Ne, MH jsem nikdy nepoužíval. Ale mám takový dojem, že v Zy-Elu ho dost lidí používalo (nebo něco podobného ) - což je u Zy-Elu vcelku pochopitelné - při tom šíleném množství věcí
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Já vím že je to rozdíl,ale 1.7 byla základem všeho.
Někde jsem četl, že MH je v diablu podporovám b.netem(u wara to zkoušel kámoš a zablokovali mu ladder )
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
MapHack jsem chvíli používal, ale řek bych že na b.netu je to dost hnusný. Moct se každýmu dívat do inventáře je tak trochu nefér. Ale je to docela vtipný když si vyvoláte shadow mastera a vyvoláváte ho dokud nemá ty nejlepší věci
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
1.9 jsem měl nejradši - sice nebyly synergie,ale boss mód - to byla nádhera
Já teda nevím cos měl, ale MH jen odkrýval mapu.Nic jinýho.
Diablo ho nepodporuje, ale povoluje.Na b.netu snad nenajdeš člověka,kterej by ho nepoužíval..
Neni to tak dlouho, co byla afera kolem programu Easy Map (aspon doufam, ze to bylo takhle). To bylo banu Nekteri lidi si dokonce mysli, ze to byl program vyrobeny primo v Blizzardu, aby nachytali cheatery.
V diablu ti narozdíl od warcrafta nebo starcrafta moc nepomůže.Akorát vidíš potvory a víš kam jít.A stejně si stojím za tím, že jsem to povolení viděl(sice na to nemám alibi,ale viděl..)