Otázky & odpovědi

Cesty Bezejmenného po sférách s jednou moc ukecanou levitující lebkou.
Stránky: Planescape: Torment

Moderátor: Sadako

Odpovědět
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

ještě bych měl jeden dotaz:
jde se nějak přidat třeba k anarchistům? v curstu, když se propadne do carceri, potkam ebba kolenovrze jako nějakýho tamního vůdce, ale ani tam, ani zpátky v sigilu z něho o nich nic kloudného nedostanu
stejně jako z tý zombie-nezombie na začátku v márnici, jak špehuje pro anarchisty

btw: byl jsem členem spalovačů, božích lidí a vnímavých.. je tam ještě nějaký společenství, který jde joinout?
Naposledy upravil(a) magnus dne 20.4.2006 17:53, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vlasák píše:AlieN: on by to mohl být nějaký zkušený a exkluzivní glabrezu ;-) Takovéhle fabulování je zcela legální :-P Ono by to na něj sedělo i tím chováním. Tanar'ri to je zřejmě na tuty a glabrezu to asi vyloučovací metodou vážně bude.
Ono je to s tou krabicí stejně nějaký divný, když ji otevřete sami tak z ní pokud se dobře pamatuju vyleze Lemure (tedy Baatezu) a když ji neotevřete tak vyleze Glabrezu (tedy Tanar'ri :eh: ) :?: :!:
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

K chaotikom to tusim ide, ale nejakym obtiaznym sposobom... Resp. musis byt chaotik pochopitelne a prehovorit si tusim s tym divousom (strielam od boku) pred ich zakladnou....

Btw netusim, kde som prisiel na tento prispevok... :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Xaociteové čili Chaotici nejsou Anarchisté!
K Revoluční lize se dostaneš přes vyhození do povětří továrny Godsmanů a zachránu inženýrky Bedai-Lihn, která Ti následně prozradí více ;-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

Vampiria píše:Xaociteové čili Chaotici nejsou Anarchisté!
K Revoluční lize se dostaneš přes vyhození do povětří továrny Godsmanů a zachránu inženýrky Bedai-Lihn, která Ti následně prozradí více ;-)
chaotici nejsou anarchisté, to víme, já se ptal obecně na všechny frakce, ke kterejm se jde přidat

jů a jak mam tu továrnu vyhodit? s kym promluvit?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

magnus: Ono "chaotici x anarchisté" byla reakce na Elessara, jestli sis nevšiml ;-)

Nu nejdříve se musíš ke Godsman frakci přidat (pokec s kápem Keldorem za řečnickým pultem/oltářem - jak je ctěná libost - uvnitř v hale) a pak promluv se všemi, od někoho jistě dostaneš úkol...(nechci spoilovat ;-) )
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

AlieN píše:Ono je to s tou krabicí stejně nějaký divný, když ji otevřete sami tak z ní pokud se dobře pamatuju vyleze Lemure (tedy Baatezu) a když ji neotevřete tak vyleze Glabrezu (tedy Tanar'ri :eh: ) :?: :!:
Na to je prostá odpověď... ;-)
...sféry... ;-)

Už si přesně ten quest nepamatuju, ale je třeba možné, že se objeví protiklad toho, jaký (chaotický/zákonný) čin jsi udělal, abys to otevřel...
například pro ilustraci - samovolné otevření, přestože jsi to otevřít neměl, je chaotické, takže třeba vyleze ten lemure, coby "tvůj" protiklad... Jinak jsi konfrontován chaosem (protože jsi dodržel to to neotevřít, jak ty bylo řečeno)...
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

Vampiria píše:magnus: Ono "chaotici x anarchisté" byla reakce na Elessara, jestli sis nevšiml ;-)

Nu nejdříve se musíš ke Godsman frakci přidat (pokec s kápem Keldorem za řečnickým pultem/oltářem - jak je ctěná libost - uvnitř v hale) a pak promluv se všemi, od někoho jistě dostaneš úkol...(nechci spoilovat ;-) )
všiml jsem si, ale nechápu, proč by elessar nemohl mluvit o chaoticích :)
nemluvil jsem jen o anarchistech

od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Imho spíše než na přesvědčení to záleží na INT a WIS.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

magnus píše:od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
Myslím, že ses měl jako chaotik projevovat už dříve. Možná, že teď už je pozdě. Mně se tnhle quest taky nikdy nepovedl (protože jsem vždy skončil jako LG).
Žralok, který štěká, nekouše.
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

Vampiria píše:Imho spíše než na přesvědčení to záleží na INT a WIS.
to bych neřek, tyhle vlastnosti jsem měl vždy nabušený (u božích lidí tak kolem 21,22)
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

drake127 píše:
magnus píše:od nikoho jsem takovej úkol nedostal, vim, že to vyšetřování smrti mě dovedlo až ke zjištění, že tam někdo patří k anarchistům, ale o tom se mnou mluvit nechtěli.. nezávisí to třeba nějak na přesvědčení?
Myslím, že ses měl jako chaotik projevovat už dříve. Možná, že teď už je pozdě. Mně se tnhle quest taky nikdy nepovedl (protože jsem vždy skončil jako LG).
mno tady by se imho hodila ta poznámka "chaotici nejsou anarchisté!" :)
já končil většinou jako NG, někdy jako LG, ale fakt vyjímečně
Naposledy upravil(a) magnus dne 20.4.2006 18:05, celkem upraveno 1 x.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vlasák píše:Už si přesně ten quest nepamatuju, ale je třeba možné, že se objeví protiklad toho, jaký (chaotický/zákonný) čin jsi udělal, abys to otevřel...
například pro ilustraci - samovolné otevření, přestože jsi to otevřít neměl, je chaotické, takže třeba vyleze ten lemure, coby "tvůj" protiklad... Jinak jsi konfrontován chaosem (protože jsi dodržel to to neotevřít, jak ty bylo řečeno)...
Hmm :think: ...... zajímavá teorie :-) (ale jak píšeš ty, ve sférách a hlavně v Sigilu je možné všecho :-D )
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

magnus píše:mno tady by se imho hodila ta poznámka "chaotici nejsou anarchisté!" :)
Ovšem zákonně dobří obvykle také nejsou anarchisté :-)
Žralok, který štěká, nekouše.
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

drake127 píše:
magnus píše:mno tady by se imho hodila ta poznámka "chaotici nejsou anarchisté!" :)
Ovšem zákonně dobří obvykle také nejsou anarchisté :-)
no tak právě proto jsem se ptal, jestli to nesouvisí s přesvědčením :)
jednou jsem dostal odpověď ne, jednou ano.. asi bych se přiklonil k tomu ano
Odpovědět

Zpět na „Planescape: Torment“