Diablo 2 LoD

Kobky, města i pláně potřebují svého hrdinu (či padoucha). Aneb jeden človíček ve velkých příbězích.

Moderátor: sevencreature

Odpovědět
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ithralsiel »

Tím si nebuď jistej.Ale za 50k dává jen málokterá...musela by mít tiger strike a dflight na 20
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

A.J. Rimmer, D.Lister, Kryton, Kocour
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

Ithralsiel píše:Tím si nebuď jistej.Ale za 50k dává jen málokterá...musela by mít tiger strike a dflight na 20
no tak hlavne nesmi nosit drapy, to se pak tech 50k nahani tezko :)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Hellácký drápy jsou docela hodně silný.Když to ještě spojíš s claw mastery a weaponblock tak je to v pohodě...
Souřadnice 1476 na 4972. Podívejte se, pánové. Je tam meteor větší než King Kongova ranní stolice.
Tak to seš vážně ty? Nevkusnej trouba se zubama, co vypadaj jako druidská svatyně ?

AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ithralsiel: Jejda, já sem úplně zapomněl že ta moje asska používá i death sentry. :oops: Hodí se to na bosse(hlavně minions of destruction)
Ale stejně si myslim že nějaká asska na werewolf druida nebo sniper amu nemá
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

Ithralsiel píše:Hellácký drápy jsou docela hodně silný...
ktery? jsou to vsechno crapy 8-)
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Ale má Almíku :-P .........Ohledně drápů - vzpomeň si třeba na bartuca.Už jsem viděl na b.netu assku s normal atakem 1500...

AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

No dobře, to je proti hráčům 750, ale werewolf druid tu assku zabije na jednu ránu, a taky má 4000 životů
A ještě něco, že jsem mladší než ty, to ti nedává právo mě oslovovat takhle.
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

tady ti říká "almíku" už každej :D
DORIAN
Sigilan

Příspěvek od DORIAN »

AlmSiVi píše:ale werewolf druid tu assku zabije na jednu ránu, a taky má 4000 životů
.
pokud ji chyti :-) honit trapku neni sranda, a pokud jako werewolf budes hnat vysoko rezisty tak zase budes mit problem ji vubec trefit kdyz uz se ti podari ji nahodou chytit, ver mi :-D
Ithralsiel
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Věř mi - burst of speed je můj nejoblíbenější skill a je fakt hodně dobrej....a jak ti mám říkat?? AlmSivíku??

wosmahl
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wosmahl »

DORIAN píše:pokud ji chyti :-) honit trapku neni sranda, a pokud jako werewolf budes hnat vysoko rezisty tak zase budes mit problem ji vubec trefit kdyz uz se ti podari ji nahodou chytit, ver mi :-D
s těma resistama bzch si nebzl tak jistej a s tim chztit ji taky ne i když by to bylo asi trochu těžší
jo a když zdrháš tak nemůžeš dost dobře bojovat ne???
2yachiko:co tu vidíš za spam???kecá se tu o diablu??kecá!!i když to s tim almíkem je trochu ot tak je to jediná ot věc co bys tu podle mě našel
PS:nezdar Almíku! :-D
Quand trois poules vont aux champs,
La premiére va devant
La seconde suit la premiére
La troisième va derrière.
magnus
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnus »

řekla by mi nějaká chodící příručka k diablu, co se přesně stane, když si zapnu players 8? o kolik sou monstra silnější, jestli maj i víc damage, jak je ovlivněno padání předmětů atd..
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Pokud ti budou stačit pouze praktické zkušenosti z hraní do III. aktu na normal...
Mostra mají 8× více životů, ale jejich damage je stejný. Z potvor padá obecně více předmětů (tzn. stále stejný poměr mezi norm. a magickými), takže je možné sehnat unikátní věci už během prvního aktu. Úrovněmi se člověk pohybuje tak o 4 úrovně nad normálem, což mi pomohlo zabít (za kouzelnici) Duriel beze ztráty života. Za kouzelnici je problém s životy bossů, protože když dojde mana, tak končí. Potvory regenerují zranění (bossové myslím ne (nebo ne jen v případě smrti hráče, ale to už by bylo asi složité pravidlo)).

Jakmile si člověk zvykne, že nesmí naběhnout mezi 50 potvor a držet levé tlačítko myši, je to ok. Za barbara to bude ještě větší pohoda.
Žralok, který štěká, nekouše.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tak jsem to zase jednou dohrál, za necra (Sumoner, hlavně mistrovství kostlivců+mágové a mistrovství golemů) je to snad nejlehčí ze všech postav co jsem kdy hrál, ke konci už se na mě vůbec nikdo nechytal a to ani bossové 8-). Po zabití Bhaala na normal jsem skončil na 46.úrovni.
Docela by mě zajímalo jak to bude vypadat až budu hrát na hell, protože ten můj summoner by imho neměl mít žádné problémy s imuními nepřáteli :think:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmm, tak zase pokračuju s Venomancerem - vcelku zábavné (no Nightmare, no :lol:), uvidím, jak se to vyvrbí (je to můj první build).

magnus: Potvory mají o něco víc životů (je to tu někde napsané), dmg dávají stejné. Ty dostáváš víc zkušeností za jejich zabití. A padá obecně víc předmětů.

AlmSiVi: Aha, takže vybavení toho druida je v podstatě nacheatované :roll: Ptal jsem se na ladder, protože některé součásti výbavy jsou ladder only (i když je jasné, že se jich pak lidi můžou zbavovat) - třeba ta sekera. No je to jen tvoje věc :-)

Edit: Jinak k těm postavám - v 1.09 jsem měl nejradši druidy a amazonky, teď je moje nejoblíbenější postava Strafer... Takže celkově asi Amazon. Necro je taky super.

Nejmíň mě baví barbar - ani nevím proč :-?
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Další RPG hry“