Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Njn, čvtrtek a pátek budou dva velice zajímavé dny. Nehdříve naše čtvrtfinále a pak finále poháru Baník - Sparta :mrgreen: Baníčku, my jsme s tebou...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Arian píše:Njn, čvtrtek a pátek budou dva velice zajímavé dny. Nehdříve naše čtvrtfinále a pak finále poháru Baník - Sparta :mrgreen: Baníčku, my jsme s tebou...
No, dneska večer je finále LM, jenž má také jistou atraktivitu... I když proti naší lize to asi nebude nic zvláštního, neboť nikde nemohu najít žádnou zaručenou info o tom, kdo to komu nechá:/

Sice jsme Slávista, ale ve finále poháru budu fandit Spartě, protože u té je šance, že ukope body do koeficientu...
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun píše:
Vlasák píše:Vallun: jo, bordel s neinformovaným Kotalíkem byl už na OH - ač Hadamczik celou dobu tvrdil, že jeho "tajné trumfy" jsou okamžitě připravení přijet. Byl tam bordel i s kapitánstvím a další...
Teď nejede neproduktivnější hráč (Marek, mj. jeden z mých oblíbených sparťanů) a bek (Novák). Ano, nechápal jsem to - a nechápu všemožné nové tváře, co v mužstvu jsou (Štefan atp.), ale to, že "Hadamczik = nemáme trenéra" mi přijde dost přitažené za vlasy... Hadamczik je možná špatnej trenér, ale je to trenér - svoje úspěchy (no, ne nijak zátračné, pravda) měl, něčeho dosáhl a kvůli něčemu ho do nároďáku dali...
Mezi náma (kontroverzní názor ;-)), moc si nezadá s loňským trenérem nároďáku Růžičkou, po kterém se tolik volá. Ten druhý jmenovaný má imho jen víc štěstí... ;-)
Aha, jasně ses projevil:) Respektuji,žes Sparťan, ale Růžičku srovnávat s Hadamcziekm je jako srovnávat formuli 1 s trabantem - obojí má kastli z kompozitních materálů, ale jinak je v tom sakra rozdíl. Chápu, že Růžičku nemusíš, ale to nic nemněí na tom, že to byl veleúspěšný hráč, ídky čemuž má mězi hvězdami respekt, má mimořádný cit pro hokej, umí hráče skvěle vyburcovat a namotivovat a v porovnání s Hadamczikem umí jednat s lidma a vše ostatní...

Hadamczik dostal repre za své manažerské zásluhy o český hokej, jako takové znouzecnostné řešení... Jinak, to že Hadamczik není trenér tvrdím na základě toho, že na střídačce rpakticky jen mlčí a kroutí nevěřícně hlavou... a Když tým za jeho éry potřeboval "impuls" tak se mu jej dostalo od jiných...
Ano, že se jasně projevím, měla uvodit ta závorka s kontroverzním názorem ;-) Přednost Růžičky je v tom, že má u hráčů přirozený respekt, budiž, souhlasím. Věc je ale ta, že jde o profesionály a ti by měli mít respekt ke svému džobu. Tady nemluvím o nějakých přešlých juniorech do Slávie, ale borcích, kteří by měli vědět, o co jde...

Spousta lidí začala Růžičku uznávat po Vídni. Spousta lidí Hadamczika zatracovat po OH.

Není to tak dávno, co jsem se tu smál fotbalistovi Zelenkovi, kterej říkal cosi ve smyslu "no, s Grigou a Hřebíkem to bylo špatný - oni si s náma před zápasem neplácali jako Franz a to je pak prdlajs trenér." Obdobně fanoušci zvrhli své preference jedním směrem "Hřebík je blbec, s hráči si nerozumí a jsou utopený v jeho teoriích, ale Franz, Franz, kterej s nima na tréninku hrál báčko a při zápase polobotkou kopal do hřiště míče z autu, to byl, pane, trenér... S Hřebíkem je to jako bez trenéra..."

Obávám se, že hokej má v tomto mnoho společných jmenovatelů - nechci říkat, že je to totéž. Hadamczika třeba vědomě označuje za špatného trenéra, zatímco jeho protějšek Hřebík je pro mě výborný trenér (btw Griga taky moc při zápase neřve a často kroutí hlavou...), ovšem podobnosti tam jsou - a z nich mi plyne, že ne vše, co se říká, šušká a povídá (tj. i od hráčů), je natolik důvěryhodné a smysluplní, abych tomu věřil a souhlasil s tím...

