MCZ píše:Sosacek: tak to bych rozhodně netvrdil. Hamburgr ti za normálních okolností nikdo násilím cpát nebude, je jen tvá vlastní blbost, že jej budeš konzumovat a kazit si zdraví (mimochodem, já burgery nejím, poslední jsem měl asi před rokem, přestal jsem je však jíst z úplně jiných důvodů). Každý je strůjcem svého zdraví, ať už se jedná o cigarety, heroin, alkohol či nezdravé jídlo.
Ironii bych pak viděl spíše v tom, že Američani, kteří jako jediní v historii použili atomovou bombu vůči jinému státu se nyní obávají útoku (byť nejenom) touto zbraní na vlastní zem.
Ja vim ze ti ho nikdo cpat nebude. Ano, da se tomu rikat "tvoje blbost", ale napriklad limity kvality jidla (ktera byly v USA pro fastfoody nedavno ZNOVU snizeny) by mely konzumenty pred podobnymi vecmi chranit. Napriklad. Faktem je, ze reklamni kapman je svine a sitovy efekt jeste vetsi.
Ale ta posahanost toho ze investuji miliardy do obrany pred cizimi staty, a pritom se rozkladaji zevnitr vlastnim jidlem (kterem zjistite ze je uzasne prakticky co 10 minut v televizi) mne proste neprestane dostavat. Ono to teda neni moc k smichu, ale nemuzu si pomoct.
Jediný člověk co přesosal kanál La Manche.
nedá se neříct, že negování není nedůležité