Heroes of Might and Magic [Heroes]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět
Javor
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Javor »

Já preferuju air, zrychlení a následný Blitzgrieg. Zejména když mám pomalejší jednotky, nebo u obrany. Skilly dávám podle třídy, válečníkům spíš bojové, mágům školy (logistics a Pathfinding tak jako tak), a jednotky z měst míchám jen v případě krize :mrgreen:
Feed your head
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Já využívám ne-moje město jenom jako důl na peníze.Vůbec tam nestavím budovy.Ty stavím jenom ve městech jako je moje základní.Pak když časem zjistím,že mám hodně na postavení dalšho města tak z těch dolů jednou vyberu.
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Valgard
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Valgard »

Veľmi dobre sa mi ešte hralo s mestom Inferno. Oni na pohľad tie jednotky nič moc, ale mne dobre sadli. Potom je skvelý aj dungeon, aj keď som za neho veľmi nehral, myslím že má tiež dobre vyvážené jednotky.

Čo som nemal rád, tak keď som s niekým hral a on si vybral Rampart a hrdinu Ivora. Ten je podľa mňa až príliš overpowered vďaka tomu, že má špecialitu elfov a tak má zo začiatku asi 11 elfov. Dosť brutal výhoda.

Ono sa celkove v trojke hraje dosť na strelcov. V tomto je zase lepšia štvorka, kde niesú strelci až tak zvýhodnení.

Inak som si bral skoro vždy keď to bolo možné earth magic. Town portal je skoro až cheat, ale celkovo má asi earth magic najlepšie kúzla. Škoda len, že rozdiely medzi hrdinami boli v trojke skoro minimálne. Aj z bojovníka sa dal urobiť silný mág a naopak.
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

jj Town portal je tak trochu cheat. Teraz, ked uz hravam tak si vacsinou vypnem Fly, Dimension Door a Town Portal. Aspon usetrim za Mage guild lvl 5 ;-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Mě to teda cheatem nepřipadá.Všechno můžeš použít jen jednou denně a až pak když máš sílu kouzel hodně vysoko tak si můžeš města vybírat a jde to i dvakrát nebo třikrát.
Imploze RULEZZ
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

dva nebo trikrat??? Town portal nema obmedzenia, s fly preletis hocico - je z tichto troch kuziel najslabsie a s Dimension door a expert air magic mozes dat rovno restart scenario :lol:
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

HoMaMy jsem hrál zatim všechny. Je to fakt skvělá série, jedno z prvních RPG/strategie co sem hrál.A to strategie z hloubi duše nenávidím.
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
Wiskas
Sigilan

Příspěvek od Wiskas »

Už tu někdo viděl plnou verzi HoMaMV?? Názory :?:
Obrázek
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Tak sem si sehnal HoMaMV. Nevíte jestli se dá stáhnout čeština?
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Tak jsem viděl HoMaM5 a první (a poslední) dojem byl, že to jsou Wacrafti 3. Připadá mi to nepřehlednější, škaredší a souboje přeplácaný + málo detailně vypolygované postavy.
Jaká je hratelnost nevím, ale pro mě byly 4 hezčí na oko.
Žralok, který štěká, nekouše.
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

ako sa da v 5 delit jednotky? lebo bud som lama a n00b ale ja to prste neviem, pls help, dufam ze to neni ako v dvojke, kde sa to nedalo. Vazne pomozte, lebo to je otazka zivota.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Myslím že vrcholem heroesů byla HOMM3 Complete

drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ithralsiel píše:Myslím že vrcholem heroesů byla HOMM3 Complete
Byla a nebyla. Čtyřka byla jiná, ale pro mě horší nebyla. Mně sedla trojka i čtyřka stejně dobře.
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Frco píše:ako sa da v 5 delit jednotky? lebo bud som lama a n00b ale ja to prste neviem, pls help, dufam ze to neni ako v dvojke, kde sa to nedalo. Vazne pomozte, lebo to je otazka zivota.
Přesuň je a drž přitom stisknutý Shift 8-) AFAIK tohle fungovalo i v předchozích dílech, jen tam bylo navíc i speciální tlačítko v GUI.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Hmm nevíte někdo, jeslti se dá ještě někde sehnat skvělý klon H3 - Age of Wonders (1. díl)? Hezčí grafika, vychytanější boje atd. U dema jsem proseděl docela dsot času ;-) .
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“