Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Pane bože!
Z něčeho takhle skvělýho vyvolávat Iron golemy :roll: :roll: . Já kdybych něco takovýho našel tak si budu hodinu ověřovat jestli se mi to nezdá.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlmSiVi: Když jich máš tolik, že nevíš co s něma :-? Já je v podstatě můžu využít jen pro 2 postavy - z nichž jedna už ho má dávno. Takže na Iron Golema je to ideální materiál :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Časem to sbírat omrzí... 8-)
Je docela divnej pocit, běhat si po světě, a řikat si že už pro mě neni žádná dobrá věc co z těch šmejdů může vypadnout...

proto už LoD delší dobu nehraju :lol:
Ježíš přichází, tvař se že pracuješ.

Koukněte sem jen na vlastní nebezpečí!
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

michy píše:Je docela divnej pocit, běhat si po světě, a řikat si že už pro mě neni žádná dobrá věc co z těch šmejdů může vypadnout...
Wow :shock: Přenechal bys mi teda pár věcí, když už je nepotřebuješ?

Bral bych Death's Web 8-) A samozřejmě všechny runy od Vex nahoru včetně (to co jsi napsal mi vyznělo, jako že už ty Zod runy stejně na nic nepotřebuješ, tak proč si je syslit :wink:).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

Zod jsem našel jenom 1(za celou dobu co hraju!!), a ostatní runy-mám jen pár, nějaké vzácnější sem snad ani nenašel, ale musím přiznat, že ani moc nehledal :-)
Death's Web? Nepoštěstilo se mi. Mám češtinu, ale nic podobnýho sem nenašel.

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Tak to máš šílené štěstí - nejvyšší runa která mi za dva roky hraní padla je Vex a to jen jeden exemplář.

Taky je zajímavé, že nemám ani jeden Shaftstop - už ho na nic nepotřebuju, ani nechci, ale jednu dobu v 1.09 to bylo moje vysněné brnění. Zajímavé na to je to, že to IMO není vůbec vzácný předmět :think: Hlavně že Shaka mi padají jak na běžícím pásu :lol:
michy
Šifrovač

Příspěvek od michy »

To znám, ne a ne padnout to co chceš... :lol:
ale jednou se to povede......snad. 8-)

Často sem si hezky vylepšil jednu věc, připadal sem si jako velkej master, pak jsem ale našel věc která i v "surovém" stavu tu moji 10x předčila :evil: :twisted:

Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

to je přesně vono :P
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

michy píše:To znám, ne a ne padnout to co chceš... :lol:
Stačí trocha trpělivosti (teda pokud nemluvíme o těch nejvzácnějších elitních věcech - tam to chce hlavně štěstí 8-) ).
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Mým cílem je najít GrandFather - ten bych si s barbarem moc rád vyzkoušel
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Murphyho zákony:

Ta jediná potvora v tlupě, která je zcela imunní proti útoku vašeho žoldáka, bude ta, na kterou on bude neustále útočit

Tam, kde je Khalims will, je vždy v cestě tlupa council members.

Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe.

Když tvoje postava má pod 5% života, můžeš vždy počítat s tím, že tvůj žoldák přitáhne nejsilnější protivníky.

To, co tě nezabije, tě oslabí právě tak, abys nepřežil následující útok.

Když hraješ za barbara s meči, a konečně uvidíš vypadnout Grandfather, budou ve hře ještě nejméně dva další barbaři na meče a ty budeš mít jen 7 volných políček v batohu.
Pozdější zkoumání objeví, že jsi náhodně kliknul na lahvičku se staminou.

Ta speciální položka, kvůli které jsi po měsíce neustále zabíjel Pindleskina, bude zcela jistě "ethereal"

V tom nejlepším Peltu pro druida, který najdeš, bude tvůj druid vypadat jako humanoidní vrabec.

Klíče jsou často nalézány uvnitř zamknutých truhel.

