Diablo 2 LoD
Moderátor: sevencreature
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tím si nebuď jistej.Ale za 50k dává jen málokterá...musela by mít tiger strike a dflight na 20
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Hellácký drápy jsou docela hodně silný.Když to ještě spojíš s claw mastery a weaponblock tak je to v pohodě...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ale má Almíku
.........Ohledně drápů - vzpomeň si třeba na bartuca.Už jsem viděl na b.netu assku s normal atakem 1500...

- Ithralsiel
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Věř mi - burst of speed je můj nejoblíbenější skill a je fakt hodně dobrej....a jak ti mám říkat?? AlmSivíku??
- wosmahl
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
s těma resistama bzch si nebzl tak jistej a s tim chztit ji taky ne i když by to bylo asi trochu těžšíDORIAN píše:pokud ji chytihonit trapku neni sranda, a pokud jako werewolf budes hnat vysoko rezisty tak zase budes mit problem ji vubec trefit kdyz uz se ti podari ji nahodou chytit, ver mi
jo a když zdrháš tak nemůžeš dost dobře bojovat ne???
2yachiko:co tu vidíš za spam???kecá se tu o diablu??kecá!!i když to s tim almíkem je trochu ot tak je to jediná ot věc co bys tu podle mě našel
PS:nezdar Almíku!

Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti budou stačit pouze praktické zkušenosti z hraní do III. aktu na normal...
Mostra mají 8× více životů, ale jejich damage je stejný. Z potvor padá obecně více předmětů (tzn. stále stejný poměr mezi norm. a magickými), takže je možné sehnat unikátní věci už během prvního aktu. Úrovněmi se člověk pohybuje tak o 4 úrovně nad normálem, což mi pomohlo zabít (za kouzelnici) Duriel beze ztráty života. Za kouzelnici je problém s životy bossů, protože když dojde mana, tak končí. Potvory regenerují zranění (bossové myslím ne (nebo ne jen v případě smrti hráče, ale to už by bylo asi složité pravidlo)).
Jakmile si člověk zvykne, že nesmí naběhnout mezi 50 potvor a držet levé tlačítko myši, je to ok. Za barbara to bude ještě větší pohoda.
Mostra mají 8× více životů, ale jejich damage je stejný. Z potvor padá obecně více předmětů (tzn. stále stejný poměr mezi norm. a magickými), takže je možné sehnat unikátní věci už během prvního aktu. Úrovněmi se člověk pohybuje tak o 4 úrovně nad normálem, což mi pomohlo zabít (za kouzelnici) Duriel beze ztráty života. Za kouzelnici je problém s životy bossů, protože když dojde mana, tak končí. Potvory regenerují zranění (bossové myslím ne (nebo ne jen v případě smrti hráče, ale to už by bylo asi složité pravidlo)).
Jakmile si člověk zvykne, že nesmí naběhnout mezi 50 potvor a držet levé tlačítko myši, je to ok. Za barbara to bude ještě větší pohoda.
Žralok, který štěká, nekouše.
- AlieN
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to zase jednou dohrál, za necra (Sumoner, hlavně mistrovství kostlivců+mágové a mistrovství golemů) je to snad nejlehčí ze všech postav co jsem kdy hrál, ke konci už se na mě vůbec nikdo nechytal a to ani bossové
. Po zabití Bhaala na normal jsem skončil na 46.úrovni.
Docela by mě zajímalo jak to bude vypadat až budu hrát na hell, protože ten můj summoner by imho neměl mít žádné problémy s imuními nepřáteli

Docela by mě zajímalo jak to bude vypadat až budu hrát na hell, protože ten můj summoner by imho neměl mít žádné problémy s imuními nepřáteli

- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak zase pokračuju s Venomancerem - vcelku zábavné (no Nightmare, no
), uvidím, jak se to vyvrbí (je to můj první build).
magnus: Potvory mají o něco víc životů (je to tu někde napsané), dmg dávají stejné. Ty dostáváš víc zkušeností za jejich zabití. A padá obecně víc předmětů.
AlmSiVi: Aha, takže vybavení toho druida je v podstatě nacheatované
Ptal jsem se na ladder, protože některé součásti výbavy jsou ladder only (i když je jasné, že se jich pak lidi můžou zbavovat) - třeba ta sekera. No je to jen tvoje věc 
Edit: Jinak k těm postavám - v 1.09 jsem měl nejradši druidy a amazonky, teď je moje nejoblíbenější postava Strafer... Takže celkově asi Amazon. Necro je taky super.
Nejmíň mě baví barbar - ani nevím proč

magnus: Potvory mají o něco víc životů (je to tu někde napsané), dmg dávají stejné. Ty dostáváš víc zkušeností za jejich zabití. A padá obecně víc předmětů.
AlmSiVi: Aha, takže vybavení toho druida je v podstatě nacheatované

Edit: Jinak k těm postavám - v 1.09 jsem měl nejradši druidy a amazonky, teď je moje nejoblíbenější postava Strafer... Takže celkově asi Amazon. Necro je taky super.
Nejmíň mě baví barbar - ani nevím proč

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.