Sny
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, dneska se mi nevím proč zdál dost divný sen - jedna z hlavních featur byla ta, že jsme neustále stříleli z různých střelných zbraní (já jsem měl v ruce neustále Glock) a nevím proč - klidně mezi řečí Třeba návštěva majáku v dešti, přičemž ze zábavy jsme stříleli skrz prosklenou chodbu - nejhorší na tom bylo, že na druhé straně chodili lidé a když se jim kulka zaryla do zdi vedle hlavy, neměli z toho moc radost. Nejdřív jsme používali jen slepé náboje, takže to byla spíš zábava, ale pak se tam objevila krabice s ostrými
Jo a nabyl jsem dojmu, že Glock mi nějak špatně padne do ruky Což je asi blbost.
P.S. Ten sen mě překvapil - už dlouho jsem neviděl žádný film se střelnými zbraněmi a nehrál žádnou takovou hru (Doom nepočítám ).
P.P.S. No možná tam byly nějaké prvky z PISSu (hmmm, jo, teď mi dochází, že mě asi trochu ovlivnil Sukuran 2) - takže můj návrh na druhý sraz je ten, aby si každý vzal střelnou zbraň dle vlastní volby
Jo a nabyl jsem dojmu, že Glock mi nějak špatně padne do ruky Což je asi blbost.
P.S. Ten sen mě překvapil - už dlouho jsem neviděl žádný film se střelnými zbraněmi a nehrál žádnou takovou hru (Doom nepočítám ).
P.P.S. No možná tam byly nějaké prvky z PISSu (hmmm, jo, teď mi dochází, že mě asi trochu ovlivnil Sukuran 2) - takže můj návrh na druhý sraz je ten, aby si každý vzal střelnou zbraň dle vlastní volby
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní snová noc bylo něco naprosto šíleného Už hodně dlouho se mi nestalo, že bych byl ráno propocený jak myš (jj, vzpoměl jsem si na Barta a jeho "Uf, ještě že je to jen pot." ).
Nejdřív několik nevinných stresových vyvražďovaček (ale už tam bylo docela dost adrenalinu), potom menší dost naturalistické psycho o srůstání těla se strojem (prokleté mecha seriály ). A na závěr (naštěstí už si to v tuhle chvíli nepamatuju moc podrobně) extrémně realistický sen, ve kterém lidé i zvířata trpěli dost zvláštní chorobou - asi něco jako ebola? - při které se tělo v podstatě rozpadne - resp. v praxi to vypadá, jako když kočka či člověk v bolestech pobíhá po místnosti a z několika děr v krku či břiše tryská a teče krev a jakoby pod tlakem vypadávají poškozené části orgánů (orgány). Jo a trvá to dost dlouho... Bleh, jeden z mála dnů, kdy jsem vstával rád
Nejdřív několik nevinných stresových vyvražďovaček (ale už tam bylo docela dost adrenalinu), potom menší dost naturalistické psycho o srůstání těla se strojem (prokleté mecha seriály ). A na závěr (naštěstí už si to v tuhle chvíli nepamatuju moc podrobně) extrémně realistický sen, ve kterém lidé i zvířata trpěli dost zvláštní chorobou - asi něco jako ebola? - při které se tělo v podstatě rozpadne - resp. v praxi to vypadá, jako když kočka či člověk v bolestech pobíhá po místnosti a z několika děr v krku či břiše tryská a teče krev a jakoby pod tlakem vypadávají poškozené části orgánů (orgány). Jo a trvá to dost dlouho... Bleh, jeden z mála dnů, kdy jsem vstával rád
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drug.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
sevencreature: Jawohl, toto byly příznaky hemorrhaghické horečky, mezi které se řadí i Ebola , akorát, že v reálu se moc nepobíhá, bo na to nemáš už sílu
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Trochu neskoro, ale budiz. Pred cca mesiacom som mal sen. Snivalo sa mi, ze zomrel isty blizky clovek mojmu sp oluziakovi. Dramaticky sen, ale ja som neplakal (spoluziakovi som to odvovodnil tym, ze mne uz umrelo tiez dost znamych, a uz preto neplacem) ...
O den nato som bol zdrveny, vedel som, ze niekto umre.
O dva dni som to neako prekonal a uz som to moc nespominal. Cestou zo skoly zbadam visiet ciernu zastavu na skole. Opytal som sa spoluziaka: "Co sa stalo?"
Odpoved: "Jedna studentka umrela." ( ... ta z vedlajsiej triedy)
No brutalne, brutalne, ja necem take sny.
(ale dufam, ze sa mi este prihodia)
O den nato som bol zdrveny, vedel som, ze niekto umre.
O dva dni som to neako prekonal a uz som to moc nespominal. Cestou zo skoly zbadam visiet ciernu zastavu na skole. Opytal som sa spoluziaka: "Co sa stalo?"
Odpoved: "Jedna studentka umrela." ( ... ta z vedlajsiej triedy)
No brutalne, brutalne, ja necem take sny.
(ale dufam, ze sa mi este prihodia)
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish
Zdálo se mi o britském vojákovi, který dezertoval a schovával se v nějaké africké vesničce. Pak, bez jakéhokoli důvodu, spáchal voják sebevraždu velmi zvláštním způsobem... Přesněji řečeno byl nalezen takto: oběšen, ramenem napíchnut na hák a s obrovským balvanem nacpaným do břicha (ano, VELMI divný sen)... Zaujalo mě, že jsem sen pozoroval jako film - nebyl jsem osobně přítomen a jen jsem se unášel show, a pak také konec, kde nebylo přesně jasné, zda jde o sebevraždu (a moje vytříbená dedukce vycítila, že třeba jen proceduru narvání půltunového kamenu do břicha by nemohl voják přežít, natožpak aby se ještě oběsil atd. ).
"Za život si nic nekoupíš, ty čůzo! Haahahahahahahaahahaa…"
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mýmu spolužákovi se zdálo,že někoho zabil, aby mohl pařit na kompu.Není to už defekt počítačového gamblerství??
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
- Yoshi Snipo
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion> Nikdy predtym. Vtedy to bolo 1. krat, a odvtedy zasa nic (chvalabohuzial)
Adieu> zula, kremen, zlepenec? alebo random[all known rocks and stones] ? Moznoze to znamenalo, ze niekto zomrie kvoli neakej bizardnej veci, a ze ten clovek, co umrie je masochysta ...
Adieu> zula, kremen, zlepenec? alebo random[all known rocks and stones] ? Moznoze to znamenalo, ze niekto zomrie kvoli neakej bizardnej veci, a ze ten clovek, co umrie je masochysta ...
End of hope! - End of love! - End of time, the rest is silence! ~ Nightwish