Proc?yenn píše:Mně ne. A vím pročKoveras píše:Nevím proč, ale tento klub je mi taky sympatický.Jamal píše:Nejlepsi je Colorado
Sporty
mno, myslím, že ten v 96 jsem na x ročníků dopředu pokazili nejvíc myYachiko píše:Áno OH sa do toho dosť ťažko rátajú...
A SP? Jedno sme hrali ešte '96 a to bolo dosť dávno na to, aby sme podľa neho mohli hodnotiť reprezentáciu...
Druhý sme ale neskutočne pokazili to uznávam...
Na OH nám ide oveľa!!!

Pamatuju si na váš kvalifikační urputný boj s Kazachstánem v 98 v Naganu. Obdivoval jsem to nasazení, kdy vaše repre bojovala nejen na ledě, ale i proti šéfům nhl, kterýžto neuvolnili většinu vašich zámořských plejerů. No, i když - Kazachstán se taky musel spolehnout jen na vlastní líheň, tj na bratry Koreškovovi, kteří to tam celý odtáhli

- Arronax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Slovenská hokejová reprezentácia má jeden veľký problém - príliš sa spolieha na staré, zámorské hviezdy (už sú to takí deduškovia - so všetkou úctou k nim) a tým na ľade evidentne robí problémy stačiť na mladšie ročníky... príliš málo extraligových hráčov sa dostane na také veľké usporiadania ako MS, olympiády a pod. ... Kedy sa potom oni naučia hrať v takých dôležitých zápasoch??? Však Šatan, Bodnra, Zedník, a ostatní nemôžu hrať večne...
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Hráči NHL, snáď okrem Šatan, Demitru a Bondru vôbec nevedia bojovať... ja som zástnancom pridania viacej európsych hráčov...
A hlavne som zástancom odvolania našeho ********** reprezentačného trénera, s jeho taktikou, rošádadmi a nomináciami...
Horšie než Klinec v Sparte, našťastie, že už po ZOH končí... s takou hráčskou základňou dosahovať len takéto úspechy je jeho hanba...
A hlavne som zástancom odvolania našeho ********** reprezentačného trénera, s jeho taktikou, rošádadmi a nomináciami...

Horšie než Klinec v Sparte, našťastie, že už po ZOH končí... s takou hráčskou základňou dosahovať len takéto úspechy je jeho hanba...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
To vôbec nezáleží od trénera - koľko hráčov sa v reprezentácii vystriedalo a aké výsledky dosahovala... to záleží iba od prístupu - najneradšej mám tie čajové výkony na prípravných zápasoch - niekedy to vyzerá tak, že keby nastúpili dorastenci tak by bola kvalita vyššia ako to čo naši "profesionály" predvádzajú. 

No prípravné zápasy sú naozaj bieda...
Naši sa až na výnimky nesnažia, ale to by som prepáčil keby dosahovali také výsledky ku akým ich predurčuje kvalita...
Z nášho týmu sa tiež vytretil ten teamový duch, ktorý ta bol v roku 2000 či 2002, a to je jednak chyba prístupu hráčov a v neposlednom rade ja trénerova...
Ale musíš uznať, že taktické postupy a nominácie hráčov nášho trénera sú prinajmenšom nelogické a netaktické...
Naši sa až na výnimky nesnažia, ale to by som prepáčil keby dosahovali také výsledky ku akým ich predurčuje kvalita...
Z nášho týmu sa tiež vytretil ten teamový duch, ktorý ta bol v roku 2000 či 2002, a to je jednak chyba prístupu hráčov a v neposlednom rade ja trénerova...
Ale musíš uznať, že taktické postupy a nominácie hráčov nášho trénera sú prinajmenšom nelogické a netaktické...
The day is done
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
But I’m having fun
I think I’m dumb
Or maybe just happy...
- Silverbow
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na takych mam alergiu... vyberaju si muzstvo podla toho, ako sa mu dari, pripadne kde hraju trapni Slovaci...Elessar píše:Najoblubenejsi tim jednoznacne Tampa Bay- a rozhodne nie az potom, co ziskalo Stanley Cup... (poznam aj takych, co menia oblubene timy pravidelnejsie nez ponozky...)
ehm
Kazdopadne pre mna to je uz 16 rokov Hartford/Carolina

A potom (s obrovskym odstupom) Toronto.
Most people have evil spirits. You? You have stupid spirits. Go see shaman, get hole in head...
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.
- Sulik, to G.W. Bush, in Fallout 2 -
WARNING: The content of this post may pose danger to your mental health.