Nadpřirozené síly
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Ó děkuji, tetelím se pýchou.Keira píše:Jako vždy, Jab přichází s jednoduchým a přesto geniálním vysvětlením

Samozřejmě je zcela nutné hledat za tím záhadu za každou cenu. Pokud změnil pivo v Coca-colu, tak je to zajisté zázrak. Posílám mu tímto gratulace. A kdyby dokázal změnit i vodu ve víno, tak mu můžeš říkat třebas Ježíš.LordArian píše:Jab: Hm,takže při prvním napití víno chutná jako dvanáctka a po druhém jako Coca-cola

Děkuji.Keira píše:Tak chválím teď

Mmj. k topicu, sám za sebe mohu říci, že jsem nebyl nikdy svědkem žádného zázraku ani použití nadpřirozených schopností. Jediná taková příhoda je z mých 4 let, kdy bych skoro přísahal, že jsem viděl strašidlo. Bylo to samozřejmě v noci. Pravděpodobně v důsledku toho, že jsem kolem půlnoci byl vzhůru a nespal jako každý hodný chlapeček.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, mystické zážitky...dejme tomu, že se mi pár dost divných věcí přihodilo..nicméně, až se ten člověk naučí měnit vodu ve víno, tak mi na něj dej kontakt, Ariane..bude ho tu čekat tak nějmíň 300 litrů vody 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
a taky jeden kříž - co kdyby to byl opravdu ježíš že?Vampiria píše:Hmm, mystické zážitky...dejme tomu, že se mi pár dost divných věcí přihodilo..nicméně, až se ten člověk naučí měnit vodu ve víno, tak mi na něj dej kontakt, Ariane..bude ho tu čekat tak nějmíň 300 litrů vody

a jinak k nadpřirozeným jevům, které jsem mohl zažít/spatřit atd. - určitě něco bylo, ale moc si toho nepamatuju, vyjma toho, že jsem párkrát málem skoro zemřel (a nebyly to jen takové klasiky, jako že jsem nevědomky přecházel na červenou a řítil se ke mě náklaďák, naštěstí jsem stihl couvnout, ale rozhodovaly pikosekundy

no a párkrát se se mnou houpala celá země pod nohama - to ale není žádný nadpřirozený jev

- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria- neviem, ci by zrovna tebe stretnutie s Jezisom prospeloVampiria píše:Hmm, mystické zážitky...dejme tomu, že se mi pár dost divných věcí přihodilo..nicméně, až se ten člověk naučí měnit vodu ve víno, tak mi na něj dej kontakt, Ariane..bude ho tu čekat tak nějmíň 300 litrů vody

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.