Neříkám, že Růžička není trenér - podobný typ byl Hlinka a ten byl řečen za Pana trenéra - ovšem přijde mi dost divné zatracovat jiný typ trenéra... nasekal x chyb, dost mě jich štve, ale to, že "nemáme trenéra" mi přijde dost tendenční... Nasazenou korunou by bylo to, aby opět jako na olympiádě přijel všespasitel Růža a začal mlít něco o tom, že vlastně trenérem repre teď nechtěl být, ale vlastně zase chce, ale už ne, protože mu to jako nikdo nenabíd a že já nevím co... ;-)

Na dnešní finále LM se těším jak malej Jarda ;-) I kdyby to měl někdo někomu nechat, bude se aspoň na co dívat - na výkony a individuální schopnosti - což je teda oproti naší lize sakra velkej rozdíl ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Ano, že se jasně projevím, měla uvodit ta závorka s kontroverzním názorem ;-) Přednost Růžičky je v tom, že má u hráčů přirozený respekt, budiž, souhlasím. Věc je ale ta, že jde o profesionály a ti by měli mít respekt ke svému džobu. Tady nemluvím o nějakých přešlých juniorech do Slávie, ale borcích, kteří by měli vědět, o co jde...

Spousta lidí začala Růžičku uznávat po Vídni. Spousta lidí Hadamczika zatracovat po OH.
Ano, měli by to být profíci, ale to se projevuje i v tom,že vědí na co mají, a když prostě němají na to strávit pod nekoučem 3 týdny, tak je lepší že to řeknou předem...

Já Růžu uznával dávno před Vídní a hadamczika jsem kritizoval od počátku, takže v tomhle mám čisté svědomí:) Navíc přirozený respekt není to jediné, co Růžička má, on má hokejové myšlení par excellence:)
Vlasák píše: Není to tak dávno, co jsem se tu smál fotbalistovi Zelenkovi, kterej říkal cosi ve smyslu "no, s Grigou a Hřebíkem to bylo špatný - oni si s náma před zápasem neplácali jako Franz a to je pak prdlajs trenér." Obdobně fanoušci zvrhli své preference jedním směrem "Hřebík je blbec, s hráči si nerozumí a jsou utopený v jeho teoriích, ale Franz, Franz, kterej s nima na tréninku hrál báčko a při zápase polobotkou kopal do hřiště míče z autu, to byl, pane, trenér... S Hřebíkem je to jako bez trenéra..."
O tomhle to je, pro špičkové hráče musí být trenér především psychologickou oporou, motivací, musí cítit jeho účast, ať už v jakékoliv podobě... Proto říkám,že kombinace Straky s Hřebíkem by byla vražedná pro soupeře! Hřebík je výborný teoretik, rozumí fotbalu, ale vůbec ne fotbalistům, Straka spíše naopak. Navíc Hřebajz, lačen úspěchu, vsázel na defenzivu:( Kdyby se ty dv anaučili spolu vyhcázet a komunikovat, tak Sparta příští rok hraje semifinále LM!
Vlasák píše: Obávám se, že hokej má v tomto mnoho společných jmenovatelů - nechci říkat, že je to totéž. Hadamczika třeba vědomě označuje za špatného trenéra, zatímco jeho protějšek Hřebík je pro mě výborný trenér (btw Griga taky moc při zápase neřve a často kroutí hlavou...), ovšem podobnosti tam jsou - a z nich mi plyne, že ne vše, co se říká, šušká a povídá (tj. i od hráčů), je natolik důvěryhodné a smysluplní, abych tomu věřil a souhlasil s tím...
Ale to ano, nic nemsíš brát jako dogma, ale že včera byli na ameriku absolutně nepřirpavneí je pravda! A to je ejdna z úloh trenéra! - dodat správný bodák! (tuto metaforu na přání rád vysvětlím, ale je to na dýl)
Vlasák píše: Neříkám, že Růžička není trenér - podobný typ byl Hlinka a ten byl řečen za Pana trenéra - ovšem přijde mi dost divné zatracovat jiný typ trenéra... nasekal x chyb, dost mě jich štve, ale to, že "nemáme trenéra" mi přijde dost tendenční... Nasazenou korunou by bylo to, aby opět jako na olympiádě přijel všespasitel Růža a začal mlít něco o tom, že vlastně trenérem repre teď nechtěl být, ale vlastně zase chce, ale už ne, protože mu to jako nikdo nenabíd a že já nevím co... ;-)
Teď ale Růžičkovi nasazuješ nedvědovu hlavu! :) On říkal od začátku do konce, že by moc rád vedl repre i Slávii! Hadamczik dle mne orpavdu trenér není, on by moc chtěl, ale je to manažer a organizátor, dost úspěšnej (byť ne docela čistej...), jenže se mocí mermo chce sttá trenérem, něoc málo teoreticky pochytil, ale je to stále jen účetní:( podle mne...
Vlasák píše: Na dnešní finále LM se těším jak malej Jarda ;-) I kdyby to měl někdo někomu nechat, bude se aspoň na co dívat - na výkony a individuální schopnosti - což je teda oproti naší lize sakra velkej rozdíl ;-)
jj:) Arsenal!!
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Hopla, Slovákům těch posledních pár minut trošku uteklo. Koukám, jak se na on-line zpravodajství Kanaďanům ty góly nepěkně střádají. :roll:

