Tady je ale problém v tom, že mám s bráchou společnej pokoj ach jo, proč naši neuznávaj, že alespoň v případě úklidu doma "je čistota skoro vždycky jedovatá" ?
A proč by to nemohl uklidit bratr, když on doma zůstává ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Právě proto, že odjíždím - naši mají totiž takový nepochopitelný zvyk, který se ale uplatňuje jenom na mně - a to, že ten, kdo někam odjíždí, musí před odjezdem poklidit ach jo, tohle není fér ale já jim jednou ukážu
Neferit: Zbytečné - když tam nebudeš, bude se prášit stejně a nejsi-li doma, nač by tam mělo být nějak extra uklizeno? Nepochopitelné.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
To je všechno kvůli bráchovi - ten pokaždé, když někam jede, nechá doma bordel, že se to celou dobu jeho nepřítomnosti uklízí a tak si naši asi řekli, že tomu u mé maličkosti zkusí předejít + mám tu smůlu, že mě tatík poveze na nádr a mamina už taky bude doma -> takže mě ještě pěkně na tom úklidu podusí a co z toho vyplývá? buď nikam nejezdit, nebo se zdejchnout před tím, než někdo jinej přijd domů ale co... je tu celkem uklizeno, takže by neměl být problém naaranžovat to tak, aby to vypadalo uklizeně
Neferit:
Hmm, rodiče úklid neřeší...v pokoji se vyskytuji já, ne oni, tak co, heslo dne "třeba si shnij"
Vampiria: Já sice vyznávám názor, že můj 'chaos' je aspoň trochu zorganizovaný a u všeho vím, kde to je -> tak na co pořád uklízet? a hlavně před tím, než zmiznu? ale co, brácha bude mít pré - nikdo "mu nebude lízt na nervy" (teda kromě rodičů ) a "bude mít konečně svatej klid na 'učení'"
Vampiria: Tak já žiju na koleji v naprosto ideálním uspořádání - uklizeno bude tak, jak si uklidím. A nikdo mi do toho nekecá. I když, pravda, občas by mohlo být uklizeno i víc, než co si uklidím sám...
A v zásadě to platí i doma, jakákoliv manipulace s věcmi v mém pokoji je tvrdě trestána smrtí
Já vyznávám heslo "Pořádek je pro blbce, inteligent se vyzná v chaousu."
Jinak když už sem donucen, tak odnesu prázdný flašky(od minerálek) a něco kopnu do rohu.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej.
-------------------------------------------
Flower power