Ale určitě to jde jinak (já toho o programování vím asi stejně jako o pěstování kukuřice (jo a pěstitel kukuřice teda nejsem)).
Moderátoři: Sadako, sevencreature
No, je pravda, že jsem se na to moc neučil (20 minut), ale stejně jsem si připadal jako idiot. Nejhorší byly otázky typu "a zkompiluje se to nebo ne?", protože C zkompiluje většinu naprostejch blbostí, takže rozhodnout, jestli se jedná o chybu nebo jen o úplnou blbost byla docela podpásovka.Tokkar píše:2 drake127: no klobouk dolu, to jsi tedy předved![]()
![]()
Pamatuji, že se mi stalo něco podobnýho. Bylo to trapně snadné, že jsem se na to prostě neučil. Ono ostatně práci na PC dodnes většinou řeším metodou pokus omyl, protože přesně syntaxe se odmítám učit. Zhruba vím jak se to dělá a dolaďuji až v případě potřeby.
Pokud chceš, aby na to někdo klepl, tak tam dej zdroják. Stáhnout si jen tak neznámé exe může jen sebevrah.Ithralsiel píše:P.S.To druhý co mám v podpisu je můj prbní program
Co když jsi stáhl vir a potichu se směješ. A otevření z aktuálního umístění znamená "stáhni to, neříkej mi kam a až to skončí, tak to smaž", takže tudy cesta nevede.Ithralsiel píše:A kdo říkal,že si ho musíš stáhnoutMyslíš, že jsem naprogramoval vir a ptám se tě na goto??
Je to úplná kravina a ručím ti za to, že je úplně čistá.Kdyžtak si ji jen otevři z aktuálního umístění.P.S- chtěl bych váš názor na napůl mojí stránku na které to je
Já vím,četl jsem to v jiném topicusevencreature píše:Jinak na Jihlavský gympl jsem chodil