Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

Lerek: a čeho se ty ztracené iluze měly týkat? Použil snad božský Jaromír vulgární, neřku-li hanlivý výraz? Bylo snad znesvěceno ucho tvé nevinné? ;)

To by mě docela zajímalo, jak se vyjadřují takové "hvězdy".. nikdy jsem s žádnou nemluvil a vlastně ani nevím, o čem bych se nimi bavil ... :)
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

sevencreature píše:
Ithralsiel píše:Jágr je hovado.Už jen když si vzpomenu jak se ptal:"Doma?V americe nebo v česku??"
A co je na tom divného? :shock: Sám jsem občas reagoval podobně - "V Praze nebo v Jihlavě?" :lol:
Právě, taky bych to nepřeceňoval... V běžném smylsu je člověka doma, tak kde bydlí a cítí se tma doma, pokud má stěhovavou práci, tak holt je doma jinde... já bych naopak tu otázku chápal pozitivně:)

Ad obecně, zrovna s Jágrem jsem mohl prohodit pár slov když byl za Andreou u nás ve škole a je to normální člověk... akorát že má prachy a umí sakra dobře hokej...:)

Ono sportovci se zrovna nevybírají podle intelektu a komunikačních dovedností:)
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

Pan Bača píše:Lerek: a čeho se ty ztracené iluze měly týkat? Použil snad božský Jaromír vulgární, neřku-li hanlivý výraz? Bylo snad znesvěceno ucho tvé nevinné? ;)

To by mě docela zajímalo, jak se vyjadřují takové "hvězdy".. nikdy jsem s žádnou nemluvil a vlastně ani nevím, o čem bych se nimi bavil ... :)
já mluvím jako kanál běžně, ale to co vybalil jágr jako svou běžnou mluvu, to byl fakt nářez, asi o tom napíšu knihu :-D
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Dnes je vskutku úspěšný sportovní den. Edmonton pokračuje ve svém úspěšném tažení za dalším Stanley Cupem a i ti čeští hokejisté se snažili. Vývojem téměř stejný zápas jako s Ruskem, od druhé třetiny stejně dobrý výkon i výsledek. Obzvláště se mi líbili Hnilička, Štefan, Plekanec a Kaberle.
Naposledy upravil(a) Ajantis dne 20.5.2006 18:12, celkem upraveno 1 x.
Vallun
Dabus

hokejky

Příspěvek od Vallun »

SUPER, GRATULACE:)

já ybch nejvíce ocenil T. Kaberleho, Plekance, Výborného a Hejdu:)

Hnilička se značně zlepšil, ale ještě pořád si mylsím,že má na víc a ten gól, já trpěl...
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

dalo by se říct, že jsme finy ukolébali golem a pak jim to dali pořádně sežrat :D
Vallun
Dabus

Příspěvek od Vallun »

Pan Bača píše:dalo by se říct, že jsme finy ukolébali golem a pak jim to dali pořádně sežrat :D
To je dost přesné:) ale hlavně,že nebudem bez medaile:) a když to vemu trochu jinak - pokud nebude ve finále Kanada:) tak...zlatejch máme vcelku dost,a le stříbra málo a Švédi jsou mi sympatiční, duble u nich by mi nevadil:)
Pan Bača
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pan Bača »

švédi už letos vyhrali olympiádu, to by jim mohlo stačit, my už dlouho nic nevyhráli, resp. neobhájili ;)

Ale zatím ten zápas vypadá šíleně.. asi jako pro nestranného pozorovatele náš zápas s kanadou :)

