Geralt píše: KOFI: Nic proti, ale proč vždycky za všechno může rozhodčí? První penalta byla po právu, Matula Kuliče zasáhl. Ta druhá být neměla, ale za tuhle sezonu už jsem viděl podobných "penalt" taky pár (třeba i ve prospěch Slavie, viz Jandův šikovný pád proti Mostu). Celkem vzato, Liberec nic rozhodně nepustil, jinak by se vůbec nehnal do útoku a hrál by lážo-plážo. Boleslav si předkolo LM zaslouží o chloupek víc než Slavie, která měla sice vynikající podzim (což říkám jako sparťan), ale na jaře se jí zas tak nedařilo a při zranění Šventa se dost hledala.
První penalta byla hodně posrná a navíc notně přifilmovaná, dle moderního trendu potírání simulací jednoznačně nepískat!
K penaltě SKS proti Mostu (Janda), jsem se vyjadřovla už nesčetněkrát. Nicméně nikoliv zde, proto znovu: Prosím! Podívejte se na Dohráno k příslušnému kolu, v záběru podél těla brankáře Svobody jasně uvidte, že vystrčil koleno, kterým zasáhl Jandův kotník a to nikoliv zrovna lehce, takžýe chyba rozhodčího spočívala v neudělení ČK, nikoliv v odpískání penalty:)
Liberec to samozřejmě "pustil", ovšem elegantněm šikovně a přiměřeně poměrům... Nastoupil s B-týmem, vůbec se nesnažil dozadu, nikomu se nechtělo bránit, ale přesto hlavní ppříčina spočívala v katastrofálním výkonu rozhodčího, který vyrobil 9 hrubých chyb:(
Na jaře to sice byl hlavně Švento, ale nikoliv jen on. I Hrdlička a Suchý, ze zraněných a časté karetní tresty z nichž dobrá třetina byla vymyšlených!
Geralt píše: Jen tak na okraj, Boleslav rozhodně nepatří do II. ligy. Hrála lépe než 90% tuzemských klubů (co na to takové dřívější chlouby jako Olomouc, Brno, Ostrava nebo letos i Sparta?)
Poté, cop jsem viděl Uhrina, jak se bláznivě raduje ze zjevně koupeného výsledku a především potom, co řekl, že zákrok na Švece byl ok. A dále po chování některých hráčů - Kulič, Matějovský - si mylsím,že MB si zaslouží nikoliv druhou. ale třetí ligu!