Muslimové pálili dánské, tak Italové by mohli pálit americkou vlajkuAlieN píše:Neferit: Tak nějak nevím čí vlajky by měli pálit(možná svoje
)

Přijde mi fascinující, kolik je s tou knihou humbuku

Moderátoři: Sadako, sevencreature
Muslimové pálili dánské, tak Italové by mohli pálit americkou vlajkuAlieN píše:Neferit: Tak nějak nevím čí vlajky by měli pálit(možná svoje
)
Myslím že muslimové už mají na pálení vlajek zavadený kvóty a když je nenaplní tak nastane armagedonNeferit píše:Muslimové pálili dánské, tak Italové by mohli pálit americkou vlajku![]()
Arthalion píše:Ale preco vadi Ecovi? Uz mu na stare kolena polavuje seda kora, alebo....alebo je clenom Opus Dei? Laughing Laughing Wink
Ehm, trochu si protiřečíš - je ti divné, že na to církev reaguje, protože je to smyšlenka, ale sám si to pochvaluješ a myslíš si, že se spousta věcí zakládá na pravdě...Arthalion píše:Film, kniha, je to umenie, kto hovori, ze je to dokument? Je velmi trapne ako cirkev reaguje na tuto knihu a film, ak by mali trochu rozumu ti hlupaci, tak by sa snazili to aspon nebrat seriozne.
Kazdopadne, mne sa Da Vinciho kod paci predovsetkym preto, lebo sa obuva do cirkvi a myslim si, ze mnozstvo udajov sa relativne zaklada na pravde, su logicke a historicky tazko vyvratitelne.
Arthalion píše:Ale preco vadi Ecovi? Uz mu na stare kolena polavuje seda kora, alebo....alebo je clenom Opus Dei?![]()
![]()
Před nějakým tím týdnem byl v Magazínu Práva článek, který ukazoval, že některé (většina? všechny?) tyto teorie nejsou tak nevyvratitelné. Byla tam dokonce reálná rekonstrukce té části obrazu s "podivnou" rukou s nožem (dle rekonstrukce měla patřit, tuším, Petrovi). Detaily už si však nepamatuji, knihu jsem nečetl, film jsem neviděl.Arthalion píše:Velmi sa mi pacila scena s Da Vinciho dielom "Posledna vecera", v ktorej boli prednesene len tazko odvratitelne teorie.