Řešením by bylo se přesunout do BG2... ale to se nechtělo...
Otázky k modům
AlieN: nóó, ono to zas až tak utopické možná není - všichni kromě šéfstva jsou, rsp. ještě nedávno byli, v podstatě netově aktivní, takže ono by to tak nereálné být nemuselo
Problém je spíš ten, že hlavní bible enginové verze Tormentu, Cillantro, jest právě jeden ze zmizelých chiefů... 
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sry, poslední informace co jsem našel na netu byly datované zhruba z konce roku 2k4.Vlasák píše:V letech mám zmatek, ale myslím, že ještě loni to touhle dobou jelo
A vzhledem k tomu že hlavní stránka modu už taky nejede jsem usuzoval že mod definitivně skončil (i když mám dojem že ještě před pár měsici jela)
Definitivní není to, že ten mod někdy spatří světlo světa, stejně jako, že ho nespatříAlieN píše:Tak to sry, poslední informace co jsem našel na netu byly datované zhruba z konce roku 2k4.
A vzhledem k tomu že hlavní stránka modu už taky nejede jsem usuzoval že mod definitivně skončil (i když mám dojem že ještě před pár měsici jela)
Ano, půjde.Ave píše:Chtěla bych se zeptat,jestli v item upgrade půjde sestrojit Water's Talon pokud si části k jeho výrobě načítuju.Půjde nebo ne?
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
ENDDěkuji dobrá vílo,probíhá instalace item upgradeRazfallow píše:Ano, půjde.Ave píše:Chtěla bych se zeptat,jestli v item upgrade půjde sestrojit Water's Talon pokud si části k jeho výrobě načítuju.Půjde nebo ne?
EDIT:Doufám že je tenhle mod kompatibilní s Tsujathou,subraces a Dungeon-Be-Gone.....asi je co?
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Za předpokladu, že je WeiDU kompatibilní, tak je to v pohodě a netřeba si dělat starosti 
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Problémy s instalací modů
Nejak mi nejdou naintalovat NPC mody a taky Dungeon be gone, Moinesse's Avatars a easy of use
v cem by mohla byt chyba?
je treba nainstalovat jeste neco predtim???
v cem by mohla byt chyba?
je treba nainstalovat jeste neco predtim???
Naposledy upravil(a) JenKlídek dne 5.5.2006 18:32, celkem upraveno 5 x.
Hlavně v klidu....
No stress....
No stress....
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
JenKlídek: Je docela možné, že místo verze pro Windows sthuješ verzi pro Mac (ano, i tohle už jsem jednou u někoho řešila
).
Pokud stahuješ + instaluješ správnou verzi - háže ti to v tom instalovacím okně hlášku "... sorry, windows don't let me" ? Pokud jo, tak je jednoduché řešení - v hlavním adresáři hry dvojkliknout na příslušný setup.exe a instalace se normálně rozjede
Pokud stahuješ + instaluješ správnou verzi - háže ti to v tom instalovacím okně hlášku "... sorry, windows don't let me" ? Pokud jo, tak je jednoduché řešení - v hlavním adresáři hry dvojkliknout na příslušný setup.exe a instalace se normálně rozjede
http://gh.ffshrine.org?r=23256