EDIT: tak švédi.. no, jsem na to zvědavý, dvanáct golů během dvou zápasů... už by jim to mohlo stačit
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

já včera ten hokej neviděla :cry: ...ale byl to prý zase "infarktový" zápas ;-) uvidíme dneska se švédy (zlato by bylo fajn, ale stříbro by také nebylo špatné - při tom, jak to občas mydlí... 8-) )
Naposledy upravil(a) Sirine dne 21.5.2006 13:05, celkem upraveno 1 x.
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

nicméně je hlavní, že mám dobrou záminku, proč jít do hospody :-D a když vyhrajeme zlato, tak mám přímo povinnost dát si vítězného panáka
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Ja myslím, že to zase vyhráte... čakám, že Švédom po USA a Kanade dojde dych. Priebeh bol rovnaký ako po iné roky - zo začiatku váš tím vyzeral nič-moc, ale neskôr sa to rozbehlo... Slovenská repre vyzerá väčšinou presne naopak až výnimkou tohto roku, keď to nevyzeralo dobre ani na začiatku a ani na konci... Mužstvo proste celé MS bezchybne odohrať nemže... žiadne mužstvo. Dôležitá je dobre načasovaná forma, ten povestný "tímový duch", aj športové šťastie a potom veľa-veľa drobných maličkostí, ktoré sa na prvý pohľad zdajú úplnen nepodstatné, ale v skutočnosti v ohľade úspechu/neúspechu veľmi výrazne zavážia...

Vaša reprezentácia je dobre poskladaná. Hráči z európy + mladí hráči z NHL - obe strany majú obrovský hlad po takýchto úspechoch. ďalej tam je myslím ako jediný naozaj skúsený hráč z NHL ( áno aj so skúsenosťami z NHL ) a tým je Výborný, ktorý určite v kritických chvíľach dokáže mužstvo potiahnuť.

Naše mužstvo tento rok malo podobnú skladbu. Hlavná osobnosť tímu bola herne určite výraznejšia než výborný, ale malo to dva háčiky - po prvé bol zranený a po druhé to imho nie je až taká vedúca oaobnosť, aj keď určite v tomto smere prekonal očakávania - najmä v zápase so Švédskom, kde šlo skutone o veľa. Hráči z NHL odvideli dobrí výkon, ale skutočne asi vďaka ešte nie príliš veľkým skúsenostiam v dôležitých momentoch sklamali... takisto aj hráči z európy... ale na druhej strane - tento tým bol skutočne, ako sa už v médiach veľakrát povedalo - dobrým prísľubom do budúcnosti...

A čo thotoročné MS samé o sebe? Organizačná stránka atď. Po blamáži v Rakúsku to bol skok dopredu. Po organizačných stránkach by som tam nevidel nejakú medzeru medzi krajinami úplnej špičky a Lotyšskom. Samozrejme sa vyksytli nejaké drobné chyby ( napr. ľad v zápas SWI - SWE ), ale nepovažoval by som to za nič mimoriadne...
Ale je tu ešte jedna dôležitá vec... asi najmä vďaka ZOH v Turíne tu vo všetkých reprezentáciach absentovala väčšina osobností z NHL a asi aj tým turnaj stratil dosť zo svojho náboja, atraktivity a asi aj atmosféry. Toto u mňa v celkovom hondotení MS dosť zavážilo... proste tieto MS pre mňa "neboli ono"...

A čo hovoríte na to, že SR dostalo organizáciu MS 2011. Všetky krajiny sme v hlasovaní výrazne prevalcovali. Verím, že aj napriek všelijakým ekonomický mproblémom pripravíme naozaj dobrý šampionát... aj keď je to ešte dosť ďaleko, už teraz sa veľmi teším...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Švédové jsou sice rozjetý ale většina gólů co dali vyplinula z nedůslednosti obránců soupeře. Když budem dobře bránit tak je můžeme porazit.

2Yachiko: No ještě máte čas. Haly snad stihnete postavit a mužstvo připravit takže já bych to viděl docela dobře.
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Cammaris: Jedna hala už stojí. Je to Steel Arena v Košiciach.
Druhá hala má byť v BA, na Petržalskej strane Dunaja ( nie samozrejme na sídlisku), kde bude postavená celá zóna pre MS ( hotely atď... ) má mať kapacitu cca 12500 - 14500 divákov a podobať sa na Manheimskú novú SAP Arénu...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“