AlmSivi: Ty jsi našel Jah a Ber?

Moderátor: sevencreature
ehm, shadowkillery jsou VZDY etheralniAlmSiVi píše:7c: Rozhodl jsem se že si enigmu legalizuju. Původně mi jí někdo daroval na b.netu, ale teď sem strávil několik dní zabíjením Hephasta.Nakonec mi to vypadlo. Sám nechápu jak, ale vypadlo. Ale horší to bude s Last Wish:další 3 runy Jah mi už asi nevypadnou
Jo a teď mi zrovna z mephista vypadly ethereální shadow killery
taky si rikam ze to ale ma nekdo stesti, pro predstavu ja jsem na enigmu na ladderu setril asi mesic, vsechno co padlo jsem prodaval, nakonec jsem koupil JAH a BER a usil tu eni do ligth plate... takze za mesic se da sehnat kdyz ma clovek stesti a padaj pekny kousky ktery se daj dobre prodatsevencreature píše:AlmSivi: Ty jsi našel Jah a Ber?V tom případě blahopřeji (jak dlouho ti to trvalo?
)
Takhkle to nefunguje - potvory se vygenerují v závislosti na tom, kolik hráčů je ve hře. Jakmile jsou jednou vygenerované, /players X na to už nemá vliv. Musel bys mít zadané players 8 ve chvíli, kdy se načítá ta část mapy, ve které se Hephasto nachází.AlmSiVi píše:vždycky těsně před Haphastem sem odešel do města, zapnul players 8 a šel zpátky