dodržel to to neotevřít, jak ty bylo řečeno)...
všiml jsem si, ale nechápu, proč by elessar nemohl mluvit o chaoticích :)Vampiria píše:magnus: Ono "chaotici x anarchisté" byla reakce na Elessara, jestli sis nevšiml![]()
Nu nejdříve se musíš ke Godsman frakci přidat (pokec s kápem Keldorem za řečnickým pultem/oltářem - jak je ctěná libost - uvnitř v hale) a pak promluv se všemi, od někoho jistě dostaneš úkol...(nechci spoilovat)
nemluvil jsem jen o anarchistech
od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že ses měl jako chaotik projevovat už dříve. Možná, že teď už je pozdě. Mně se tnhle quest taky nikdy nepovedl (protože jsem vždy skončil jako LG).magnus píše:od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
Žralok, který štěká, nekouše.
mno tady by se imho hodila ta poznámka "chaotici nejsou anarchisté!" :)drake127 píše:Myslím, že ses měl jako chaotik projevovat už dříve. Možná, že teď už je pozdě. Mně se tnhle quest taky nikdy nepovedl (protože jsem vždy skončil jako LG).magnus píše:od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
já končil většinou jako NG, někdy jako LG, ale fakt vyjímečně
Naposledy upravil(a) magnus dne 20.4.2006 18:05, celkem upraveno 1 x.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
HmmVlasák píše:Už si přesně ten quest nepamatuju, ale je třeba možné, že se objeví protiklad toho, jaký (chaotický/zákonný) čin jsi udělal, abys to otevřel...
například pro ilustraci - samovolné otevření, přestože jsi to otevřít neměl, je chaotické, takže třeba vyleze ten lemure, coby "tvůj" protiklad... Jinak jsi konfrontován chaosem (protože jsi dodržel to to neotevřít, jak ty bylo řečeno)...