These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Ajantis: Tak já to máznu.
Jestli ji máš od Nového roku, tak ji tam máš déle. Nějak tyhle věci nesleduju. Ale trefil jsem se do sloky, která následuje za tou tvojí. Alespoň myslím. Zdechlina má dost těžký text, nikdy jsem si ho nebyl schopen zapamatovat.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Tafif: Ale vůbec jsem si nevšiml, že ji tam máš taky, až asi před měsícem mě na to upozornila Vampiria Aspoň máme každý jiný překlad
Já též umím jen pár slok, ale dal jsem si závazek, že se ji jednou naučím celou
Tafif: Sloka, kterou jsi měl Ty, byla naprosto stejná, jakou má Ajantis, jen v jiném překladu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Napríklad mne sa asi najviac páči Jabov avatar, nazaujímavejší Yachikov najlepšie vystihujúci osobnosť(alebo nick) je avatar Vampirie. Taktiež ma zaujala zmena avatara Sevecreature dosť zmena
z kresleného na to ako pije (ako sa niekde vyjadril kôli nepovolenej reklame na alkohol) "čaj s penou" (dúfam že som sa nesekol ale niekde som to čítal)
Naposledy upravil(a) durana dne 25.5.2006 21:31, celkem upraveno 1 x.
And if that Mocking Bird don’t sing and that ring don’t shine
I’ma break that birdie’s neck, I’ll go back to the Jeweler
Who sold it to ya
And make him eat every carat
Don’t fuck with dad.