Tvoje poslední možná ústupová cesta je ta, která skrývá "Extra-Fast, Cursed, Aura Enchanted (Fanaticism)" Moon Lorda & Co, a jeho bratříčka s aurou Might, který se k té zábavě za momentík přidá.

Lagy jsou řízeny ďábelským vědomím, které tajně sleduje postup všech Hardcorových hráčů a vyvolá je přesně v ten okamžik, kdy náhodně kliknou na Multishot LEB (boss co hází blesky)

Zničení zbraně zřídkakdy nastane mimo okamžiky čiré hrůzy a zoufalství.

Cold žoldák (3.akt) má velmi užitečný mrazicí útok, který zaměřuje na nejlepší možný cíl ..takže rozpoutá svoji nemilosrdnou zuřivost na nejbližší nevinný strom v cestě.

Největší pravděpodobnost zhroucení serveru je 10 sekund před zabitím Baala.

Vaše postava bude téměř mrtvá a jen jeden úder od zabití unikátního bosse, když si vzpomenete, že boss je Cold Enchanted, Fire Enchanted a vaše resistence nestojí za nic.

Vyvolaní pomocníci instinktivně vědí, na koho chcete, aby zaútočili a demonstrují to tím, že přenechávají všechnu slávu za zabití ve vašich "schopných" rukách.

V jakémkoli daném časovém okamžiku se proslýchá, že finální velký patch, který vyřeší všechno, bude uvolněn přibližně za dva měsíce.

Pravděpodobnost, že hra zůstane stabilní, je nepřímo úměrná hodnotě položek, které se snažíte předat.

Poté co kliknete na experience shrine, nevyhnutelně se o obrazovku dále vygeneruje cursed uniq boss.

Toulce šípů mají vysokou úroveň AI (umělé inteligence) na skákání do vašeho batohu.

Všechny dobré věci co padnou v obtížnosti Hel, jsou sebrány hráčem s levelem 4.

Amazonka, která dělá Mef run, má 50% šanci, že jí bude chybět jeden šíp na dokončení akce.

WW barbar má v Chaos sanctuary 50% šanci, že bude proklet Iron maiden přesně po zahájení útoku.

Postavy co bojují nablízko, mají vždy vyšší pravděpodobnost, že potkají Undead Stygian Doll Championy než postavy, co bojují na dálku.

Vždy máte nejméně o 1 bod str méně, než potřebujete pro skvělý unikát, který jste právě našli

Pomocník vždy najede na nejbližšího MSLEB a dá pár ran předtím, než oba zemřete

Když se pokusíte oživit pomocníka, máte vždy max 49999 zlaťáků

Ten skvělý rare meč, který jste právě našli má ve vlastnostech prefix "howling" (zahání mrchy na útěk)

Váš pomocník ochotně otevře každé dveře, které byste si přáli ponechat zavřené
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Tak sem se rozhodl že zase začmu pařit Diablo(ty AlmSiviho keci už byly nesnesitelný). Rozjel sem za paladina a po Blood Raven sem na 7 plevelu.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

k tem runam... za nekolik let hrani a singlu a neco malo multi mi padla nejvys UM, nikdy nic vyssiho... ani na predmety jsem moc stesti nemel, jediny co stoji za zminku byl perfect maras caleidoscope, jedno pekny tal rasha brnco, jeden perf. viper a to je asi tak vsechno a jelikoz zkusenosti mnoha znamych jsou podobne tak se domnivam ze na B-netu se to dupama jen hemzi...

jinak IK mauly jsem pouzival na iron golemy se skelemancerem samozrejme taky, ono co jinak delat s takovym crapem o cene 3 Pgemy :)
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

AlmSivi:Padám smíchem pod stůl :lol: :lol: .To je to nejlepší co jsem kdy o Diablu četla :applause:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ave: To sem nevymejšlel já. Našel jsem to někde na netu a uložil sem si to do počítače, teď sem chtěl hodit sem odkaz, ale už jsem to nenašel. Jestli to na netu najdu, tak sem radši hodim odkaz, ať si nepřisvojuju práci jiných
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“