drak88¨8 volí NSDAP"!!drake127 píše:Diktatura, jak jinakVallun píše:Pořád lepší než většina jiných, ale docela by mne zajímalo, kterým směrem (politickým) by se ubírala:), asi LG (byť NG by bylo lepší, ale stát tím řídit nelze :/).
Politika
Moderátoři: Sadako, sevencreature
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Jo, tady jde spíš o to "moudřejší ustoupí", což zrovna ČSSD nepraktikuje... A je fakt, že se jí teda ani nedivím - trpělivost do sebe nechat kopat přešla... takže pociťte ods-mani znevažování, zlehčování a zesměšňování svých tezí a idejíKOFi píše:Stěžujete si na útočnost spotu ČSSD směrem k Modré šanci.. - a ty "vtipné" výtvory ODS vám připadají vůči socanům v pořádku![]()

Jenže je velký rozdíl mezi tím to dělat s vkusem a humorem - což splňují Indana Topolánkovské klipy - a dělat to stylem ala Parouback, což je jednak hodně nevkusné a navíc klamavé! Kdyby se na politickou reklamu vztahoval Obchodní zákoník (úprava nekalosoutěžního jednání) tak Topolánkovy klipy projdou, ale Paroubkovy rozhodně nikoliv.Vlasák píše:Jo, tady jde spíš o to "moudřejší ustoupí", což zrovna ČSSD nepraktikuje... A je fakt, že se jí teda ani nedivím - trpělivost do sebe nechat kopat přešla... takže pociťte ods-mani znevažování, zlehčování a zesměšňování svých tezí a idejíKOFi píše:Stěžujete si na útočnost spotu ČSSD směrem k Modré šanci.. - a ty "vtipné" výtvory ODS vám připadají vůči socanům v pořádku![]()
Navíc, je třeba sledovat, kdo si s negativní kamapní začal a ODS to rozhodně nebyla.
JRRT: "Jestliže chápeš, buď spokojen."
Vallun: kdo začal... záleží na tom, co považuješ za začátek... Jestli letošek nebo vůbec i dříve. Já osobně to totiž nevidím za uzavřenou instanci letošního jara. A ODS nemusí být vinna ve všem, stejně jako ODS mínus nemusí být nutně reakcí na ODS coby stranu samotnou...
Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Mj. docela výstižný pojem, ne? Všechny důležité zákony jsou již nějakou dobu schvalovány s komunisty a vládní koalice zdá se již neexistuje, takže toto označení je pouze konstatování faktu.Vlasák píše:Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
KSČSSD? Nic jiného než že spolu schválili pár zákonů? To přece dělájí i jiné strany, obvinuje nekdo třeba KDU-ČSL že se spojuje s bolševiky?drake127 píše:Mj. docela výstižný pojem, ne? Všechny důležité zákony jsou již nějakou dobu schvalovány s komunisty a vládní koalice zdá se již neexistuje, takže toto označení je pouze konstatování faktu.Vlasák píše:Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
Argumenty proti Modré šanci snad pravdivé nejsouVallun píše:Indana Topolánek jsou sice negativní reklamou, ale nějak nemohu najít nic, co by na tom nebyla pravda:)

ČSSD je levice.drake127 píše:Mj. docela výstižný pojem, ne? Všechny důležité zákony jsou již nějakou dobu schvalovány s komunisty a vládní koalice zdá se již neexistuje, takže toto označení je pouze konstatování faktu.Vlasák píše:Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
KSČM je též levice (byť extrémní).
Z toho logicky vyplývá, že budou mít podobné programové cíle a budou tedy hlasovat pro stejné zákony..
Co je na tom tak nepochopitelného

