Já ho mám doma jako všechny díly na kazetě.Mě se teda zatím OP líbil nejvíc ale ani VzA nebyl špatnej.A ve dvoce se mi spíš nejvíc líbil Bazilišek na konciMCZ píše:Tak nedávno jsem shlédl posledního HP (Ohnivý pohár) a docela se mi to líbilo (rozhodně mnohem více než předchozí díl), opravdu docela chytlavý děj a potemnělá atmosféra. I když výtky mám; knihu jsem sice nečetl, ale nelíbilo se mi vynechání některých zřejmých "detailů" (možná to bude v nějaké rozšířené verzi filmu nebo tak). Jako perličku dodávám, že se mi ve filmu podařilo zahlédnout i dva hráče mé oblíbené kapely.
Film - archív
Moderátor: sevencreature
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
-
Arkanis
na zmanipulovanou mediokracii kálím :D (no dobře no, na tohle jsem se koukal taky)AlmSiVi píše:Měl jsi spíš odpoledne na čt2 shlédnout skvělý film Norimberský proces - docela poučnej pohled do historie
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem naštěstí před vypnutím telky prolítla všechny dostupný kanály - a včas odchytila Hard Boiled. Sice jsem šla spát později, než jsem původně zamýšlela, ale stálo to za to.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
MPD Psycho mini série
http://www.imdb.com/title/tt0257885/
Hmmm, no podle ohlasů by to nemuselo být špatné
http://www.imdb.com/title/tt0257885/
Hmmm, no podle ohlasů by to nemuselo být špatné
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
necrotising_: Mě odradil popis toho filmu... Hm, možná jsem se mohl přenést přes předsudky, bylo-li to tak dobré 
Jinak dnes jsem konečně viděl dlouho vyhledávaný eXistenZ (díky AlieNovi za sehnání). Dost mi po shlédnutí běhá mráz po zádech. Ten film byl geniální
A i když jsem od Cronenberga zatím moc filmů neviděl, myslím, že si budeme rozumět 
Jinak dnes jsem konečně viděl dlouho vyhledávaný eXistenZ (díky AlieNovi za sehnání). Dost mi po shlédnutí běhá mráz po zádech. Ten film byl geniální
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 6.5.2006 0:01, celkem upraveno 1 x.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zítra (nebo snad už dneska
) hraje na primě Se7en, takže pokud jej někdo z vás neviděl, měl by to určitě napravit
.
Tak jsem si nedávno přečetl spokojenou recenzi na již starší snímek (2000) z dánska Blikající světla a vzpoměl si na něj. A i když díru do filmařského světa patrně neudělal, nejen dle mého názoru za shlédnutí určitě stojí, viděli jste jej někdo?
Tak jsem si nedávno přečetl spokojenou recenzi na již starší snímek (2000) z dánska Blikající světla a vzpoměl si na něj. A i když díru do filmařského světa patrně neudělal, nejen dle mého názoru za shlédnutí určitě stojí, viděli jste jej někdo?