Myslíš že Vlasák funguje jako dodavatel do zapadlých končin republiky?wosmahl píše:hehe..dobrý jen si nedokážu představit až si pro to triko pudu já...
Sigil v Karlových Varech
Moderátor: yenn
Jo a Vlasáku, dotaz. Kolik si vydělal za trička. Já jenom že si to určitě nedělal pro dobraj pocit. 

Naposledy upravil(a) Trandul dne 21.5.2006 20:10, celkem upraveno 2 x.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power

Flower power
Výúčtování je zdeTrandul píše:Jo a Vlasáku, dotaz. Kolik si vydělal za trička. Já jenom že si to určitě nedělal pro dobraj pocit.![]()

http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=63179#63179
Vydělalo se 37 Kč do Sigilského fondu a zbytek 37*0,7 Kč padnul na telefonáty s firmou a poštou.
Za rozvozu jsem nic neprodělal, nach Carlsbad bych jel tak jako tak.
Wosmahlovi to klidně budu moc oddistribuovat taky - během následujících tří měsíců, kdy by nová várka trik mohla být, ve Varech určitě několikrát budu...
Promiň - jen jsem se raději ujistil, když po mé hlášce "budeme u Kamenný kolonády" nastalo ticho...Trandul píše:Ale uzemnil mě Vlasákův dotaz jestli vim kde je Kamenná kolonáda.
Vlasáku, ve Varech žiju od narození, tj. 13 let.

To bude tim. Nakonec to nebyl běh, ale rychlá chůze, protože běhat se mi nechtělo. Už sem běžel na zastávku a to mi stačilo.Vlasák píše:Promiň - jen jsem se raději ujistil, když po mé hlášce "budeme u Kamenný kolonády" nastalo ticho...Trandul píše:Ale uzemnil mě Vlasákův dotaz jestli vim kde je Kamenná kolonáda.
Vlasáku, ve Varech žiju od narození, tj. 13 let.Ale to asi nastalo díky tomu, že sis uvědomil, že tvůj orientační běh bude ještě o pár set metrů delší
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
Flower power

Flower power
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
kecáš..to by mě nenapadlo..myslel sem která z nichTrandul píše:Ta kde sou prameny.wosmahl píše:jen tak:nebydlim ve varech zas tak dlouho(5rokú)můžete mi říct která z těch nevimkolika kolonád je ta kamená???
edit:nevšim sem si vlasákova příspěvku takže teď už to vim

Naposledy upravil(a) wosmahl dne 23.5.2006 8:08, celkem upraveno 1 x.
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.