Vlasák: určitě jsi ten šot viděl, takže ti neuniklo, že:
1. nejednalo se o facku (zezadu se dát nedá)
2. publikum Macka nevypískalo, naopak po záhlavci se dobře bavilo a tleskalo.
Ve VŠECH sdělovacích prostředcích se však mluví o facce a o pískání, zhusta je použito adjektivum "zbabělý", a neustále (nepředpokládám že omylem) je z tohoto incidentu dělán případ politický. Je smutné, že každý pisálek má potřebu ke všem událostem přidat svůj náhled na věc. Jak můžeme věřit jiným kauzám, které nejsou tak dobře zdokumentované a které si sami ověřit nemůžeme (narozdíl od videozáznamu oné potyčky)? V tomhle případě se média sama usvědčila z lemplovství, zaujatosti, neumětelství a nevím z čeho ještě.
1. nejednalo se o facku (zezadu se dát nedá)
2. publikum Macka nevypískalo, naopak po záhlavci se dobře bavilo a tleskalo.
Ve VŠECH sdělovacích prostředcích se však mluví o facce a o pískání, zhusta je použito adjektivum "zbabělý", a neustále (nepředpokládám že omylem) je z tohoto incidentu dělán případ politický. Je smutné, že každý pisálek má potřebu ke všem událostem přidat svůj náhled na věc. Jak můžeme věřit jiným kauzám, které nejsou tak dobře zdokumentované a které si sami ověřit nemůžeme (narozdíl od videozáznamu oné potyčky)? V tomhle případě se média sama usvědčila z lemplovství, zaujatosti, neumětelství a nevím z čeho ještě.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak mne napadá - škoda, že se Ti dva vzájemně trvale nezmrzačili
sice by na jejich místa nalezli jiní, ale zrovna Macek a Rath jsou taková dvojice kreténů, že se to jen tak nevidí 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Já si zase všimnul, že Macek se při udílení svých ran musí opravdu pekelně soustředit, neboť při tom záhlavci (i při následném pokusu zepředu) soustředěně vyplazuje jazyk..Frosty píše:Hm- předtím jsem si toho ani nevšiml, ale po shlédnutí toho klipu, který v odkazech linkoval AlieN mě odrovnala Rathova bezprostřední reakce po tom pohlavku.... Já tedy nevím, ale kolik z vás by si poté, co jim dal někdo takového lepáka stouplo a dalo si jednu ruku do kapsy..?![]()

Jeho odchod ovšem vypískán byl, zatímco Rathovo setrvání na té valné hromadě bylo oceněno potleskemSiNuHeT píše:publikum Macka nevypískalo, naopak po záhlavci se dobře bavilo a tleskalo.

- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pár zákonů, ovšem se jednalo o pár dosti důležitých zákonů. Nebyla to potrhlá novela zákona o úpravě trávníků, ale třeba zákoník práce nebo zákon o vyvlastňování. Já jsem nad některými částmi i přemýšlel, kam že se to ztratila naše demokracie.Ralion píše:KSČSSD? Nic jiného než že spolu schválili pár zákonů? To přece dělájí i jiné strany, obvinuje nekdo třeba KDU-ČSL že se spojuje s bolševiky?drake127 píše:Mj. docela výstižný pojem, ne? Všechny důležité zákony jsou již nějakou dobu schvalovány s komunisty a vládní koalice zdá se již neexistuje, takže toto označení je pouze konstatování faktu.Vlasák píše:Mj. pojem KSČSSD předchází down modrým šipkám ODS mínus o mnoho měsíců...
K tomuto jsem si vzpomněl na výrok Václava Klause, že post prezidenta by měla být čestná funkce a neměl by zasahovat do politiky a vetovat zákon by měl jen ve výjimečných případech. Naštěstí si včas uvědomil, že to tak nejde. Pokud zákon neschválí senát a vetuje prezident a Paroubek řekne, že ten zákon stejně protlačí s marťany (a když tedy ne s nimi pak s komunisty), mám chuť ho zastřelit.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Víš, on je rozdíl, jestli to řekne parta idiotů na ledě nebo ministr novinářům. Pokud já řeknu, že Paroubek je idiot (to bych já osobně nikdy neřekl, protože tak mírný bych nebyl), tak se nic nestane. Paroubka ani nenapadne, aby se ohradil. Pokud to řeknu jako vysoce postavený politik novinářům, tak je to o něčem jiném.Vlasák píše:Jakože z manželky Paroubka si vtípky dělat lze - že to bude morální a etické, ale z manželky Macka, která je kdovíjaká, si vtípky dělat nelze, protože teprve v tomhle případě to je nemorální a neetické?