Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: Tedy jestli můžu radit, tak bych s tím ještě něco dělal. Nezasvěcenému člověku možná přijdou malé děti roztomilé, ale ve chvíli, kdy se jim příblížíš víc... Sestra tady toho času jednoho dvouměsíčního šklebana má a je to příšerný - je hrozně ošklivé a strašně smrdí, ale tomu by se člověk, když nejni matka, mohl vyhnout. Nejhorší je, že neustále řve - neustále jako pořád - celou noc, celý den... A strašně nahlas a nepříjemně :-( Uběhlo teprve pár dní a už mám opravdové nutkání ho zabít. Člověk se nevyspí, nemůže si číst, aji když mám u PC sluchátka, stejně ho slyším :-?

Pročež - máš Svobodu volby! ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Ajantis: :lol: :lol: :lol: štěstí, že něco takovýho teď u mě fakt nehrozí :lol: :lol: :lol: a to jak z mateřské, tak sourozenecké strany :lol:
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Šklebani jsou ZLO. Doporučuji na ně používat audiolikvidačních prostředků, např. Diamandu Galás :twisted:

Grr vrr, Česká spořitelna zase provádí transakce na účtu hlemýždím tempem :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

Stěžuji si na otravné důchodce. Včerejšího dne se totiž uboze a ve velkém počtu rozhodli, že vylezou ze svých kanálů a děr, aby roznášeli obavy z budoucnosti. A to s ohromnou vervou. Jiným způsobem si totiž nedokáži vysvětlit, že mě cestou do a ze školy oslovilo na pět důchodců, horekujících na úpadek celého světa, obvzláště České republiky. Věžte, že ta jejich tragická vyprávění byla vážně únavná...
Nač si stěžují? Mají ošacení, stravu, bydlení, cenově dostupná léčiva a navíc spoustu volného času. Ať už to porovnám se stavem mých předků na Slovensku, jež musí trávit celé dny prací na zahradě, aby prodejem zeleniny dorovnávaly nepříznivý finanční shodek, či to postavím do roviny s jejich vlastní produktivitou v čase mládí, která přivedla tehdejší stát takřka do úplného kolapsu, nevycházi mi to v mysli pro vezdejší důchodce vůbec příznivě. Spíše by se měli snažit zachovat alespoň tu poslední špetku vlastní cti a to nejlépe důstojným mlčením. Takto se mi totiž jeví jen jako velice špatní a ubozí agitátoři komunistů...
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Saruman : Čím si pre nich tak príťažlivý, že sa ti prihovoria piati za deň ? :lol: Teda, mať tak tvoje nešťastie... asi si hodím mašlu.
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Ve Zline taky obcas na frekventovanych mistech postavaji duchodci s letaky, ale vlastne ani nevim, za jakym ucelem, protoze me jeste ani jeden nezastavil :think: . Asi se me boji 8-) :lol: .
Saruman
Dabus

Příspěvek od Saruman »

nuke píše:Saruman : Čím si pre nich tak príťažlivý, že sa ti prihovoria piati za deň ? :lol: Teda, mať tak tvoje nešťastie... asi si hodím mašlu.
Možná se mi mstí za to, že je ve veřejných dopravních prostředcích záměrně přehlížím a zůstávám slepý i hluchý k jejich požadavkům na uvolnění místa k sezení... :-)

I když hlavní problém spíše tkví v tom, že nedaleko mého bydliště je domov důchodců. Ta strašná budova je jedinou skvrnou v naší jinak dle mého naprosto bezchybné čtvrtí. Proti romskému squatu, domovu pro retardované a feťackému doupěti výhrady nemám :-D
If king at noon says it's night,
Exclaim: Behold! the moon, the stars!

Persian saying
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Saruman: To byly zbytky té protivládní demonstrace, kvůli které jsem na jeden přijímací pohovor dorazila se značným zpožděným :-?
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: Jako že to byli voliči ODS? :lol:
Myslím, že i milovnící pořádku předlistoadaového jsou s touto vládou docela spokojeni :twisted:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis: Nevím, koho volili, měli transparenty s nápisy (klasický model varování z krabičky cigaret) "ministr zdravotnictví škodí" nebo něco na ten způsob...byli tam i mladší, ale převážně důchodci..možná jim socani přijdou málo rudí :roll: ? Nebo taky nevolí nikoho - demonstrace proti vládě týden a něco před volbami je opravdu velice užitečná :roll: by mě zajímalo, co budou členové onoho skandujícího davu dělat 2. a 3. června :think:

A vůbec, stěžuji si na nezodpovědná bratry (a sestry..) demonstráty, díky kterým jsem přišla pozdě na pohovor, kde se na ten můj přichod příliš nadšeně netvářili :-|
Sirine
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirine »

žádný strach z důchodců...my se jimi nikdy nestaneme...páč vyhrožují , že se do důchodu půjde v 69 letech...a toho se nemůžu dožít... 8-)
...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Bratr je až do 9. 6. na neschopence, takže mne po příjezdu domů čeká tuna řečí a obsazený počítač :cry: :cry: :cry:
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuju si, že mé téle naprosto nezvládlo přechod na učební režim...
Vyspal jsem se hezky 8 hodin, abych byl čilý, začal se studiem, ale po 2 hodinách se mi začalo chtít neuvěřitelně spát... Tak jsem si šel tak na 2 hodinky lehnout... a vstal za dalších 5 a půl :oops: Takhle to moc daleko nedotáhnu... :-?
A ta angličtina je navíc moc těžká. :cry:
AlmSiVi
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlmSiVi »

Ajantis píše:Sestra tady toho času jednoho dvouměsíčního šklebana má a je to příšerný - je hrozně ošklivé a strašně smrdí, ale tomu by se člověk, když nejni matka, mohl vyhnout. Nejhorší je, že neustále řve - neustále jako pořád - celou noc, celý den... A strašně nahlas a nepříjemně :-( Uběhlo teprve pár dní a už mám opravdové nutkání ho zabít. Člověk se nevyspí, nemůže si číst, aji když mám u PC sluchátka, stejně ho slyším :-?
Můj ty bože, to mi připomíná že za tejden k nám má přijet bratr a sestra, oba z rodinou, to znamená 3 zhruba 2l-3letý děti v bytě. :roll: To je ještě horší než dvouměsíční, protože: řvou taky, ale už můžou chodit, takže mi lezou do pokoje, vypínaj mi počítač, všechno shazujou na zem, rodiče se na to dívaj a pronášej věty jako "Ten je ale šikovnej." a podobný bláboly :roll: . A když se pokusím se v pokoji zamknout, tak mi na to řeknou že sem hnusnej a necitelnej. A nejhorší na tom je že celá tahle akce se bude dít na moje narozeniny.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

AlmSiVi píše:A když se pokusím se v pokoji zamknout, tak mi na to řeknou že sem hnusnej a necitelnej.
Ajantis píše:A ta angličtina je navíc moc těžká. :cry:
:lol: :lol: :lol: Pobavili jste mě :-P

Ajantis: Buď rád, že se nemusíš učit nějakou opravdu těžkou řeč :wink:

AlmSiVi: Zkus nějaký odpuzovač komárů, založený na vysokofrekvenčním zvuku, pro dospělého člověka neslyšitelným :twisted:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“