Jasně, existuje jich spousta. Pokud to se šifrováním myslíš vážně (heh, paranoia, co? ) zkus třeba True Crypt. Umožňuje třeba i zašifrovat celou partition http://www.truecrypt.org/
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Nevím, jestli jsem vybral dobré téma a forum, ale zkusím to. Nevíte někdo, jak bych se mohl zbavit tohohle? Mam naistalovany apache (webserver) a nějakým záhadným způsobem, když chci jít na stránky microsoft.com se mi spouští localhost Nevěřili by ste, ale občas mi ty stránky chybí..
Landor píše:Nevím, jestli jsem vybral dobré téma a forum, ale zkusím to. Nevíte někdo, jak bych se mohl zbavit tohohle? Mam naistalovany apache (webserver) a nějakým záhadným způsobem, když chci jít na stránky microsoft.com se mi spouští localhost Nevěřili by ste, ale občas mi ty stránky chybí..
Zkontroluj soubor hosts a jinej prohlížeč (cache).
Keď chcem cez FLV Encoder konvertovať videá z youtube do nejakého rozumného formátu, vždy mi to po stlačení talčítka "Encode" ostane "bez odpovede". Nefunguje tento program náhodou len na XP?
Hoj. Nevite nekkdo jakej kodek potrebuju k tomuhle?:
Název : red.dwarf.s5p1.hololod.divx.czdub-nas.avi
Formát : Ogg ve 1233 Kbps
Délka : 246 MiB za 27min 56s 960ms
Video č.0 : XviD ve , 640 x 480 (1.333) při 25.000 fps
Zvuk č.0 : Vorbis ve 96 Kbps, 2 kanál(ů) v 48 KHz
Jazyk : cz
Zvuk č.1 : Vorbis ve 45 Kbps, 2 kanál(ů) v 48 KHz
Jazyk : en
Diky
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Yachiko píše:Keď chcem cez FLV Encoder konvertovať videá z youtube do nejakého rozumného formátu, vždy mi to po stlačení talčítka "Encode" ostane "bez odpovede". Nefunguje tento program náhodou len na XP?
A jsi si jisty, ze to nic nedela? Pac behem konertovani tam neni zadny ukazatel, ktery by ti rekl, z jake casti uz je to hotove.