Já asi jo, zatím nevím o ničem jistém (tj. ani o tom, že budu přítomen
31. pražský srázek 3.6. - - - výjimečně sobota !!!
Moderátor: yenn
31. pražský srázek 3.6. - - - výjimečně sobota !!!
Hmm...? 
)
Naposledy upravil(a) Vlasák dne 25.5.2006 16:39, celkem upraveno 3 x.
Heleďte lidičky nechci bejt válečnej štváč, ale když už to s účastí vypadá tak bídně, nechtěli byste to přesunout na 2.6.?
Zjistil jsem totiž, že v sobotu musím tak jako tak do Prahy a tudíž by pro mě nebyl problém to spojit
pravděpodobnost mé účasti by byla velmi vysoká (no né že by to bylo kdovíjaká výhra, ale někoho bych mohl alespoň pěkně naštvat.....
).
Zjistil jsem totiž, že v sobotu musím tak jako tak do Prahy a tudíž by pro mě nebyl problém to spojit
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
2 VAmpi: No to by bylo fajn. Rád bych tě viděl v parádě.
Jak tak Vampi koukám na tvůj avatar, chybí ti jen špičaté uši a jsi drowka jak vyšitá.
2 Wajgl: Jako Razfallow. Cucali s Vlasákem džus, mlčeli, poslouchali, chodili na záchod a občas prohodili nějaké to slovo. Zmiňovat placení je asi zbytečné, že.
Jak tak Vampi koukám na tvůj avatar, chybí ti jen špičaté uši a jsi drowka jak vyšitá.
2 Wajgl: Jako Razfallow. Cucali s Vlasákem džus, mlčeli, poslouchali, chodili na záchod a občas prohodili nějaké to slovo. Zmiňovat placení je asi zbytečné, že.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
wajgl + wosmahl: Nu, mohli byste obejít naše příbytky a umýt nám nádobí, praxi máte
Nicméně, doporučovala bych Vám s návštěvou pražských srazů ještě chvíli počkat..tak čtyři roky
Nicméně, doporučovala bych Vám s návštěvou pražských srazů ještě chvíli počkat..tak čtyři roky
Naposledy upravil(a) Sadako dne 17.5.2006 19:04, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.