Noční thread
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Noční příběh do nočního threadu - z práce jsem odešla o několik hodin dříve, protože se mi udělalo nedobře natolik, že jsem nebyla schopna ani vydržet rovně sedět. I vyšla jsem na zastávku Sídliště Prosek a otráveně začala studovat jízdní řád, který se čím dál tím více tvářil, že bus, kterým bych jela 2 zastávky a byla za chvíli doma, opravdu po půlnoci již nejezdí. Rozhodla jsem se, že přejdu na druhou stranu a pojedu nočním spojem a pak tramvají, když tu přisupěla k zastávce obluda na čtyřech kolech a na svém čele hrdě nesla zářící nápis ČAKOVICE. Usoudila jsem, že se svezu na Prosek a odtamtud jistě nějaká noční záležitost směrem k mé matraci pojede. To byla fatální chyba. Tam nejelo v noci buď nic, nebo jsem to nenašla. Asi deset minut jsem pobíhala pro Proseku a četla si jízdní řády a bylo mi hůře a hůře. Co teď. Vydala jsem se se tedy po ulici Prosecká směrem dolů, tušíc, že tam někde je moje komůrka a doufajíc, že nějaký noční bus tam staví. Nestavil. Prošla jsem celou Proseckou a přišla k zastávce U kříže (vím, že mi přes tyhle zastávky jezdí bus, takže mi bylo jasné, že jdu alespoň dobře, ale tady již začínalo jít do tuhého - moc ulic všemi směry) a s povděkem jsem kvitovala, že nad silnicí visí několik mohutný cedulí se šipkami a libě znějícími nápisy typu VYSOČANY. Domů už jen kousek, ale - netušila jsem, jak se tam mám dostat, jelikož chodníky končily a začínala silnice. Jen silnice. Nemám ráda, když okolo mne jezdí auta a představa jít po silnici, nevědět jak dlouho budu muset jít, nikde nic než ten asfalt, mi způsobila lehkou závrať. Nicméně, sebrala jsem všechnu zbývající sílu a odvahu a na ten prokletý kus země srdnatě vykročila. Nějaký budoucí dárce orgánů mne po chvíli pochodu málem sejmul, takže jsem uvítala, když se vozovka táhla přes most a já mohla zalézt mimo ni. Učinila jsem tak a v půlce mostu mne napadla spásná myšlenka podívat se dolů. A tam jsem uviděla KOLEJE! Chvíli jsem na ně zírala jako komunista na Marxova ducha, pak jsem posoudila situaci, přeběhla na druhou stranu, slezla po křovinaté mezi z mostu a radostně pochodovala kol neuvěřitelně krásných kolejí. Netrvalo dlouho a dorazila jsem na Zenklovu ulici a zastávku tramvaje č. 55, Stejskalovu, zmíněná tramvaj jela asi dvě minuty po tom, co jsem se dořítila na zastávku, chvilku na Palmovku a pak již jen další asi dvě minuty posečkat na tram 54 a domů
Jsem naprosté a dokonalé kopyto bez sebemenšího orientačního smyslu. Ale domů se evidentně vždy dostanu a ještě se obohatím o zajímavý zážitek. Tohle by se humanoidům, kteří se rovnou vydají správným směrem, nestalo

Jsem naprosté a dokonalé kopyto bez sebemenšího orientačního smyslu. Ale domů se evidentně vždy dostanu a ještě se obohatím o zajímavý zážitek. Tohle by se humanoidům, kteří se rovnou vydají správným směrem, nestalo

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
nuke: Je to jen brigáda, přepis karet do počítače pro jednu telemarketingovou firmu.
Jo a jak jsem tak šla tou nocí, tak mi přestalo být zle, i když v začátcích jsem myslela, že si lehnu někde na ulici a umřu
Jo a jak jsem tak šla tou nocí, tak mi přestalo být zle, i když v začátcích jsem myslela, že si lehnu někde na ulici a umřu

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, pustila jsem se do přepracování (lépe řečeno, do smáznutí starého a rozepsání něčeho naprosto jiného) Viconie, nebyla jsem ani v půlce a dorazil bratr, tedy přepustila jsem mu křeslo..to bylo asi v půl deváté večer. Zvedl se cca před 10 minutami. To bude legrace vzbudit si v sobě nějaké ty předchozí pocity
ale jak tak slyším tu Dark Star..snad to nebude takový problém 

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak KotOR už po prvních 2 hodinách hry vypadá opravdu VELMI k světu
Na ovládání jsem si zvykl, žádné technické problémy, město má kouzelnou atmosféru, herní systém je jasný a přehledný (vypadá jako 3. edice DnD). Jen škoda, že už se mi chce spát a pořádný herní začátek si tak budu muset nechat až na dnešní odpoledne.
A Edmonton po 35 minutách vede 1:0 a má nakročeno do finále konference, skvělé
A vůbec se mi zdá, že noční Sigil poslední dobou nějak upadá, po jedné hodině v noci tu obyčejně nejni ani noha... Nu, dobrou.

A Edmonton po 35 minutách vede 1:0 a má nakročeno do finále konference, skvělé

A vůbec se mi zdá, že noční Sigil poslední dobou nějak upadá, po jedné hodině v noci tu obyčejně nejni ani noha... Nu, dobrou.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: Divíš se, když chodím na noční (nebo jsem někde pryč...) a nemůžu se tak dostat na net
? Ale docela by mne zajímalo, co dělá nuke
Mimochodem, dnešní ranní Praha se vzduchem, který byl cítit takovým tím vlhkem byla úchvatná - vonělo to tu jako by byl podzim! Miluji podzim
(speciálně ten v Pekingu
) !

Mimochodem, dnešní ranní Praha se vzduchem, který byl cítit takovým tím vlhkem byla úchvatná - vonělo to tu jako by byl podzim! Miluji podzim