Might and Magic [M&M]
Moderátor: Vallun
koukam, že moc fandů osmičky tady neni :)
nejradši mam šestku, ale osmička mě nadchla díky zajímavým povoláním - troll, drak, upír..
ale nevíc se mi líbilo, že mi hra necpala všech 5 postav.. šlo hrát i s míň a to byla výzva - dopařil jsem to s družinou rytíř/drak a se samotným trollem jsem se dostal asi na 50.úroveň, ale se samotnou postavou to byla příliš velká výzva :)
nejradši mam šestku, ale osmička mě nadchla díky zajímavým povoláním - troll, drak, upír..
ale nevíc se mi líbilo, že mi hra necpala všech 5 postav.. šlo hrát i s míň a to byla výzva - dopařil jsem to s družinou rytíř/drak a se samotným trollem jsem se dostal asi na 50.úroveň, ale se samotnou postavou to byla příliš velká výzva :)
Poradte mi někdo s MM7.
Zasek jsem se v Mlžných stěnách. Mám všechny tři klíče, ale odemknout se mi podařilo jen levý sokl, u těch dalších dvou mi to nějak nechce fungovat.
A klíče mám určitě spravné. Je to na nich napsáno.
Zasek jsem se v Mlžných stěnách. Mám všechny tři klíče, ale odemknout se mi podařilo jen levý sokl, u těch dalších dvou mi to nějak nechce fungovat.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Musíš proklikat vice mist okolo zamku, obcas to hazi nepresnosti:/Tokkar píše:Poradte mi někdo s MM7.
Zasek jsem se v Mlžných stěnách. Mám všechny tři klíče, ale odemknout se mi podařilo jen levý sokl, u těch dalších dvou mi to nějak nechce fungovat.![]()
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
ee, to na to nemá vliv - musíš tamtudy projít i když hraješ za zlé... Arcimág Ti pomůže jen k tomu, abys byl déle neviditelnej, nicméně je to zbytečné:) i s mistrem magie to jde v pohodě - pokud tedy se nezaseknou ty paky ke klíči v podlaze:)Tokkar píše:O.K. díky Vallune.
Zkusím to.
Ještě mě napadla jedna možnost. Nejsem dosud Arcimág, třeba vadí tohle.
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MM7 je naj. Hral som 7,8,9 a 8 bola rozhodne najnudnejšia. Podla osmička bola len taky nevydareny experiment s najímaním postáv(v ktorej normálnej hre sa dajú do družiny najímať draci
)

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Tak VIII má své slabiny a není jich málo, ale jinak je to taky zajímavá hra a místy má něco do sebe:)durana píše:MM7 je naj. Hral som 7,8,9 a 8 bola rozhodne najnudnejšia. Podla osmička bola len taky nevydareny experiment s najímaním postáv(v ktorej normálnej hre sa dajú do družiny najímať draci)
Ale pokud si nehrál VI, je dost těžké srovnávat:)
Ja som hral 6,7,8,9 a 9 je podla mna uplna blbost....Vallun píše:Tak VIII má své slabiny a není jich málo, ale jinak je to taky zajímavá hra a místy má něco do sebe:)durana píše:MM7 je naj. Hral som 7,8,9 a 8 bola rozhodne najnudnejšia. Podla osmička bola len taky nevydareny experiment s najímaním postáv(v ktorej normálnej hre sa dajú do družiny najímať draci)
9 - nejvíce mne sejří obrovské množství chyb v programu, moc často padá a při tom zlobí zálohování, začátek hry je příliš závyslej na tom, co si vybereš za dovednosti, a prostě je to takové jiné od ostatních...Aenal píše:Ja som hral 6,7,8,9 a 9 je podla mna uplna blbost....Vallun píše:Tak VIII má své slabiny a není jich málo, ale jinak je to taky zajímavá hra a místy má něco do sebe:)durana píše:MM7 je naj. Hral som 7,8,9 a 8 bola rozhodne najnudnejšia. Podla osmička bola len taky nevydareny experiment s najímaním postáv(v ktorej normálnej hre sa dajú do družiny najímať draci)
7ka je lepší v tom,že je náročnější, musí se více volit a má pdostatně prorpacovanější pravidla, příběh sice více člověka vede, ale ještě pořád to jde, navíc má lepčejší prostředí, politiku... je reálnější:)Aenal píše:No jednoznacne 6 je riadne velka ale tie blastery me tiez na..... Ale ked si to tak zoberete blastery boli aj v 7 a ta nebola zdaleka taka dobra a uz vobec nie taka dlha
škdoa, že ji za živého boha nemohu nastartovat pod Win XP:(
- durana
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Musím len súhlasiť. MM VII je najlepsia. Osmička nestojí za nič, a deviatka je lepšia len vďaka grafike na ktorú sa len tak ľahko nezabúda. Šestka sa dá tiež ale je STRAAAŠNE dlhá. MMVII bola aj jednou z najťažších(ale možno len pre to že som ju hral ako prvú
)

And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
Who sold it to ya
Don’t fuck with dad.
IX - ta ma nejakou zvl. grafiku? já docela dost odehrál anějak mi vyjímečná nepřijde, je to dost "chyb" etc. možná na sovu dobu byla super, ale to Eružel neumím posoudit:(durana píše:Musím len súhlasiť. MM VII je najlepsia. Osmička nestojí za nič, a deviatka je lepšia len vďaka grafike na ktorú sa len tak ľahko nezabúda. Šestka sa dá tiež ale je STRAAAŠNE dlhá. MMVII bola aj jednou z najťažších(ale možno len pre to že som ju hral ako prvú)
Jinak ony VIII mají taky něoc do sebe, člověk jim ale musí přijít na chuť:)