Politika

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Sinuhet: ano, Dolejš jako člen extrémistické organizace se zločineckou minulostí má s nakládačkou počítat (stejně jako já, když si vyjdu ve skinheadském)
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SiNuHeT, Lerek: Vaše odsuzující, kategorizující a zcela objektivní hodnocení jsou rozkošná ;-) Víc se k tomu snad nemá cenu vyjadřovat.

Btw dnes jsem v metru viděl letáky nějaké anarchistické ligy - výzva k antifašistické demonstraci, namalované figurky z South parku nesoucí transparenty s výzvami "Stand up and fight". To je jako "pojďme rozkopat držky pár náckům"... :roll: ;-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Ajantis:
anarchisté dle mé osobní zkušenosti, dokud nemají velice výrazné přečíslení, tak uznávají pouze heslo Stand up and Shout: "Ty nácky zas..."
a to ani klasik hardkoor deutschland nácek nejsem
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Lerek, SiNuHeT: Jestli schvaluješ takový čin tak v čem jsi lepší než oni :?: :-?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Táto diskusia začína byť dosť dementná... ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

AlieN píše:Lerek, SiNuHeT: Jestli schvaluješ takový čin tak v čem jsi lepší než oni :?: :-?
Přesně tak.. - možná byste si nejdříve měli přečíst Ústavu ČR :!:
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

KOFi píše:
AlieN píše:Lerek, SiNuHeT: Jestli schvaluješ takový čin tak v čem jsi lepší než oni :?: :-?
Přesně tak.. - možná byste si nejdříve měli přečíst Ústavu ČR :!:
tu by si měl přečíst hlavně pan Dolejš ;)

a Aliene, občas je obrana opravdu nutná :lol:
Hamster
Dabus

Příspěvek od Hamster »

Že sou anarchistický výzvy k boji zaměřený jen proti náckům roznášej jen náckové. Když je nějaká a. demonstrace, tak vždycky jich de pár desítek náhodou kolem... pravděpodobně si někam sednout na zahrádku... :roll:
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

zkrátka CG kontra LE. :twisted:

Nic novýho. ;-)
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

alien, ajantis a další: Nic naplat, ale přesně takhle si představuju vyrovnání se s minulostí. KSČM je pořád organizace, která se nezbavila (zcela vědomě) odkazu své vražedné minulosti a ideologie. Jak jinak s nimi máme skoncovat, když mezi politiky a většinou společnosti k tomu není vůle? Čekat, až vymřou? Děkuji, ale raději uvítám více Cibulků a Hučínů.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

O Hučínovi nic moc nevím (kromě toho, že když jsem šla na demonstraci proti Hnutí pro život s anarchisty, tak nás před kostelem, kde se ukrývali klérofašisté na mši, potkal bodrý pán na vozíku, který nám zapěl píseň "český muž pod bičem otrokáře žil, kapitán Hučín to zřel a sebral z disentu věrných přátel šik.." :lol: ), ale Cibulka je paranoidní, agresivní, útočná osobnost a imho se projevuje jako regulérní (a ještě mocichtivý) blázen. Toho bych v Parlamentu ani v Senátu opravdu vidět nechtěla :roll: stačí to, co tam už je :roll:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

ad Hučín

Cibulka není magor, jen pozvolna ztratil soudnost. Při tom obrovském množství bolševického hnoje, který je pořád rozkydaný v celé ČR, se mu ani nedivím.
Už jsem to psal kdysi, napíšu to i teď, aby bylo všem jasné, proč komunisty nemám rád: doplatil na ně můj děda, a to dost nepříjemným způsobem. Můj bývalý šéf byl estébák, a ochotně přiznávám, že většího haj*la jsem v životě ještě nepoznal. Komunismus je zlo, a proti zlu se nebojuje květinami a diplomacií, jak si myslí Havel a další "humanisté". Tfuj!
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

SiNuHeT:
Bojuješ-li s monstry, měl by sis dát pozor na to, aby ses sám nestal monstrem. Friedrich Nietzsche.
U Tebe už je, mám pocit, pozdě.
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

Ajantis: myslím, že přeháníš ;-) Jsem prostě toho názoru, že proti zlu se má bojovat, ne s ním vyjednávat ;-)
Aneb jak řekl nějaký Einstein: "Svět není nebezpečný kvůli zlým lidem, ale kvůli těm, kteří s tím nic nedělají."
-Marcus Aurelius
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

SiNuHeT píše:Jsem prostě toho názoru, že proti zlu se má bojovat, ne s ním vyjednávat ;-) [/i]
Bojovat se zlem se dnes dá i jinak než násilím ;-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“