Hudba: Co posloucháte?

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Elessar píše:Alexa- este sa stazuj... :roll: :-D
já a stěžovat si?.....hm.... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

alexa píše:já a stěžovat si?.....hm.... 8-)
to říkaš jako kdybys měla permanentně dobrou náladu, bych rád věděl jak to děláš :think: :-D
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

AlieN píše:
alexa píše:já a stěžovat si?.....hm.... 8-)
to říkaš jako kdybys měla permanentně dobrou náladu, bych rád věděl jak to děláš :think: :-D
víš jak se to říká....směj se, i kdybys nad vlastním hrobem stál... :-? a ještě Ti k tomu pustí nějakou lidovou 8-) :lol:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Arkanis

Příspěvek od Arkanis »

Ludia skúste si pustit naraz matelka a apocalyptiku :lol:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já doposlouchala Deine Lakaien - Acoustic..nu a hlavně jsem vyhrabala z těch několika hromad CD, co se tu válí 4 první alba KoRn, hraje mi tu Blind a nezbývá mi než říci "byla to sakra dobrá kapela" a mrzí mne ten minulý čas..docela dost.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Pet Shop Boys- Fundamental
Just another genial album in the wall... To, co som cakal, to sa vyplnilo- PSB ma snad nikdy nesklamu... :) Klenot a nielenze cele album je na nehorazne vysokej urovni, ale niektore pesnicky su skutocne perly a zaradili sa do mojej sukromnej sieni slavy...

The Scorpions s Berlinskou filharmoniou... Nadhera :angel: Niektore pesnicky su v tomto podani skutocne skvostne- notoricky znama 'hymna padu zeleznej opony' Wind of Change, uzasna balada Send Me An Angel alebo imho jedna z najlepsich balad ever Still Loving You...)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ted zrovna Quake III Soundtrack :D.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Hm, docela se mi líbilo několik písniček od H-I-M z alba Greatest Lovesongs Vol. 666. Byly hodně chytlavé, bohužel se tu projevily nedostatky spotřebního zboží - po cca 8mi přehráních už je nemůžu ani slyšet. Popravdě nechápu genialitu Deine Lakaien, kteří tu chytlavost a melodičnost dokázali skloubit s opravdovou kvalitou. Hudební i textovou.

Jo a v Bontonlandu mají nově pár kousků záznamu torontského koncertu Skinny Puppy z roku 1987 :angel:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jupííí :-D brácha konečně sehnal Ginevru! Jipí! Jipí!! Jipí!!! :-D :-D :-D pfiha, nevěřila bych, co bergis všechno nesežene :-) takže šupky do poslouchání :-)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Prave jsem se dodival na video zaznam koncertu Anaal Nathrakh... orgasmus :D.
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

necrotising_ píše:Prave jsem se dodival na video zaznam koncertu Anaal Nathrakh... orgasmus :D.
Bude to hodně nevkusný, když řeknu, že v souvislosti s názvem kapely ta poznámka o orgasmu vyznívá všelijak? ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Nazev kapely je cast zarikadla z filmu Excalibur, takze ano, zni to nevhodne, jen ukazujes, na co myslis... ;-) :-D
Cesare
Lim-Lim
Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cesare »

necrotising_ píše:Nazev kapely je cast zarikadla z filmu Excalibur, takze ano, zni to nevhodne, jen ukazujes, na co myslis... ;-) :-D
Já si to zaklínadlo samozřejmě pamatuju...;-) Bohužel jen z českýho dabingu. Jinak bych si to Nathrakh s ničím tak přízemně živočišným určitě nespojovala... ;-) Teda aspoň doufám, že ne... :twisted: ;-)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Pred chvili jsem si byl na poste pro original Domine Non Es Dignus (Anaal Nathrakh) :).
Odpovědět

Zpět na „Scéna mořského vánku“