dát si její konec do podpissu tak odsaď letímVampiria píše:Ale taková píseň People od Boyd Rice je opravdu kouzelná![]()

opravím tvůj výrok: já si tam vždycky dám nějakou totální pyčovinu a všichni to berou vážně a nikomu nehážu, že to je sranda...Hamster píše:Lerek: Připadá mi dost pitomý, že vždycky napíšeš ňákou drsňárnu a pak kolem sebe hážeš, jaká je to sranda. Humor by snad měl bejt humornej i bez toho, abys ho identifikoval a když zrovna neni, tak to ksakru nevysvětluj...
Změna je život, né? Ale asi to brzo změním zpátky, páč si na novýho avatárka nějak nemůžu zvyknoutTokkar píše:Jééé, Nefííí. Co se ti stalo![]()
![]()
Kde máš svýho avatárka? Tohle je takový divný.
Osobně myslím, že i ten první byl poněkud nepodobný - nějak se nedokážu ztotožnit s těma špičatýma ušimaNeferit: Jj.. - tenhle avatar už se ti tedy zrovna moc nepodobá![]()
Se svým podpisem nemám problémy se ztotožnit a tak ho měním tak často, jak mi něco padne do okaA podpis si měníš tak často, že to už ani nestačím sledovat..![]()
Použij GoogleLandor píše:btw, CrowX, chtěl bych se zeptat...kde si vlastně vzal toho tancujícího šílence?
Arian píše:Nefi, vrat se zpět![]()
Tak jste mě ukecali, mám zpátky svého původníhoAlieN píše:Nef: ten tvůj nový avatar je na tebe moc tmavý, chtělo by to něco veselejšího![]()