Na zázraky neverím, podľa mňa sa dá všetko vysvetliť, ale rovnako nemôžem ani tvrdiť, že na 100% neexistujú.

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Bylo tam něco o Aštaru Šeranovi? Není to nakonec jen ZLÝ IMPERIALISTICKÝ ŠPIÓNYachiko píše:Nedávno som pozeral dokument o zjaveniach UFO na zemi...
Ja myslím, že toto je dokonca jeden z tých prípadov, kde sa to vysvetliť nieže len dá, ale dokonca to vysvetlenie aj niektorí ľudia poznajú - tie udalosti často vyzerali ako experimenty americkej armády... veď samotné podozrivé na tom bolo len to, že sa väčšina týchto vecí stala v Arizone, v Ohio, Texase, takže relatívne blízko k Oblasti 51...
Na UFO nevěřím, ale na jiné civilizace ve vesmíru ano (my taky nemáme potřebu kroužit kolem nějaké planetky u Proximy Centauri). Pokud je vesmír opravdu nekonečný, musí existovat nekonečno jiných forem života.Vampiria píše:LordArian: To, že jsem neviděla na obloze nikdy Venuši, neznamená, že tam nenínevěříš-li na UFO z jen z tohoto důvodu, je to docela dobrý vtip
Strávíš-li pod noční oblohou cca 800 hodin a stále nevidíš náznak čehokoliv divného,opravdu začneš pochybovat(a věř,že Venuši poznám)Vampiria píše:LordArian: To, že jsem neviděla na obloze nikdy Venuši, neznamená, že tam nenínevěříš-li na UFO z jen z tohoto důvodu, je to docela dobrý vtip