Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já vím co to je a když píšu se vším, tak se vším.Se singerem je to těžší,ale jde to
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Um, "jde to" je hodně široký pojem. Já si pod dohráním představuju dojet celou obtížnost Hell solo na p8 a zabít všechny potvory na mapě. A upřímně nejsem takový masochista, abych na to se Singerem vůbec pomýšlel - resp. vážně pochybuju o tom, že to je vůbec možné. Možná když budeš mít vybavení na úrovni BotD, Enigmy a spol... Ale to už pak nebude moc hraní za Singera.Ithralsiel píše:Se singerem je to těžší,ale jde to.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
wosmahl: Zhruba jak to píše AlieN. Diablo 2 může hrát naráz v jedné hře až 8 hráčů - a v závislosti na počtu přítomných hráčů se zvyšuje počet životů monster, počet zkušeností, které získáš za jejich zabití a počet předmětů, které vypadnou.
V single playeru (i TCP/IP) a na open battle netu je možnost uměle zvýšit počet obtížnost hry až na 8 hráčů. Ale vždycky je to minimálně tolik, kolik hráčů je ve hře. Hmm, tak jsem to popsal dost chaoticky
Chjo.
No prostě hraní na p8 solo je nejtěžší, ale je za to nejvíc zkušeností a padá nejvíc předmětů.
Ale doporučuje se přizpůsobit si počet hráčů tak, aby ti to vyhovovalo - tj. já třeba na Pit runy se Straferem používám obvykle /players 5 - dobrý poměr mezi množstvím předmětů a rychlostí zabíjení
V single playeru (i TCP/IP) a na open battle netu je možnost uměle zvýšit počet obtížnost hry až na 8 hráčů. Ale vždycky je to minimálně tolik, kolik hráčů je ve hře. Hmm, tak jsem to popsal dost chaoticky

No prostě hraní na p8 solo je nejtěžší, ale je za to nejvíc zkušeností a padá nejvíc předmětů.
Ale doporučuje se přizpůsobit si počet hráčů tak, aby ti to vyhovovalo - tj. já třeba na Pit runy se Straferem používám obvykle /players 5 - dobrý poměr mezi množstvím předmětů a rychlostí zabíjení

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
hele - a není ten meč zlatej,jmenuje se plaguebearer,ná hafo poison vlastností´(5% To poison nova on striking....atd.) a přidává druidovi body do vztekliny???
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že nebyl - pokaždý, když na tenhle odpad narazím, tak mě to spíš naštveAlmSiVi píše:Kdybych našel plaguebearer, tak bych byl trochu víc šťastnej

Začínám chápat, proč se vyplatí se Skelemancerem produkovat IK Iron Golemy - životnost je delší než období mezi jednotlivými nálezy

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: