Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Nejak mi unika pointa.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

to neřeš...já občas z nudy píšu bláboly ;-)
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

To se nudis asi casto, co? :lol: (sranda)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Docela jo ;-) Jinak ohledně diabla II + dat toho můžu dost zodpovědět,tak se ptejte
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Neber to jako utok na tvou osobu, ale o te posledni vete docela pochybuju.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ithralsiel: Tak jestli toho můžeš hodně zodpovědět, tak se ptám.
Chci rozjet bowamu na GA a Magic Arrow, doplňkovej skill multiple shot, ale nevim jak budu zabíjet immune physicaly. Buď budu mít thundergods visor a na switchi titan's revenge,a budu používat lightning fury a lightning bolt nebo nebudu dávat do Magic Arrow a dám to do Imollation nebo freezing arrow. Která možnost ti přijde lepší, já bych řek spíš s těma titan's revenge, ale nemám z hraním za amu zkušenosti.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Abych zareagoval, tak hru si chci zahrát, tak nějak nepowergamerovsky (ve smyslu Diabla), takže preferuji ledová kouzla + počítám s meteorem jako zálohou. Warmth mám právě jeden bod, protože body těžce šetřím (na 23. úrovni mi k přerozdělení zbývá asi 12 bodů), stejně tak staty, takže hra je někdy docela očistec. Kupodivu můj merc je docela šikovnej, takže toto dočasné obsobí zvládám.

Je mi víceméně jendo, jeslti je padání předmětů ovlivněno nějakým no drop či něčím jiným, hlavně že to padá. Přeci jen nechci Diablu obětovat svůj život, abych našel šikovnou věcičku.
Žralok, který štěká, nekouše.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

AlmSivi- přiznávám, že paladin a amazonka jsou moje slabiny,ale hrát na Guided arrow je docela zbytečný.Kuokal jsem se na synergie a zjistil, že nemá žádnou.......to už radší FA.....anebo bleskovou kopijnici....Nevím, jak tyhle věci chceš najít(to se ti jen tak nepovede) - to puožiješ atmu nebo shadowmastera??

Drake127- jde o to,kolik v tom meteoru chceš mít bodů - s plnýma synergiema dává cca 8000-9000dmg.Ledový koukzla nejsou moc na ničení,ale jsou dobrý na falleny,fetishe apod.protože je většinou zničiš úplně a nemůžou je oživit....)

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ithrasiel: IMO dávat body do magie je plýtvání pro jakoukoliv postavu 8-) Stejně tak mrhat SP do Warmth = naprosté šílenství :lol: Pokud teda neplánuješ nějakou zvrhlou postavu, co využívá Enchant a Inferno :lol:

drake127: Z ledových kouzel je bez synergií užitečný asi jen Frozen Orb :think: Ale zato hodně užitečný :-P
necrotising_ píše:Jenze tys nemuvil o vyznamu Warmthu jako synergie, ale jako samotneho toho skillu ;-) .
Přesně tak - navíc Warmth je synergie pouze pro Inferno a Enchant :lol:
necrotising_ píše:Neber to jako utok na tvou osobu, ale o te posledni vete docela pochybuju.
Amen :mrgreen: 8-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ithralsiel: Abych řek pravdu, ta ama má bejt spíš na PvP než na single player, a na PvP je Guided Arrow jeden z nejlepších skillů. Vždycky se trefí, soupeř nemůže uhnout, můžu ho použít z dálky.... A pokud jde o GA obecně, tak nevim proč, ale když se podíváš na jakejkoliv build pro bowamu, tak skoro všechny ho maj aspoň na 10. Když to máš na skill levelu cca. 25, tak máš za 2 many dost rychlej útok s damage + 120%, a to mi přijde dost silný. A pokud jde o ty věci, tak je mám a přetáhnu si je v atmě, řek bych že se to jako cheat nedá brát.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ithralsiel píše:Nevím, jak tyhle věci chceš najít(to se ti jen tak nepovede) - to puožiješ atmu nebo shadowmastera??
Thundergod's Vigor a obzvlášť Titan's Revenge jsou celkem běžné věci :lol:

AlmSiVi: GA se hodí na bossy (v kombinaci s CB a OW), ale i tak ho některé buildy nevyužívají.
Naposledy upravil(a) sevencreature dne 23.5.2006 10:53, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

sevencreature píše:
Ithralsiel píše:Nevím, jak tyhle věci chceš najít(to se ti jen tak nepovede) - to puožiješ atmu nebo shadowmastera??
Thundergod's Vigor a obzvlášť Titan's Revenge jsou celkem běžné věci :lol:
no,a kde jsi je poprve našel??

AlmSivi - já bych se svojí postavou GA rozhodně unikl a ještě bych tě přitom zranil ;-) (a to nepočítám kouzelnici,která když se teleportuje o víc jak 90° ze směru šípu, tak unikne...)

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Ithralsiel píše:no,a kde jsi je poprve našel??
Asi u Mepha :think: TR je IMO spíš odpad při MF, Vigor se papírově hodí, ale zjistil jsem, že je používám jen u pár postav a to pouze v případě, když se pohybuju v oblastech, kde jsou Gloams a jejich odrůdy.

AlmSiVi: Kde jsi je našel ty?
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Teď jsem si toho všiml...
sevencreature píše:Ithrasiel: IMO dávat body do magie je plýtvání pro jakoukoliv postavu 8-)
Takže podle tebe nepotřebuje sorcka ani necro manu??

necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Potrebuji, ale staci ji ziskat pres predmety.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“