Hmm, ale tři góly během minuty a půl. To už je pořádná smůla. :-(
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

:( A pritom... zle sme nehrali, akurat ti kanadania hrali dobre az moc... :(
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Jab píše:Hopla, Slovákům těch posledních pár minut trošku uteklo. Koukám, jak se na on-line zpravodajství Kanaďanům ty góly nepěkně střádají. :roll:

tomu se už ani nedá říct smůla...pech to byl... :cry:
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

alexa píše:
Jab píše:Hopla, Slovákům těch posledních pár minut trošku uteklo. Koukám, jak se na on-line zpravodajství Kanaďanům ty góly nepěkně střádají. :roll:

tomu se už ani nedá říct smůla...pech to byl... :cry:
jj, a Križan měl takovou formu jakou má Hnilička na celym turnaji..
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

no...můžem hádat...pojedou naši zítra domů nebo se vzpamatují a v hezkém bratrském pošťuchování pošlou domů Rusko? ;-) 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Pojedou domu 8-)
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

Firkraag píše:Pojedou domu 8-)
statisticky vzato...uvidíme...řekl "slepý a šel na barevný film" :lol:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

No teda ten zápas Arsenal - Barcelona... :roll:
Celkem dost hrůza. Od výkonů rozhodčích, přes zdržování hráčů atd.
Asi největší šílenost byla, když brankář Arsenalu chtěl vykopnout míč. To že si mu někdo dovolí šáhnout pro tu mičudu do náruče, jen aby to zase trošku zdržel, je už opravdu nehoráznost.
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Vallun píše:Já Růžu uznával dávno před Vídní a hadamczika jsem kritizoval od počátku, takže v tomhle mám čisté svědomí:) Navíc přirozený respekt není to jediné, co Růžička má, on má hokejové myšlení par excellence:)
V tomto se těžko shodneme a je to navíc samo těžko měřitelné, ale nemyslím si... Jako hráč měl hokejové myšlení par excellence, to mu zůstalo... Zbytek je jen odvaha riskovat ;-)
Vallun píše:O tomhle to je, pro špičkové hráče musí být trenér především psychologickou oporou, motivací, musí cítit jeho účast, ať už v jakékoliv podobě... Proto říkám,že kombinace Straky s Hřebíkem by byla vražedná pro soupeře! Hřebík je výborný teoretik, rozumí fotbalu, ale vůbec ne fotbalistům, Straka spíše naopak. Navíc Hřebajz, lačen úspěchu, vsázel na defenzivu:( Kdyby se ty dv anaučili spolu vyhcázet a komunikovat, tak Sparta příští rok hraje semifinále LM!
Po kombinaci Straky s Hřebíkem bych taky volal, ale ta by v praxi nefungovala ;-)

Ano, samozřejmě, že trenér musí kromě toho sportu zvládat i psychologii a umět hecovat, ale zase bych to nebral tak dogmaticky, že by to musel dělat do extrému jako Straka. Jak sám říkáš, stačil by Strakovský asistent. Proč tedy Hřebíka zatracovat jen proto, že je jiný typ.
Hadamczik je třeba taky jiný typ, a kdyby měl asistenta hecíře, bylo by to zřejmě lepší... A mám tomu rozumět tak, že z "nicoty" (hrajeme bez trenéra) by se tím pádem stal trenérem - přitom jeho kvality by zůstaly vlastně stejné?

