Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: Vypadá to velmi zajímavě, obzvláště v kontextu se zveřejněnými výroky.
UPOZORNĚNÍ: kdo nemá rád vtipy o holokaustu, nechť na následující odkaz nekliká!
Zbylí amorální, necitliví a cyničtí jedinci se mohou bavit (skutečně, i negativní reklama jest reklamou - kdyby autora za klip neodsoudili v Nizozemsku ke 40 hodinách veřejných prací, zřejmě bych se o jeho dílku nedozvěděl)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
AlieN píše:
ale to co se skrývá dole pod nenápadným odkazem mě naprosto odrovnalo
lol...
(U mě zatím vede "it¨s legal to have children"... A Sun Wu Kung...)
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--