Imho tam J. Depp tu postupnou změnu chování i charakteru sehrál naprosto perfektně. Al Pacino a další též nezklamali = velmi podařený film. I když realita byla nejspíše ještě horší...
EDIT: Cesare: eh - chybka se vloudila. Opraveno

Moderátor: sevencreature
Právě jsem to viděl a nezbývá mi než souhlasit (i když závěrečná třetina mě docela zklamala:-? )yenn píše:Konečně jsem zhlédl Tetsuo. Šílené. Šíleně dobré. Úžasně znějící. Být to o třetinku kratší, je to za plný počet.
Depp. Jinak jo, po očku jsem to sledovala - solidní film.Frosty píše:Sledoval jste někdo tento úterek na primě film 'Krycí jméno Donnie Brasco'..?
Imho tam J. Deep tu postupnou změnu chování i charakteru sehrál naprosto perfektně. Al Pacino a další též nezklamali = velmi podařený film. I když realita byla nejspíše ještě horší...
Pro jedničku mám slabost kvůli hře (i když mě dost rozladil ten dabing - v IMAXu). A Emperor's New Groove už jsem měl vidět někdy před 3mi roky, ale nějak mi ho kamarád ne a ne dodatCesare píše:Já zbožňuju jedničku.![]()
I když nejlepší disneyovka co znám je stejně Emperor's New Groove.
Jasně...Vampiria píše:Viděl tu někdo tohle?
http://www.imdb.com/title/tt0114194/
V tomhle souhlasím s AlieNem - u něčeho se člověk celkem zasmál, ale zbytek byl opravdu na pendrekIthralsiel píše:Jackass Film .......... Rulezz (šílenci omg))))))))