Nadpřirozené síly
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
jj ...
len taq mimoxodom, ked sa mi bude xciet, tak mozno sa mi podari vylozit niekoho sen ... ale to zalezi od toho, ci mi to trkne alebo nie (väcsinou sa mi to podari)
ziadna nadanost to nieje, treba mat len logicke myslenie a objektyvny pristup ...
len taq mimoxodom, ked sa mi bude xciet, tak mozno sa mi podari vylozit niekoho sen ... ale to zalezi od toho, ci mi to trkne alebo nie (väcsinou sa mi to podari)
ziadna nadanost to nieje, treba mat len logicke myslenie a objektyvny pristup ...
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Jak se tak dívám,všichni si tady z toho dělají spíše legraci,než aby to brali vážně. Koneckonců,proč ne,já si povětšinou taky myslím,že všechno lze vysvětlit logicky,ale občas se nad něčím takovým taky rád pozastavím jako nad něčím nevysvětlitelným...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Viz. Fish Fillets, "tohle prostě logicky vyřešit nejdeLordArian píše:Jak se tak dívám,všichni si tady z toho dělají spíše legraci,než aby to brali vážně. Koneckonců,proč ne,já si povětšinou taky myslím,že všechno lze vysvětlit logicky,ale občas se nad něčím takovým taky rád pozastavím jako nad něčím nevysvětlitelným...

Žralok, který štěká, nekouše.
- Dan Sefe
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mylsím, že v tom bylo trošku sugesce a trošku chemie...LordArian píše:Jak se tak dívám,všichni si tady z toho dělají spíše legraci,než aby to brali vážně. Koneckonců,proč ne,já si povětšinou taky myslím,že všechno lze vysvětlit logicky,ale občas se nad něčím takovým taky rád pozastavím jako nad něčím nevysvětlitelným...
Nenaprskal třeba do toho vína?
I am crazy. I'm out of control. Whooo.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslím, že tá sugescia by mohla fungovať aj v prvom prípade - podvedome si tušil, že to víno sladšie bude...LordArian píše:Jenže já si teď zaboha nemůžu vzpomenout,jestli on nám nejdřív řekl,abychom se napili,anebo nám rovnou řekl,že udělal to víno sladší...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...