Druhak mi přijde, že je ta Hřebíkova neschopnost vyjít s fotbalisty dost podkládána - ještě za Slávii a pmaátné sparťanské sezóně to šlo a hráči si ho po jeho odvolání pochvalovali. Pravda je však v tom, že si ho pochvalovala jeho, řekněme, vyvolená patnáctka... ;-) A nakonec je taky třeba vidět to, s čím vlastně Hřebík měl vyjít... Zelenka a Blažek a nejmenovaný hráč "na tréninku furt běháme a koukáme na video, to je hrůza" se svými móresy dost vyautovali do pozice "fiflenovská primadona".
Vallun píše:Teď ale Růžičkovi nasazuješ nedvědovu hlavu! :) On říkal od začátku do konce, že by moc rád vedl repre i Slávii! Hadamczik dle mne orpavdu trenér není, on by moc chtěl, ale je to manažer a organizátor, dost úspěšnej (byť ne docela čistej...), jenže se mocí mermo chce sttá trenérem, něoc málo teoreticky pochytil, ale je to stále jen účetní:( podle mne...
No... když porovnám jeho výroky po Vídni, během OH a v nedávném rozhovoru po finále extraligy, tak mi nepřijde, že by mluvil pořád to samé. Naopak, přijde mi, že se z části cítil dotčený tím, že ho po Vídni nikdo nepřemlouval ještě víc, aby zůstal... ;-)
Vallun píše:jj:) Arsenal!!
Hmm, a jak řekl Jab, byla do dost bída... velmi mě to zklamalo - od obou týmů, od rozhodčího, od počasí, i vůbec přenos to byl takovej neslanej nemastnej... Snad jen Eto'o a Henry předvedli něco na úrovni ;-)
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Jab píše:No teda ten zápas Arsenal - Barcelona... :roll:
Celkem dost hrůza. Od výkonů rozhodčích, přes zdržování hráčů atd.
Asi největší šílenost byla, když brankář Arsenalu chtěl vykopnout míč. To že si mu někdo dovolí šáhnout pro tu mičudu do náruče, jen aby to zase trošku zdržel, je už opravdu nehoráznost.
JJ sohulasím, a za to šáhnutí měla být ČK. Damkovou na ně!
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Vlasák píše:Po kombinaci Straky s Hřebíkem bych taky volal, ale ta by v praxi nefungovala ;-)

Ano, samozřejmě, že trenér musí kromě toho sportu zvládat i psychologii a umět hecovat, ale zase bych to nebral tak dogmaticky, že by to musel dělat do extrému jako Straka. Jak sám říkáš, stačil by Strakovský asistent. Proč tedy Hřebíka zatracovat jen proto, že je jiný typ.
Hadamczik je třeba taky jiný typ, a kdyby měl asistenta hecíře, bylo by to zřejmě lepší... A mám tomu rozumět tak, že z "nicoty" (hrajeme bez trenéra) by se tím pádem stal trenérem - přitom jeho kvality by zůstaly vlastně stejné?

Druhak mi přijde, že je ta Hřebíkova neschopnost vyjít s fotbalisty dost podkládána - ještě za Slávii a pmaátné sparťanské sezóně to šlo a hráči si ho po jeho odvolání pochvalovali. Pravda je však v tom, že si ho pochvalovala jeho, řekněme, vyvolená patnáctka... ;-) A nakonec je taky třeba vidět to, s čím vlastně Hřebík měl vyjít... Zelenka a Blažek a nejmenovaný hráč "na tréninku furt běháme a koukáme na video, to je hrůza" se svými móresy dost vyautovali do pozice "fiflenovská primadona".
No, já si myslím,že by fungovat mohla, kdyby se to oběma správně podalo, oni sou oba dva trošku jednodušší...;) Musíš na ně, jak na malé děti:)

Hecovat nemůže asistent, viz spolupráce Lener Růžička, ale naopak Hlinka Lener klapala bezvadně:) NMavíc z hadamczika evidentně ani hecíř Musil trenéra nedělá:( Protože dle mne, hadamczik enrozumí pdostatě věci... Je to prostě dobrej manažer, ale mizernej trenér a na úrovni nárioďáku se mi prostě zdá nicotným:)

Hřebíkův styl je založen an přísné disciplíně a tvrdé práci, a to se rádobyhvězdám v rudém prostě nelíbilo:/
Zamčeno

Zpět na „Archivy“