Politika
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
SiNuHeT, Lerek: Vaše odsuzující, kategorizující a zcela objektivní hodnocení jsou rozkošná
Víc se k tomu snad nemá cenu vyjadřovat.
Btw dnes jsem v metru viděl letáky nějaké anarchistické ligy - výzva k antifašistické demonstraci, namalované figurky z South parku nesoucí transparenty s výzvami "Stand up and fight". To je jako "pojďme rozkopat držky pár náckům"...

Btw dnes jsem v metru viděl letáky nějaké anarchistické ligy - výzva k antifašistické demonstraci, namalované figurky z South parku nesoucí transparenty s výzvami "Stand up and fight". To je jako "pojďme rozkopat držky pár náckům"...

Ajantis:
anarchisté dle mé osobní zkušenosti, dokud nemají velice výrazné přečíslení, tak uznávají pouze heslo Stand up and Shout: "Ty nácky zas..."
a to ani klasik hardkoor deutschland nácek nejsem
anarchisté dle mé osobní zkušenosti, dokud nemají velice výrazné přečíslení, tak uznávají pouze heslo Stand up and Shout: "Ty nácky zas..."
a to ani klasik hardkoor deutschland nácek nejsem
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
tu by si měl přečíst hlavně pan Dolejš ;)KOFi píše:Přesně tak.. - možná byste si nejdříve měli přečíst Ústavu ČRAlieN píše:Lerek, SiNuHeT: Jestli schvaluješ takový čin tak v čem jsi lepší než oni![]()
a Aliene, občas je obrana opravdu nutná

"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
alien, ajantis a další: Nic naplat, ale přesně takhle si představuju vyrovnání se s minulostí. KSČM je pořád organizace, která se nezbavila (zcela vědomě) odkazu své vražedné minulosti a ideologie. Jak jinak s nimi máme skoncovat, když mezi politiky a většinou společnosti k tomu není vůle? Čekat, až vymřou? Děkuji, ale raději uvítám více Cibulků a Hučínů.
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
O Hučínovi nic moc nevím (kromě toho, že když jsem šla na demonstraci proti Hnutí pro život s anarchisty, tak nás před kostelem, kde se ukrývali klérofašisté na mši, potkal bodrý pán na vozíku, který nám zapěl píseň "český muž pod bičem otrokáře žil, kapitán Hučín to zřel a sebral z disentu věrných přátel šik.."
), ale Cibulka je paranoidní, agresivní, útočná osobnost a imho se projevuje jako regulérní (a ještě mocichtivý) blázen. Toho bych v Parlamentu ani v Senátu opravdu vidět nechtěla
stačí to, co tam už je 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
ad Hučín
Cibulka není magor, jen pozvolna ztratil soudnost. Při tom obrovském množství bolševického hnoje, který je pořád rozkydaný v celé ČR, se mu ani nedivím.
Už jsem to psal kdysi, napíšu to i teď, aby bylo všem jasné, proč komunisty nemám rád: doplatil na ně můj děda, a to dost nepříjemným způsobem. Můj bývalý šéf byl estébák, a ochotně přiznávám, že většího haj*la jsem v životě ještě nepoznal. Komunismus je zlo, a proti zlu se nebojuje květinami a diplomacií, jak si myslí Havel a další "humanisté". Tfuj!
Cibulka není magor, jen pozvolna ztratil soudnost. Při tom obrovském množství bolševického hnoje, který je pořád rozkydaný v celé ČR, se mu ani nedivím.
Už jsem to psal kdysi, napíšu to i teď, aby bylo všem jasné, proč komunisty nemám rád: doplatil na ně můj děda, a to dost nepříjemným způsobem. Můj bývalý šéf byl estébák, a ochotně přiznávám, že většího haj*la jsem v životě ještě nepoznal. Komunismus je zlo, a proti zlu se nebojuje květinami a diplomacií, jak si myslí Havel a další "humanisté". Tfuj!
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius
Ajantis: myslím, že přeháníš
Jsem prostě toho názoru, že proti zlu se má bojovat, ne s ním vyjednávat
Aneb jak řekl nějaký Einstein: "Svět není nebezpečný kvůli zlým lidem, ale kvůli těm, kteří s tím nic nedělají."

Aneb jak řekl nějaký Einstein: "Svět není nebezpečný kvůli zlým lidem, ale kvůli těm, kteří s tím nic nedělají."
-Marcus Aurelius
-Marcus Aurelius