Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Ajantis: A nemáš k tomu všemu ještě dělat státnice :?: :-)

Tímto si stěžuji na skutečnost, že více jak měsíc (počínaje tímto víkendem) se budu muset jenom učit, učit a učit a stejně se vsadím, že to absolutorium prostě nedám.. :-(

Nevíte někdo, co by mi mohlo pomoci s učením, soustředěním a pamětí :?: - Přece si nemůžu jen tak nacpat do hlavy učivo z několika předmětů za poslední tři roky :!: :wall:
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

KOFi: rozhodně pomůže pořádně se vyspat ;-) No, jeden kámoš užíval smart drugs, ale to je dle mého věc rozhodně nedoporučitelná - neetická a z kebule a vůbec jater a organismu imho postupně dělá ementál :roll:
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

sevencreature píše:...pokud jsou všechny tak příjemné, tak stačí vybrat jakoukoliv z nich :wink: ....
Ale u té činnosti, kterou si vyberu, mám špatný pocit, že jsem si třeba nevybral tu nejlepší a pořád myslím na ty příjemné možnosti, které jsem si nevybral :-?

KOFi: Státnici se mi teď dělat nechce, pročež jsem si ji posunul na podzim. Tam bude více času. Kdybych ji chtěl dělat teď koncem května, musel bych s celodenním učením začít už před PISSem a stejně bych to všechno asi do termínu nestihl... Na podzim to bude lepší :-P
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

KOFi: Jedině pervitin 8-) I když nevím, jestli je to až tak úplně vhodné zrovna pro učení :think: Hmmm, no jeden kamarád pro tyhle účely používal kokain - ale taky nemůžu tvrdit, že bych viděl nějaký výrazný rozdíl oproti ostatním. Takže souhlasím s Vlasákem - nejjednoušší je prostě se to naučit normálně :-) Ber to tak, že je to naposled :wink: :lol:

Ajantis: Jak si jednou vybereš, nesmíš už moc uvažovat co by bylo kdyby :mrgreen:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

7c: Naposled to každopádně bude, protože pokud to neudělám, tak o mě již vícekrát neuslyšíte :!: :twisted:

Já slyšel, že na zapamatování pomáhá po učení studená sprcha (šok) a Vlasákem zmíněný spánek a kamarádka mi ještě dopuručuje brát Gynkobilobu :think: - Vyzkouším a uvidím (i když do těch každodenních studených sprch se mi tedy zrovna moc nechce :mrgreen: )..
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

KOFi píše:Gynkobilobu :think:
Toť Ginkgo biloba neboli jinan dvojlaločný. Ale zda pomáhá, netuším ;-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

yenn: Stejně jako Guarana se to IIRC používá v energetických nápojích.

Nerad se opakuju, ale nedalo mi to a teď jsem se mrknul sem: http://en.wikipedia.org/wiki/Ginkgo
a je tam o užití zmínka :wink: Hehe, takže v energy drincích je většinou tak malé množství, že jediné co získáte je placebo efekt, pokud si přečtete složení :lol:

Ale osobně se mi nejvíc stejně líbil v Rychlých šípech :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Rozhodla jsem se, že si po dlouhé době zahraji Baldur's Gate II a užiji si nějakou tu jejich romanci 8-) leč hra asi zjistila, jaký na ni mám náhled a odmítá spolupracovat..momentálně se budu pokoušet instalovat ji asi potřetí, prý málo místa na disku..vyházela jsem hromadu MP3, které zas tak často neposlouchám a mám je zálohovány jinde...3 giga té balduří hydře snad musí stačit!
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi: Prý taky pomáhá se danou látku nadrtit a jít spát 8-) anebo při učení vždycky sníst koušek čokolády (to jsem zkoušela vždycky před nějakou OPRAVDU důležitou písemkou a pomohlo to :-D )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Vampiria píše:3 giga té balduří hydře snad musí stačit!
Určitě. Mně teď BG II zabírá cca 3,4 GB (jsou v tom nějaké mody).
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Vampiria:Mě BG2 zabíraj 2,99 GB. Mam dva mody.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Kvůli BG2 po netu jsem si rozdrbal BG1 TuTu, takže to si nezahraju. BG2 nám přes Hamachi nefunguje, na AvP jsem totálně levej a mám z něj závratě, v Rome Total War mi blbne grafika, takže si to taky nezahraju... K tomu mi pořásd vytuhává kopm a mám moc práce :evil: Ghrrrrrr :evil:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vrrr, hloupý RapidShare :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: já si snad ona videa nikdy nestáhnu :-(

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Neferit: Nepomlouvat, RS já rád :-D V čem je problém?
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

yenn: v tom, že se nám zase nejspíš někdo nahákoval na IP a stahuje na naše triko :evil:

Zamčeno

Zpět na „Archivy“