Sporty
Njn, v čase nášho titulu mala Hantuchová top formu - potom prišiel výpadok a následne prestala reprezentovať... teraz sa vrátila a aj keď odohrala len jeden alebo dva záapsy za celý turnaj, pomohla nám... vtedy mala veľkú formu tiež Husárová. Dnes to už nie je celkom ono a zachvíľu bude končiť kariéru...
Suchá bola na tom tak podobne ako teraz a + ešte hrala aj Nagyová, ktorá už tiež odišla do "dôchodku".
Ale ohľadom ženského tenisu asi svitá na lepšie časy - objavuje sa množstvo kvalitných mladých tenistiek - aj teraz na tomto turnaji euroafrickej zóny nám postupu zabezpečili práve ony...
Suchá bola na tom tak podobne ako teraz a + ešte hrala aj Nagyová, ktorá už tiež odišla do "dôchodku".
Ale ohľadom ženského tenisu asi svitá na lepšie časy - objavuje sa množstvo kvalitných mladých tenistiek - aj teraz na tomto turnaji euroafrickej zóny nám postupu zabezpečili práve ony...
Tak situcáia okolo našich hokejových reprezentantov sa začína kryštalizovať...
do Lotyššska nepôjde po Gáboríkovi ani Višňovský. Na 100% sú istí Surový, Jurčina, Majeský a Marián Hossa (
vďakabo.. vďakaprírode...
), dnes v noci má padnúť definitíva okolo R. Petrovického a v noci zo stredy na štvrtok sa majú vyjadriť M. Šatan a P. Bondra... ja verím, že obaja na MS prídu - tým pádom by ten tým mohol pre tohtoročné MS mať dosť dobré zloženie - podpora 3 hviez zo zámoria + nejakí mladší reprezentácie chtiví hráči z NHL + európania, ktorí sú nadšení už len tým, že sa na MS dostali. Podobná konštelácia bola aj na MS v Petrohrade ( na hráčov z NHL dokonca ešte chudobnejšia ) a pozrite sa ako to vtedy dopadlo... pri konkurencii, ktorá je predpokladaná opakovanie tejto situácie vôbec nie je vylúčené...
Vlasák: BTW Ako to s hráčmi do repre vyzerá u vás? Nestíham to sledovať...
do Lotyššska nepôjde po Gáboríkovi ani Višňovský. Na 100% sú istí Surový, Jurčina, Majeský a Marián Hossa (

Vlasák: BTW Ako to s hráčmi do repre vyzerá u vás? Nestíham to sledovať...
Tak fajn... dnes ráno som sa zobudil celý "nažhavený" a prvé čo som spravil bolo, že som utekal k ranným športovým správam. Sprvá sa začali. Prvá správa - o sústreden našej repre vo Švajčiarsku.
Druhá správa - začal sa - "Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie už pozná meno ďlašieho hráča, ktorý nepocestuje na MS do Rigy... *to ma zamrazilo* ... a je ním Ronald Petrovický!
Aaargh - táto správa je stará už dva dni. Takže môžem veselo tŕpnuť ďalej. Na internete o tom taktiež nie je zmienka... 

Jaký je váš názor na tento včerejší "skandál"
http://www.sport.cz/fotbal/liga/83955-s ... tbale.html
A opravdu bych ocenil, kdyby opět nezaznívali "názory" Slavie do hnoje, nevznikali thready anti-Slavia apod.

A opravdu bych ocenil, kdyby opět nezaznívali "názory" Slavie do hnoje, nevznikali thready anti-Slavia apod.

Vlasák: To, že Leška je MÁÁ..GÓÓR, se obecně ví už dlouho..
- Ale pokud by tedy spoluhráče stáhnul z hrací plochy jejich kapitán, tak by jsi to (vzhledem k okolnostem) bral jako oprávněnou a správnou reakci
Já sám pořád ještě opravdu nevím, co si o tom všem mám myslet - na jedné straně jsem sice Slávista srdcem i duší a nemůžu nevidět současné poměry v našem fotbalu, na straně druhé mě ale zaráží, že L. Vízek s tímto protestem souhlasí (s jeho názory jsem totiž snad ještě nikdy nesouhlasil)..

Já sám pořád ještě opravdu nevím, co si o tom všem mám myslet - na jedné straně jsem sice Slávista srdcem i duší a nemůžu nevidět současné poměry v našem fotbalu, na straně druhé mě ale zaráží, že L. Vízek s tímto protestem souhlasí (s jeho názory jsem totiž snad ještě nikdy nesouhlasil)..